Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A társam izgatottá válik, mert a jövőt mutatom meg neki. A nehézség mindig ugyanaz, hogy ti ezt most azonnal akarjátok. Öreg lélek! Nem kell sietned, mert itt leszel, hogy lásd. Lehet, hogy kicsit másképpen fogsz kinézni, de itt leszel, hogy ezt lásd. Azt akarom ezzel mondani, hogy a teremben lévők származása és Akashája a jövő része lesz. Nem számít, hogy hány évesek vagytok az idő ezen pontján. Nem számít, hogy mit gondoltok arról, hogy a részei vagytok-e jelenleg. Azt szeretném elmondani nektek, hogy az öreg lélek folytatni fogja a dolgot. Az átmenet az új energiába ezen a bolygón ideiglenes. Látni fogjátok a következményeket. Létezik egy olyan gyorsító rendszer, ami azt fogja visszhangzani, amit ti akartok.

A tudatosságnak energiája van. Az energia látszik, mérhető, és része a gyorsító rendszernek. Időszerű egy rendszer, hogy visszatérjen hozzátok a Hálón mindaz, amit öreg lélekként igyekeztek megteremteni. Ezt már elmondtuk nektek korábban. Egy öreg lélek a tudatosság nagyobb súlyát hordozza, mint az újak. Az Akasha teljes mértékben hordozza azt, amit én „sávoknak” fogok hívni. Ez alatt azt értem, hogy a tapasztalataitok miatt a bolygó tudatosságához súlyként és tekintélyként járultok hozzá. Nagyobb súllyal bírtok, mint az újoncok. Mélyenszántóbban, mint bárki más. Egy csoportnyi imádkozó öreg lélek megállíthatatlan! Majdnem. Erről akarok beszélni. Át szeretném adni nektek annak a fizikáját, amit még nem fedeztetek fel, ami segít megérteni a rejtélyeket. Megpróbálhatom, de mielőtt megteszem, ezt át szeretném adni a számotokra.

Kedveseim, öreg lelkek a teremben, ezt érezhetitek is. Amit gondoltok és amit tesztek, az megteremti a béke időzítését a Földön. Közületek néhányaknak meglesz a lehetősége arra, hogy a „magasabb utat” (a főútvonalat – a ford.) járják. Akkor is, ha az alacsonyabba voltatok eddig kényszerítve. Lehet, hogy jelképesen beszélek, de a teremben lévőkhöz szólok. Olyan alkalmak adatnak meg, amikre nem számítottatok. Olyan területeken, amik nem szerepeltek a terveitekben. A döntések, amiket meg fogtok hozni, ténylegesen növekvő mértékben, egyesével fogják segíteni a bolygót, mivel ti másképpen látjátok a dolgokat.

Mindannyiótokban ébredési folyamat zajlik, és ezt érzitek is. Az ébredési folyamat egyik jellemzője, amit szeretném, ha keresnétek, az öröm. A Teremtő Forrás jószándékú, szeret nevetni. Nem létezik nagyobb gyógyító érzelem a bolygón, mint a nevetés és az ünneplés. Azt szeretném, ha ezeket keresnétek! Azt szeretném, ha ezt keresnétek a szertartásokban! Azt szeretném, ha megváltoztatnátok azt, amit eme címszó alatt végeztek! Az elképzelés, hogy összegyűltök, és lesütött szemekkel a talajt bámulva szomorúságot színleltek amiatt, hogy kapcsolatban vagytok a Szellemmel, az a régi energiát képviseli. Értitek ezt? Mi a helyzet azzal az ünnepléssel, ahol viccet mondtok? Vagy ahol egymás lábát csiklandozzátok? Az, ha öröm és nevetés ünneplését teremtitek meg, mialatt meditációs állapotba kerültök, az nagyban fel fogja erősíteni azt. A régi energia azt mondja, hogy lehangoltnak kell lennetek, kívülről legalábbis így néz ki. Lefelé néztek egy meditációs körben, senki sem mond semmit, mindannyian csendben vagytok és lehangoltnak tűntök. Mi mást kellene, hogy gondoljunk? Nevettek a meditációtok alatt? Nem. Zavarja ez az energiákat? A tanár azt fogja mondani, hogy: „Ne zavarjátok meg az energiákat a nevetéssel!” Azt szeretném, hogy próbáljátok ki, és lássátok meg, hogy milyen hatással is van ez az energiára! Lehet, hogy gyógyulások is végbemennek, pont ott, pont akkor. El akarom ezt mondani nektek. Vannak páran köztetek, akiknek hallania kellett ezt, mert szertartások megteremtésébe fektettetek be. Másoknak a teremben pedig választania kell majd – ezt hívom magas és alacsony útválasztásnak. Továbbra is a régi nótát fújjátok, vagy valami olyat választotok, amiről tudjátok, hogy jobb, de egy kicsit nehezebb és kockázatosabb. Elmondom nektek, hogy van egy kéz, ami fogja a tiéteket a kockázat részlegen, amikor fény derül rá. Értitek ezt?

