A bölcs isteni nőiesség

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok, a Mágneses Szolgálattól!

Mi az, ami éreztek ebben a pillanatban? Vannak, akik azt mondanák, hogy: „Az alattatok található épületekről és azok felépítői iránt érzett tiszteletről szól ez az egész hely.” Ahogyan tegnap elmondtuk, nem erről szól. Azért, mert az épületek a modern történelmet képviselik.

Képzeljétek el egy pillanatra az inka embert, aki ott ül, ahol ti ültök. Ő ugyanazt érezte, amit ti. A Nap sütött, csakúgy, mint most és ő eldöntötte, hogy felépíti azt, amit ti itt láttok. Érezd át, amit érzel. Ez nem inka bölcsesség. Az inkák az építés mesterei voltak. Kétezer évvel ezelőtt berendezkedtek magasan ezeken a hegyeken. Mások is itt voltak, ugyanezt érezve.

Ez a puma felébredésének a középpontja és a kezdete. Ez az ősi föld egy bölcsességhalmazt képviseli, amiből egy jelen van az északi és egy a déli féltekén. A napéjegyenlőségek precessziója itt található és elértük a középpontot. Ez azt jelenti, hogy ez a hely aktiválódik. Ez a nullpont. Kiárad belőle a bölcsesség, felváltva a nagyszerű bölcsességet, amely Tibetből árad és a Föld kiegyensúlyozódása megkezdődik. A puma felébredése kiárasztja a női energiát erre a helyre, hogy végül elkezdődjön az északi és a déli félgömb kiegyensúlyozódása. A metaforája az, hogy az ego találkozik a kondorkeselyűvel és ez az, ami itt történik.

Tekintsetek úgy erre a helyre, hogy képzeljétek el mindenféle építmény nélkül, hogy az energia ugyanaz maradjon. Most, egy növekedést fogtok látni. A Földről milliók fognak érkezni, hogy érezzék Gaia anya méhét. Amint újraszületik és újjászületik, a Föld bolygó is egyensúlyba kerül. Ez volt a jövendölés. Ez volt az, amit a bennszülöttek mondtak, mint egyfajta lehetőséget és az északi féltekén a maják megnevezték ezt a naptárukban. A déli féltekén meg volt a jövendölve és a bennszülöttek az egész bolygón, mind tudatában vannak.

Ez a kezdet és ti itt vagytok a megfelelő időben, a megfelelő helyen. Azt szeretném, hogy érezzétek azt, amit éreztek. Tudjátok, hogy nincs más ehhez fogható hely a bolygón ebben a pillanatban.

Ismételten, az inkák részt vettek abban az energiában, amit most az anya, a nőiesség méhének és annak az energiájaként éreztek, aki egyensúlyban tartja a bolygót. Ezáltal tudjátok meg, hogy ez a hely nagyobb szerepet fog játszani, mint bármikor ezelőtt. Sokan fognak jönni és menni, nem fogják tudni, hogy mit is éreznek. Hallani fognak a történelemről, amit az építmények elmondanak nektek, de ez nem a történelem. Védett volt, csak 201 éves a felfedezés, amely teszi egyedülivé. Ez egy illúzió. A bolygó egyik más helyéhez sem fogható. Ez az, amiért jöttetek.

A Föld beszél most hozzátok. Azt mondja, hogy rengeteg bölcsesség van itt, amit körüljárhattok. Vigyétek a bölcsességet, az isteni nőiességet, töltsétek fel vele magatokat, amint lesétáltok a hegyről. Soha ne feledjétek a jelen pillanatot, mert a Föld megváltozik és ez áll a középpontban. Ez a középpont. Engedjétek meg neki, hogy feltöltsön titeket és, hogy másképpen távozzatok, mint ahogyan jöttetek.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

Dátum
2012. 11. 01.
Témakör