Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Mi a véleményetek arról, ami történik? A közvetítésről fogunk beszélni ebben a néhány pillanatban. Beszéltünk róla korábban, de nem egy egész közvetítést felölelően. Mi a véleményetek arról, amit láttok? Azok, akik érzékelik az energiát, tudják, hogy mi is történik itt. Ők érzik a változást, érzik, hogy a szívek egyesülnek az üzenettel. Ez könnyű, ez a szeretettel való szövetség.

Közvetlenül néhányuk mellett ül egy olyan ember is, aki azt gondolja, hogy ez csalás. Ezen két ember között nem is olyan nagy a különbség. Az egyik képes megérezni ezt az energiát, a másik azt választja, hogy nem. De ha beléjük néztek, mindkettőjükben ott van Isten odabent, minden elérhető eszközzel rendelkeznek. A szabad választás ilyen. Mivel azok, akik azt gondolják, hogy ez nem igaz vagy helyénvaló, ők azok, akik beleragadtak a hitük azon dobozába, amit kiskoruk óta tanultak. Nem valami olyan, amit ők választottak, hanem amit elmondtak nekik. Ha megvizsgáltok valamit, akkor vannak, akik azt mondják: „Bizonyos szavakat használj, öt szót: ki, mit, hol, mikor, miért.” Tegyük meg ezt röviden!

Ki képes közvetíteni? Milyen felhatalmazásra lesz szükségetek ahhoz, hogy leüljetek a székbe, és megnyissátok így a fátylat? Valóságos ez? Kedveseim, az emberek évezredek óta közvetítenek. Sokféleképpen hívjátok ezt. Tudtátok, hogy a Vatikánban, amikor a pápa az „ex cathedra” székében ül, akkor tévedhetetlen, mivel közvetít? Azt mondjátok, hogy: „Nos, az a pápa”, ám ezt mondva legalább elismeritek, hogy ez lehetséges. Ki tud közvetíteni? Amikor egy nagy zeneszerző bemutat egy olyan dallamot, ami megváltoztatja a bolygót, akkor tudjátok, hogy az közvetítés volt? Amikor olyan festményt vagy szobrot láttok, aminek gyönyörűsége könnybe lábasztja a szemeteket, akkor tudjátok, hogy az közvetítés volt? Tehát, ki tud közvetíteni? Hogy válaszoljunk is a kérdésre: bárki és mindenki. Az a tudatosság szintjétől függ – hogy hisztek-e abban, hogy meg tudjátok valósítani.

Hányatoknak volt olyan intuíciója, ami egy nagyszerű ötletbe fordult át, valami olyasmibe, ami kézenfekvő volt a számotokra, másoknak pedig nem. Felismertétek, hogy ezt közvetítettétek? A „kicsoda” részt tehát könnyű megválaszolni. Mit gondoltok, ki közvetített a múltban? Újra elmondjuk. A szentírásotokban sok emberi lény írásával rendelkeztek. Néha a történelemről beszélnek, néha nagyon mélyenszántó energiáról van szó, néha szenvedélyes szavakat írnak le, néha pedig börtönben íródtak. Isten szavainak hívtátok őket, és mégis, egyiket sem Isten írta le – az emberek tették. Ez hát a közvetítés.

A közvetítést olyan energiaként is meg lehet határozni, ami egy személybe érkezik be, mélyenszántó, isteni, igaz, és aztán át van adva másoknak is. Mégis vannak olyanok, akik azt mondják: „Ez túlságosan furcsa, túl fura.” Nem értik, hogy ez a szeretet nyelve. Ez az, amit éppen most válaszoltam meg. Ez valami olyasmi, ami természetesen történik meg, ha hagyjátok. Ez nem egy székben lévő férfi, aki emberek százaihoz beszél. Ez egy asszony a gyermekével, aki intuícióval rendelkezik arról, hogy mire is van szüksége a gyermeknek. Anyaként megoldásokat és válaszokat közvetít. Ez az, ami. Ez minden egyes emberi lényhez hozzá tartozik. Ez valami olyan dolog, amit a váltás elkezd felerősíteni.

A gyógyító a beteg előtt áll, és megállapítja, hogy mire van igazából igénye a páciensnek – nem pedig azt, amit az elmond, hogy szüksége van rá. Mindenféle dologról beszélnek, ami nem jó a testükben, és gyógyítóként mindaz, amit láttok: az egyensúly – megszabadulni a félelemtől, és felfokozni a szeretetet. Honnan szedtétek vajon ezt az információt? Kapcsolatban vagytok a Forrással, és ti közvetítettétek azt.

„Hol?” Ez a következő kérdés, és a válasz: mindenhol. Azok, akik azt mondanák nektek, hogy: „Ennek egy bizonyos helyen kell lennie.”, azok nem tapasztalták meg a teljes közvetítést. Nincs rossz, vagy jó hely.

A közvetítés lehet egyszerű, lehet az ti magatok önmagatokkal. Talán valami történik veletek. Az autópályán vagytok, és valaki elétek vág. Hirtelen békés energiát közvetítetek. Éppen azt közvetítitek, hogy mire van szükségetek a nyugodtnak maradáshoz, hogy mosolyogjatok és megértsétek, értelmetlen mérgesnek lenni. Gondoltatok valaha is erre így? Vannak olyanok, akik részekre tagolnák Isten imádatát, a meditációt, a közvetítést. Csakis egy bizonyos időben, adott helyen csinálhatjátok. Ez a válasz a mikorra. Bármikor, amikor csak akarjátok. Bármikor, amikor az helyénvaló. Bármikor, amikor érzitek Isten szeretetét az életetekben. Mi van, ha a közvetítés nem az, amit gondoltatok? Mi van, ha természetes dolog folyamatosan rendelkezni belül Istennel – a nap 24 órájában, a hét minden napján, minden éber órában? Ez hát a mikor.