Vannak rejtélyek a spiritualitásban, de ezek nem azok. Résnyire ki fogom tárni az ajtót ma este, de csupán egy résnyire. Megpróbálok elmagyarázni nektek valami olyat, amit a társam már korábban átadott. Amikor azt mondjuk, hogy a fizika tudatosság, és a tudatosság fizika, akkor energiáról beszélünk. Mit gondoltok arról, amikor valaki azt mondja: „Éreztétek az ima energiáját? Éreztétek a meditáció energiáját?” Ezek a szavak csupán áthatolnak a fületeken, metafizikaiak, ezoterikusak, és ugye milyen pompásak? Vagy van lényegük? Hogyan határozzátok meg az energiát? Érezni lehet, vagy meg tudjátok mérni? Beszéljünk nagyon-nagyon egyszerűen az energiáról! Hosszú ideje már, hogy az alapvető tudomány felismerte: az energia nem lerombolható – nem tudjátok elpusztítani. Megváltoztathatjátok azt. Bizonyos helyzetekben, amikor energia találkozik energiával, akkor egy másik energia jelenik meg, de nem teremt új energiát, ez egyszerű egybeolvadás. A világegyetem néhány helye más helyről gyűjt energiát. Úgy tűnik, hogy az teremti elő, de ez nem így van. Egyszerűen körbemozgatja. Azt mondhatjátok tehát: „Az energia abszolút.” Vannak olyanok, akik azt mondják: „Nincs több energia manapság a világegyetemben, mint amennyi az ősrobbanáskor volt.” Apropó, ilyen dolog nincs is. Volt a kezdet, volt egy energetikai indulási pont, de az nem egy robbanás volt, nem volt „bumm”. Ez egy kvantumesemény volt, egy olyan útkereszteződés, amit „dimenziós membránoknak” nevezünk. Nem várjuk el, hogy ezt megértsétek – nem szükséges. De az energia valami olyasmi, amit képesnek kellene legyetek megérezni, megmérni, együtt dolgozni vele, kiszámítani és előre jelezni. A bolygón jelenleg nagyon jól együttműködtök bizonyos fajta energiákkal. Értitek azokat, ki tudjátok számítani, meg tudjátok mérni, előre tudjátok jelezni, és fel tudjátok használni őket a gépeitekben. Ez az energia. Energiát állítotok elő annak érdekében, hogy fűtsétek a házatokat. Ez az energia, ám amikor a tudatosságról van szó, akkor már nem így gondoltok rá.

