Az út hazafelé

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Egy pillanatig el fog tartani a számotokra megérteni azt, hogy ezen üzenet energiája más. A hang és a férfi ugyanaz, de az energia nem. Sokszor beszéltem hozzátok emberi lényként és kértelek meg benneteket arra, hogy tegyétek félre a hiedelmeiteket. Órákig hallgattátok ennek a férfinak a hangját, de most nem azt halljátok. Évekkel ezelőtt engedélyt adott arra, hogy ez megtörténjen. Ám hinnetek kell benne, mielőtt az hatással lenne rátok, mert talán felismeritek azt, amit hallotok. Kedveseim, egy olyan kíséret jön be erre a helyre, amely segíteni fog nektek megérteni azt, ami történik. Olyan módon gyakorol nyomást rátok, hogy az meglágyítja a szíveteket, így meg fogjátok engedni a tisztánlátásotoknak, hogy tudja, ez az üzenet a fátyol másik oldaláról érkezik.

A társam több, mint 20 évig gyakorolta ezt, hogy félreálljon és megengedje a testnek, hogy kimondja az igazságot, így az emberek egy olyan hang által hallhatják meg azt, amit értenek. Így nem lesz okuk félelemre vagy rémületre. Úgy tűnhet a számotokra, mintha egy ember beszélne a másikhoz.

Tudom, hogy kik vannak itt. Valóban! Tudom, hogy miért vagytok itt. Ismerem, mi okoz fejtörést az életetekben. Ismerem az ünneplést. Kedveseim, veletek voltam. Olyan sok formában képviselem a Teremtő Forrást. Kryon vagyok, egy hírnök a bolygó számára, egy új energiában. Egy többdimenziós, jóindulatú Istent képviselek, egy a fátyol másik oldaláról származó hírhozó vagyok. Ezt a részt hívjuk „Isten levesének” – ahogy mondani szokták. Isten nem egyedülálló dolog, Isten többszörös. Mindenhol ott van. Még itt is. Most is. Velem van. A hangommal együtt. Veletek együtt. Egy olyan jó szándékú Isten, aki ismeri az életetek minden mozzanatát.

Michael Thomas története a ti történetetek. Az összes kapcsolatotoknál, amitek csak volt, mindegyiknél, amiről csak tudtok, Isten ott volt. Istent nem egy épületben látogatjátok meg. Nem kell kiöltözni, egy bizonyos utat követni, majd meggyónni egy fülkében! Nem is lehet. De miért? Mi mindig ott vagyunk. A Teremtés nagyságában folyamatosan, mindig veletek vagyunk.

Tudom, hogy kik vagytok. Azokhoz fogok most beszélni, akik tudják, hogy ki vagyok. Ott voltam, amikor történt. Ott voltam, amikor megtörtént. Azt gondoljátok, hogy nem tudjuk, hogy min is mentetek keresztül. Ott voltunk. Készek voltunk fogni a kezeteket és aztán átölelni benneteket. Most is készen állunk megfogni a kezeteket és átölelni benneteket. Tudjátok, hogy miről beszélek, ugye? Ez most csak néhányaknak szól közületek, nem mindenki számára.

Ismerem a frusztrációt, az örömöt, minden egyes elejtett könnyeteknél ott voltunk. Amikor azt mondtátok: „Nem tudom, hogy mi történik”, akkor mi ott voltunk. Kedveseim, egy energia van jelen ebben a szobában. Ez egy szerető Isten, és jobban meg akar ismerni benneteket. Ám a szabad választás miatt, nektek kell beinvitálnotok minket.

Mit jelent ez a történet számotokra? Éreztétek, hogy összefüggés van köztetek és Michael Thomas között? Mit gondolnátok arról, ha visszajött volna a bolygóra, hogy új emberi lényként találkozzon élete szerelmével? Ez volt az Otthon. Ez az Otthon. A mesterek, akik a Földön jártak otthon voltak. Ők olyan emberi lények, akik spirituális összhangban vannak, kiegyensúlyozottak, szeretőek és az emberek velük akarnak lenni. Ez a minta a számotokra.

