Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A Partnerem (Lee Carroll) ma bemutatta azt, amit Ti úgy neveztek, hogy csatornázás, én pedig azért vagyok itt, hogy elmondjam, tanulhatjátok ezt, amennyit csak akarjátok, le is írhatjátok, de eljön a nap, amikor nem lesz rá szükség, hiszen ennek irányába haladtok.

Álljunk meg egy pillanatra, és nézzünk bele a csatornázások történelmébe! Én úgy definiálnám a csatornázást, amit most is hallgattok, hogy van egy ember, aki kapcsolatban van a Csatornával, mely a Teremtő Forráshoz vezet, és gyakorlatra tesz szert abban, hogy félrerakja saját működését, minden érzelmét, intellektusát, és megvalósítja, hogy ő maga egy üres palatábla, és rendelkezik az értelmezés, és kommunikáció minden eszközével.

Így működnek a művészek. A festő művésznek, mesternek, zeneszerzőnek rendelkeznie kell eszközökkel ahhoz, hogy festeni tudjon, faragni tudjon, zenét tudjon lejegyezni, de amikor valaki csatornázik, olyan dolgok jönnek át, amit egyetlen ember sem tudna magától kitalálni.

Kedveseim, a múltban ez nagyon nehéz volt. A Partneremnek szokása, hogy elviccelje, de hadd mondjak Nektek valamit: a csatornázás nehéz! A múltban azoknak, akik csatornáztak, nehéz utat kellett bejárniuk. Azért nézett ki olyan furán amit csináltak, mert nehéz volt keresztül jutniuk a sötétségen. Nehéz volt az átjutás, de át kellett jutni. Azért volt nehéz, mert az embereknek nem volt még eszközük, hogy eléggé megnyíljanak anélkül, hogy a sötétség ne csapott volna le rájuk. Ezért ez harcnak minősült.

A Csatorna nem volt mindig akadálytalan. Előfordult, hogy megszakadt, ezért nem volt tiszta a csatornázás, vagy elfogult lett, és a csatornázó maga nem is volt ennek tudatában. A régi időkben a sötét és világos egyensúlyba  hozása nehéz volt. A teremben lévő sámánok ezt tudják. Az előző életeitekben merész kérés volt azt kérni Tőletek, hogy legyetek azok, akik vagytok, és közben maradjatok is életben. A csak 30 évvel ezelőtti csatornázóknak is nehéz dolguk volt, a 40 évvel ezelőttieknek még ennél is nehezebb volt.

Éljünk a pillanattal, és ünnepeljük a csatornázókat, akik furán néztek ki, akik furán viselkedtek, mert amit ők tettek, az ultra bátor volt: átléptek a Fátyol túloldalára, hogy megtalálják Isten együttérzését és szeretetét: ehhez keresztül kellett küszködniük magukat piszkon és mocskon, félelmen, borzalmon, veszélyen, és ennek ellenére megtették. Átjutottak, mert kellett, önmaguk teljes megadásával, és ebbe beleöregedtek, mivel a sejt szerkezetük folyton harcban állt a sötétség és fény között. Ettől rángatóztak, ettől néztek ki olyan viccesen, amiről a Partnerem korábban elmondta, hogy sohasem csinálna ilyet.

Ebben a korban a csatornázás sokkal könnyebb! A Kapcsolat nyitva áll, és tiszta. Ennek pedig az az oka, hogy a sötét-világos aránya jobb, mint amilyen 50 évvel ezelőtt volt. Manapság jobb, sokkal jobb, mint 2012-ben volt. Olyannyira nyitottá vált a Csatorna, hogy most azt kell megtanulnotok, amit láttok általa. Most ahelyett, hogy keresztül kellene küszködnötök magatokat piszkon, mocskon, borzalmon, félelmen, ahelyett, hogy a Csatorna bezárna előttetek, kinyílik, és jön át rajta minden. Ez a minden gyakran az, amit a Mező tartalmaz, a nap tudatossága néha úgy néz ki, mint a Fátyol túloldala, és a Teremtő Forrás. Egyformán néznek ki, mert a Csatorna szélesre van tárva. Ma sokkal több mindenből lehet válogatni, mint valaha, ma sokkal több gyakorlásra van szükség, ha lépést akarunk tartani. Ez a különbség.

Úgyhogy problémák is jönnek minden újjal. Az újban fontos, hogy az információ olyan tiszta legyen, amilyen tiszta csak lehet, mert az újban többen figyelnek oda.