Tehát, ma este azt szeretném, ha erre ugyanígy gondolnátok! Ha lehetséges az, hogy egy olyan rendszer, egy olyan többdimenziós rendszer létezzen, amit a gondolataitokkal teremtetek meg, akkor az épp annyira „ízletes”, mint az elektromos áram. Amikor azt mondjuk, hogy ízletes, akkor úgy értjük, hogy emészthető a tudatos logikátok számára. Ezért mondjuk azt, hogy ízletes, csakúgy, mint az étel. Megehetitek, élvezhetitek, és a sajátotokká válik. Kellemes azt gondolni, hogy a tudatosságotok megmérhető. Elképzelhető, hogy rendelkezhetnétek egy olyan „tudatosság-mérővel”, ami azt méri meg, hogy amit gondoltok, az jelen pillanatban nincs rajta a bolygón lévő egyik mérőskálán sem? Semmi ilyesmivel nem rendelkeztek. Egyfajta kvantumberendezésről beszélek. Egy módszerről, amivel látjátok az általatok megteremtett energiát, amikor az elmétekkel összpontosítotok. Ha most rendelkeznétek vele, akkor az mindent megváltoztatna. Van mondjuk egy csoport megvilágosodó, akik arra összpontosítanának, hogy esőt teremtsenek. Ne tegyétek, mert így is megkapjátok! (Kryon nevet) De próbaként változtatna ez valamit Gaián? Szeretném, ha követnétek ezt, mert ebben van fizika is. A Föld olyan tudatossággal rendelkezik, ami az emberiségre van hangolva – ezt korábban már tanítottuk. Gaia elkezdi megemelni a tudatosságát, visszaadva ezzel számotokra azt, amit elkezdtetek megadni neki – azt, ami nem a háború és a gyűlölködés. Gaia elkezd megváltozni. A Kristályháló elkezd megváltozni, megadva ezzel számotokra a jó dolgokra, nem pedig a drámára való visszaemlékezést. Ezt már elmondtuk nektek.

Minden olyan körülöttetek lévő dolog, ami nem támogat benneteket, elkezd elmozdulni. Tehát, mondjuk esőért imádkoztok, és szükségetek is van rá. Együtt megteremtitek a kvantumenergiát, vagyis az kvantumrészecskékkel működik együtt. A kvantum meghatározása: az olyan részecskét, ami többdimenziós, kvantumnak nevezzük. A szót áttekintésként használjuk arra, hogy jelentést adjunk a többdimenziós dolgoknak. Mi is történik? Minden energia, amit megteremtetek, behatol a bolygóba. Fog ez esőt teremteni? Kérdeznék tőletek valamit. A bennszülöttek évezredeken át esőtáncot jártak. Csináltak valamit ezzel, vagy ostobák voltak? Mitológia volt csupán, hogy ünnepelték az égben lévő isteneket, vagy kétségbeestek amiatt, hogy elfonnyadt a gabona? Működött ez? Elmondom nektek kedveseim, hogy elferdítették a véletlenszerűségi görbét, amikor az időjárásról volt szó és esőt teremtettek. Szó szerint elmozdították az ő helyükre, és esni kezdett. Ezt újra és újra megtették. Néha eredménnyel, néha eredmény nélkül, de többnyire azzal, mint anélkül. Ezért tartott ez el évezredekig, ezért csinálták továbbra is. Azt gondoljátok, hogy ez talán bolondság, pogányság, de tudjátok, hogy mi ez? Ez a tudatosság hatalma a fizika felett! Ők tudták, mert működött. Gaia jelenleg jóval fogékonyabb ezekre a fajta dolgokra, mint korábban valaha is! Egy ilyen csoport megváltoztathatja az időjárást, ha az helyénvaló. Sok olyan dolog van, amit Gaia mérlegelni fog, ha az nem más helyről való rablást jelent, és ha annak ideje van.

A bolygó jóindulatú az irányotokban. Ti, akik fákat ölelgettek! Azt akarom, hogy ezt visszhangozzátok! Mit éreztek, amikor odakint vagytok a dévákkal? Érzitek őket, amikor megmutatják magukat nektek, amikor azt akarják, hogy lássátok, kik is ők? Gaia tudatossága folyamatosan olyan jellemzőkkel rendelkezik, amiket visszajuttat nektek – ezt Anyatermészetnek nevezitek. Nem érdekes, hogy ez egy nő? Nem érdekes dolog? Minden jó dolog, ami megszületett a bolygón, nőnemű energiából jött létre, pont úgy, mint itt is.