Az emberiség elkezd fejlődni, a bölcsesség olymódon kezd el megmutatkozni, mint korábban még sohasem. Közvetítésről közvetítésre elmondtuk ezt nektek. Példákat adtunk át a számotokra, bizonyítékként az energia változásáról. Még az is, ami ma a hírekben van, az megdöbbentő, mert annyira más, olyan különböző. Ebben az új energiában olyan döntéseket kell meghozzatok, amiket sohasem tettetek. Első alkalommal kell befolyásolnotok a gazdaságot az élettel. Értelme kell, hogy legyen, bölcsességnek kell lennie a programokban. Mondtuk nektek, hogy ez van érkezőben. A Föld elkezd megváltozni.

Öreg lélek, te ennek vagy az élvonalában. Azt mondhatod: „Nem tudom megváltoztatni a politikát.” Nem is akarjuk, hogy megtedd. Az általad észrevett problémákra adott könyörületed által tudod megváltoztatni a bolygó jelenlegi energiáját. Ma több fénnyel rendelkeztek a bolygón, mint valaha is az emberiség kezdete óta. Okkal vagytok itt. Azért, hogy felébredjetek, hogy meglássátok a fényt és használjátok azt. Ez megváltoztatja a bolygó Hálóit, fokozza a tudatos gondolatokat. A vezetőknek pedig ezt mondom: minél több könyörületet adtok, annál inkább megváltoznak azoknak a lehetőségei, akik ezt kapják. Ez egy új folyamat. Erre vártatok. Amit ma tesztek, az hatni fog másokra holnap.

Milyen érzést kelt ez bennetek? Erőteljesek vagytok. Michael Thomas látta az arany angyalt. Nem tudta, hogy mire számítson. Tudta ugyan, hogy mit látott, de azt ismerte fel, hogy ez volt mindközül a legmagasabb. Felismerte, hogy ez nem az, akivel könnyű beszélni – egy kis munka nélkül semmiképp. Egy kis időbe telik a gyakorlás. Michael Thomas a Felsőbb-Énjével találkozott. Hagyjuk, hogy a hasonlat tükrözze az igazságot. Dolgoznotok kell ezekkel a dolgokkal és alkalmaznotok őket, hogy hitelesek, illetve igazak legyenek és értetek működjenek az életetekben. A bennetek lévő isteni forrással való gyakorlás egy kis időt fog igénybe venni ebben az új energiában. Az intuíció fejlesztése végül majd elősegíti, hogy levetkőzzétek a bennetek lévő frusztrációt.

Tudom, hogy kik vannak itt. Azért jöttetek, hogy meggyógyuljatok, igaz? Miért ne? Az idő alkalmas rá. Ugye értitek, hogy csupán az kell hozzá, hogy elhiggyétek? A testetek arra vár, hogy tájékoztassátok. Arra, hogy elmondjátok neki, hogy ti vagytok a döntéshozók, hogy maga a teremtés bennetek van. Ha hisztek benne, akkor nincs olyan betegség, ami legyőzhet benneteket. Ha nem hisztek benne, akkor semmi sem fog történni. Az öreg lelkek erőteljesek.

Ne higgyetek a múltban! Az egy régebbi energia, és többet érdemeltek ennél. Hatalmazzátok fel magatokat az új energiában arra, hogy megduplázzátok a fényeteket, az erőtöket, a könyörületeteket és a bölcsességeteket, hogy azokat a helyes dolgokat tegyétek meg, amikkel rendelkeztek! Öreg lélek, hagyd abba az önmagadban való kételkedést, és használd az intuíciódat! Kormányozd magad arra a csodás helyre, békébe, egészségbe, hosszú életbe, és a Teremtő Forrással való társulásra!

Ez az üzenet, mindig is ez volt. Itt most befejezem, és közületek néhányan azt fogják mondani: „Ez csodálatos! Ezt hallanom kellett!” Azonban azt szeretném, ha valami mást is meghallanátok. Tudtátok, hogy akkor is veletek voltam, amikor megérkeztetek ide? Módosítanotok kell azt, amiben hisztek. Kezdjetek jogot formálni a belül lévő Istenre! Az mindig ott van. Mindig ott van. Mindig ott.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

Dátum
2015. 09. 25.
Témakör