Mondtam Nektek az egyik könyvben, hogy eljön a nap, amikor mindenki képes lesz beszélgetni mindenkivel, és nem lesznek többé titkok, nem lesz több megtévesztés. Az átláthatóság evidens lesz, még nem tartunk itt, de már látható, merre tartunk, amiatt, ami rendelkezésetekre áll, amit úgy hívunk, hogy Háló.

Amikor Ti többet tudtok egy országról, mint a saját vezetői, az kezd mondani Nektek valamit. Amikor az összefüggéseket ti is ismeritek ugyanúgy, mint a vezetők, az megváltoztatja a politikát, megváltoztatja a vezetőséget, mert milliók fogják tudni egyszerre pontosan mi történik, hol történik. Ez meg fogja változtatni a soron következő választásokat. Kit fognak megválasztani, ha az emberek többet tudnak, mint valaha tudhattak? Lehetetlenné fog válni a dolgok eltusolása, lehetetlenné fog válni mások átverése.

Úgyhogy Kedveseim, a csatornázás mostanra, a tegnaphoz hasonlítva teljesen megváltozott az előbb elmondott okok miatt. Akkor húzzunk egy vonalat, és menjünk 50 évet előre, vagy talán 60-at, a jövőbe.

Ha megjelentek 60 év múlva, és részt akartok venni egy csatornázás meghallgatásán az Új Korban, nem fogtok találni egyet sem. Azért nem, mert a Csatornázás automatikusan működni fog akkorra. Minden egyes Emberi Lény, aki kifejezi szabad akaratát és szándékát, hogy szeretné az információt, elérheti azt automatikusan. Lehet, egy évszázadot is igénybe fog venni, hogy megvalósuljon, szabad választásotok, milyen lassan, milyen gyorsan történjen meg. Lehet egy fél évszázad is. Ez a szabad akarat.

Mi a különbség? Megmondom Nektek! Hallhattátok már, amikor a Partnerem vázolta, hogy ha kiültetnénk a színpadra 12 csatornázót, akikről tudja, hogy képesek az integritásra, ugyanazt az üzenetet adnák át, más-más módon. Ez ahhoz a konklúzióhoz vezetne Titeket, hogy lehet, hogy a Földön lévő életről, az együttérzésről, a jövőről az Igazság Egy, amit intuitív úton kapnak a csatornázók, és különbözőképpen mondják el, de maga az üzenet világos marad: a változás ideért, együttérzés van, szeretet van, átalakulás van, fejlődés van.

Képzeljetek el egy népességet, mely spirituális emberekből áll, akik mind képesek venni ugyanazt az üzenetet, és ehhez nem kell elmenniük egy találkozóra, hogy ott kapják meg. Erre tartotok! 

A csatornázás múltja, jelene – a változások után – és jövője egyértelmű: a nehézből könnyebbé válik, majd automata lesz. Ez az Emberi Lény fejlődésének definíciója. És ez csak a kezdet! Ha mindez igaz, fel kell tegyétek a kérdést:” Csak a megvilágosodók lesznek képesek ilyen üzeneteket fogni?” A válasz: nem. Automatikusan meg fog jelenni a képesség, amivel az Ember intellektuálissá, emocionálissá válik, és ezt mindenki meg fogja kapni, anélkül, hogy észrevenné. Abból fogjátok észre venni, hogy az elme megkönnyebbül, koherens gondolatok jelennek meg, és világméreteket öltve fogjátok látni, hogy elfogadják a tényt, hogy nem szabad megölni senki Emberi Lényt. Az ölés semmilyen körülmény között sem lehet opció. Még az általatok eutanáziának nevezett mód is meg fog kérdőjeleződni, mivel újabb gyógymódok lesznek, mindenből kivezető lehetőségek, amikkel korábban nem rendelkeztetek. Egy egy új Föld lesz. Ezek új Emberi Lények lesznek. Nem lesz többé háború, és majd azt kérdezitek „Hogy történhetett mindez? Mindenkit megtérítettek?” A válasz: ha úgy vesszük igen. Áttérítettek mindenkit az együttérzésre.