Kérdés: Alkalmazzuk ezt az emberekre! Nos, van egy csoportnyi megvilágosodótok. Mindannyian egyetlen dologért imádkoznak: egy kórházi ágyban fekvő emberi lényért. Most válik trükkössé a dolog. Csináltatok ilyet azelőtt? A válasz az, hogy sokan közületek igen. Van egy olyan rokonotok vagy barátotok, aki gondban van, és energiát fogtok küldeni neki. Gyógyultan fogjátok látni őt. El szeretném magyarázni, hogy mi is történik azzal az energiával. Itt és most a legegyszerűbb módon, ahogyan csak tudom. Társam, azt szeretném, ha lelassítanál, mert ez újdonság! Azt szeretném, ha megértenéd ennek a jóindulatúságát, helyénvalóságát, és szépségét!

Hogy miért nem működik mindig? Mert akárhányszor teszitek, ti is tudjátok, hogy néha működik, néha nem. Az imának tudatossága van, ahogyan a meditációnak is. Ezek a tudatosságok pont úgy energiák, mint az elektromosság, amit egy ampermérővel megmérhettek. Vannak más olyan tudatosság mérők, amik meg tudják ezt mérni mennyiségileg. Valójában olyan mérési tulajdonságokkal rendelkezik, amiket még nem fedeztek fel. Ez az energia. Ti pedig összegyűltök – ez a tudatosságról szóló olyan többdimenziós tulajdonság, amely nem követi a linearitás szabályait. Vagyis, amikor ketten vagy többen összegyűlnek, akkor az felerősíti azt egy sajátságos görbében. Nem exponenciálisban, hanem hozzá hasonlóban. Ez annak a matematikának a része, amit még nem ismertek. Ez 12-es alapú, és ez a tudatosság bemérése. Összpontosítotok, látjátok a gyógyulást, és itt jön az energia. Belőletek fejlődött ki, ti közvetítettétek, de nem ti teremtettétek meg. Egy olyan motorból származik, aminek a Teremtő Forráshoz van köze. Keresztül áramlik rajtatok, és így jut el az egyénhez. Tehát, nem a semmiből hoztátok azt létre.

Kedveseim, a Szellemmel vagytok kapcsolatban, amikor meditáltok, amikor imádkoztok – ezt érezhetitek is. A Szellemből merítitek, és afelé irányítjátok, akit meg akartok gyógyítani. Minden jó, jól csináljátok. A Teremtő Forrás lát benneteket, és megadta közvetlenül a tobozmirigyből, a tudatosságotokból, az agy hármasságából származó energiaátvitelt, és az most közvetlenül az ágyban fekvőre fókuszál. Nos, elmondtam nektek, hogy az energiát nem lehet megsemmisíteni, így annak mennie kell valahová. Ha elmondanám nektek ennek a mechanikáját, akkor azt nem értenétek meg, sőt a társam is gondban van azzal a képpel, amit mutatok neki.

Az első dolog, ami megtörténik, hogy az energia beleütközik abba, amit a „lehetőség membránjának” neveznénk. Ez a bizonyos membrán összekapcsolódik a az ágyat nyomó meggyógyítandó személlyel. Neki is hinnie kell benne. Nem azt mondtam, hogy akarnia kell, hiszen természetes, hogy akarja. Ezt akár szavakba is öntheti: „Történjen meg! Szükségem van a gyógyulásra!” Ám legbelül valami ezt mondja benne: „De én nem hiszem el, hogy megtörténik.” Ez azért van, mert nem adták át magukat ennek teljesen. Nem nyitották meg a tobozmirigyüket, nem kapcsolták azt a Forráshoz. Hiányzik a Forrás – kell, hogy legyen áramkör. Az energia eltalálja a membránt, és azt érzékeli, hogy az nem összeegyeztethető a tudatossággal, nem szolgálja a fizika szabályait. Aztán az ima energiája szétszóródik a membránon keresztül, és valahova máshová megy. Ez minden, amit el tudok mondani nektek.

Ez az első forgatókönyv. Meglep benneteket, hogy a beteg személy a része kell, hogy legyen az áramkörnek? Értitek? Vannak olyanok, akik eleve az áramkör részei. Elárulom nektek, hogy leginkább a csecsemők az áramkör részei, akik semmilyen értelemmel sem képesek tiltakozni. Ők azonnal megkapják a gyógyulást. De mondok mást: az állatok készen állnak a gyógyító energiára, és azon nyomban meg is kapják. Nem tudnak tiltakozni ellene, mivel rendkívül nyitottak. A tudatosságuk membránja készen áll, és el fogja azt fogadni, mert nincs intellektuális tiltakozás, vagy olyan Akasha, ami az útjában állna. Néha az ember részben készen áll erre, és (az energia) egy része átjut hozzá. Ez bonyolult dolog. Fizikai formulákról, energiákról van szó. Ez úgy kiábrándít benneteket, hogy számszerűsíteni akarnátok az imákat?

Át szeretnék adni nektek valami átgondolnivaló dolgot. Isten a fizikus mester. Ez nem egy rejtély, ez csodálatos dolog. Amikor rájöttök erre, akkor sokkalta jobban képesek lesztek megérteni. Amikor mérni tudjátok, akkor ténylegesen meg tudjátok mutatni a betegnek az ágyban. Ezáltal utasításokat adva neki azzal kapcsolatban, hogy hogyan nyissa meg a membránt, hogy az áthatolható legyen, hogy megtörténjenek azok a dolgok, amik sohasem történtek volna meg, csupán azért, mert nem vagytok tudatában a számok szépségének.

Óh, viszont képesek vagytok energiát közvetíteni, méghozzá milyen jól! Kedveseim, soha nem hagyjátok abba! Valami elkezdett történni a gondban lévő emberekkel a bolygón. Elkezdenek hinni ebben, elkezdik felfogni. Elkezdik megnyitni azt, amit a tudatosság membránjának hívnék. Ez azon engedékenység, ami az általatok küldött és a befogadó által beengedett energia egymáshoz igazodásának protokollja. Fizikai szinten fogják megérteni azt. A kémia meg fog változni belül, és megtörténik a gyógyulás.

Ne zavarjon össze titeket ez a közvetítés! Azt szeretném, hogy a gyönyörűsége miatt emelkedetten menjetek tovább! Épp most adtam át nektek a jövő egy pillanatképét. Most magyaráztam el az imát, a meditációt. A bolygó bennszülöttjei tudják ezt, India szerzetesei ismerik. Azok, akik évezredekkel ezelőtt tanulmányozták a felemelkedési folyamatot tudtak erről, ti viszont elveszítettétek ezt a tudást. Most itt az ideje visszaszerezni!

Kedveseim, ez a hitről, a bennetek lévő spirituális dolgok birtoklásáról, valamint önmagatok megváltoztatásáról szól. Érkezzetek el egy olyan ponthoz, amikor kikerültök az alacsony önértékelés pangásából, és belekerültök abba, hogy minden nap megünneplitek az életeteket!

Mennyien vannak köztetek, akik bátrak megtenni ezt? Ébredjetek fel! Álljatok fel és jelentsétek ki: „Köszönöm Istenem az életemet! Az változást hoz a bolygó számára. Ez, vagy valami még jobb legyen a mai napon a számomra. Készen állok!”

Elmondom nektek, hogy mi is, és a testetek is hallunk benneteket.

Kryon vagyok, az emberiség szerelmese.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2015. 06. 20-21