Sok doboz van, amit spirituális hitnek hívtok, amikhez tanok kapcsolódnak. Mindegyikhez elér. Elmondtuk Nektek, hogy a jövőben a vallás fejlődése másmilyen lesz, mint ahogy gondoljátok. Vannak, akik azt mondják, hogy a vallás egyszerűen eltűnik, nem létezhet tovább, mert az régi energia. Kedveseim, a vallás nem régi energia. A vallás Isten tisztelete, isten imádata. Ez nem régi energia. Ez csodálatos! A különbség az lesz, hogy a tanok kezdenek el változni, nyitottabbakká válnak, és azt fogják hirdetni, hogy bármely módon elfogadott az Egy Isten tisztelete, bárhogy elfogadott az Egy Isten együttérzésének megélése, és ha így tesztek, az megfelelő és csodálatos. Ha a fejeteket betakarjátok egy bizonyos területen, az csodálatos, de nem fontos, mert ez a vallás fejlődése, egymás elfogadása. Elfogadjuk, ha nem egyformán csináljuk, elfogadjuk, hogy nem egyformák vagyunk, elfogadjuk egymás történelmét, egymás kultúráját. A vallások nem fognak eltűnni. Az fog megváltozni, hogy egymás felé fordulnak, mosolyogni fognak és azt mondják: „Ez Egy Isten, te mész a magad útján, én az én utamon, hát nem szép ez? Nem szeretetteljes, nem szépséges, hogy barátok vagyunk?”

A megengedés az együttérzés teljes kifejlődése. Mindez úton van. Amikor az egész Emberiség fogja a csatornázást, és ugyanazt az Igazságot kapja meg Istenről, az együttérzésről, az fogja megváltoztatni ezt a bolygót, és elindít valamit, amit csak a történészek fognak tudni feljegyezni. Vége lesz egy régi Korszaknak, véget ér a barbarizmus, vagy nevezzétek úgy, ahogy akarjátok. Terjedni fog az együttérzés.

A megvilágosodók bárhol vannak, hallani fogják ezt, és azt fogják kérdezni: „és mikor lesz ez?” Én pedig elmondok Nektek valamit. Nem fontos, hogy mikor lesz, Ti itt lesztek! Lehet nem fogtok ugyanígy kinézni, de itt lesztek, és részt fogtok venni benne, az egészben. Szeretném, ha vennétek egy mély lélegzetet, és megértenétek, hogy itt lesztek, és szép dolgokat fogtok látni, de ma még a sötét és fény közötti csatába lépésnek van ideje, mely a szétválás csatája. Lesznek, akik feladják körülöttetek, tanácstalanok lesznek, ahogy a fény és a sötétség kezdi rendezgetni az új energiát. A sötétség továbbra is próbálja felütni a fejét, ahol csak lehet, sikoltozik és kiabál, mert vesztésre áll, próbál előtérbe kerülni különféle formákban, hogy megtévesszen, és visszaszerezzen Benneteket magának. Ne hagyjátok, hogy bármi is visszafordítson Benneteket! Ne hagyjátok, hogy a félelem úrrá legyen rajtatok, bármit hallotok! Mondtam Nektek, ez olyan időszak, ami nehéz, ti pedig jelentkeztetek erre az időszakra, ezekre a nehézségekre.

Ez a harc a fény és a sötétség közötti harc, én pedig megvilágosodók előtt ülök. A megvilágosodók hallgatják ezt az üzenetet. A sötétség nem nyúlhat hozzátok, ha nem engeditek meg neki. Benne vagyok a hitetekben, a Bennetek lévő Istenben, oda senki sem férkőzhet be. Gyógyítók, figyeljetek! El mondom újra. Védelemre van szükségetek, mielőtt bárki emberhez nyúltok. Magatokban hordozzátok a Fényt, ami oly csodás, a sötétség menekül előletek, ahogy előléptek. Olvasók, Rátok is vonatkozik. Csatornázók, rátok is. A sötétség számít rá, ismeri a változással járó dinamizmust. Legyetek tudatában, hogy nem lesz már olyan, mint amilyen volt. Ha kétkedtek efelől, várjatok kicsit, és érkezni fognak dolgok, amik segítenek ezt megérteni, és elmúlik a kétkedés Kedveseim, ha kifejezitek a szándékotokat, hogy segítséget szeretnétek a megértéshez. Figyeltetek? Elmúlik a kétkedés, ha kifejezitek a szándékotokat, hogy segítséget szeretnétek a megértéshez.

Ez a csatornázás üzenete: a napok kezdenek fogyni, ebben a formában. Távozzatok innen úgy, hogy olyan dolgokat tudtatok meg, amiknek nem voltatok tudatában. Gondolkodjatok el ezeken a dolgokon! Töltsétek meg magatokban spirituális logikával!

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2017. 06. 04.