Az utolsó a „miért?” Azt szeretném, hogy képzeljetek el most valamit velem! Mondjuk azt egy pillanatra, hogy a Teremtő tudatosságával rendelkeztek. Létezik egy olyan rendszer, ahol emberi lényeket hoztok létre. Van egy darabkátok bennük. A képmásotokra hozzátok létre őket, és ez a „kép” a szeretet. De szabad választást is adtok nekik: bármilyen irányba mehetnek, amerre csak akarnak. Megláthatnak benneteket Teremtőként, vagy sem. Ám, ha meglátnak, akkor nem adnátok nekik meg, hogy természetes módon viszontszeressenek? Miért kellene mindent elmondanunk nektek? Mert mélységesen szeretve vagytok. „Miért?” Mert a szabad választással viszontszeretetet akarunk tőletek. A „miért” olyan, hogy megragadhatjátok a belső szeretetenergiát, és megváltoztathatjátok önmagatokat. A „miért” olyan, hogy tovább élhettek, így meggyógyíthatjátok a saját biológiátokat. „Miért?” – mert együttérzőek lehettek mások iránt. Ez hát minden a „miért”-ről.

Minden egyes itt lévő és a hangomat hallgató ember, egészen közelről ismeri Isten. A tudatosságnak létezik egy olyan ezüstfonala, ami tőletek halad egyenesen a Teremtő felé, és ez mindig is ott van. Nem számít, ha ezek közül egyikben sem hisztek, mindenképp ott van, mindegy miben hisztek. Ennek a fizikája állandó és örökkévaló. Az egyetlen dolog, ami változik: az, hogy miben hisztek. Az emberiség történelmének legnagyszerűbb váltása közepén vagytok, ami azt jelenti, hogy jelen pillanatban nagyobb esély van számotokra, hogy meglássátok az igazságot, mint korábban valaha is.

Az igazság a „miért” – mivel Isten teremtésének egy darabkájaként, mérhetetlenül szeretve vagytok. Létezik egy felétek kinyújtott kéz, az pedig bennetek van. Ez a Teremtő keze, amint azt mondja: „Mérlegeljétek ezt az energiát!” Féltek-e Isten szeretetétől most? Talán itt az ideje változtatni ezen. Hamarosan visszatérünk.

És ez így van.

Kryon


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A társam félreáll. Ez egy olyan kifejezés, amit újra és újra használunk. Azt jelenti, hogy a tudatossága eltávolodik. Valami, amit újra és újra gyakorol, így amit hallotok, az tiszta lehet. Olyan tiszta, amennyire csak lehet ebben a közvetítésnek nevezett folyamatban. Egy szövetségről szeretnék többet beszélni még. Ez a szövetség a testeteken belül található. Egy olyan szövetség, amit eddig sokszor kikerültünk. Folyamatosan a tudatosságról beszélünk. Megpróbáltunk valami olyan fizikai dolgot találni, amit láthattok és megmérhettek. A tudatosságotok és a DNS-etek között szövetség áll fenn. Ezt hozzá kell tennetek ahhoz, amit a „hármasságnak” neveztünk el. Úgy beszéltünk a hármasságról, ahogyan az emberek gondolkodnak. A szív, a tobozmirigy és az agy. Mindez mégis felborul, amikor egy egyszerű érzelemről kezdtek el beszélni – az együttérző szeretetről.

Minden egyes ember, egy bizonyos életkorban megtapasztalta már az együttérző szeretetet. Valamelyik szülő felé, egy gyermek felé, egy fivér vagy nővér felé, egy másik ember irányában. Tudjátok, hogy ez a különleges tulajdonság, amit együttérző szeretetnek hívnak, egy teljes testi élmény. Ez csupán az agyatok műve? Nem. Ez valójában arra veszi rá az agyatokat, hogy egy kicsit „működésképtelenbe” menjen át. Ez a szívetek, vagy az, amit annak hívtok? Ennek többnek kell lennie annál. Hatással van a légzésetekre és a táplálkozásotokra, amikor ok nélkül sírtok a boldogságtól. Felöleli az emberi lény teljes fiziológiáját. Folyamatosan a szeretet eme kifejezéséhez fordulunk. Néhányan azt mondják: „Ez csupán egy érzelem, és az emberek rendelkeznek vele. Teljes mértékben és totálisan az agy irányítja.” De azok, akik megtapasztalták, ennél jobban tudják. Aztán pedig megteszitek a következő lépést: a Teremtő szeretetéhez, a Szellemmel való társuláshoz, a szövetséghez, amivel rendelkeztek. Van valami, ami most lett hozzáadva mindenhez, amit az együttérző szeretetben megtapasztaltatok. Ez az a metafizika, amiről beszéltek. Túl van az érzelmeken, mert elkezdi megteremteni a maga sajátos dolgait: békét érezni, amikor nem kellene. Talán a jóllét érzéseit, ami addig megfoghatatlan volt. A tudatosság melyik része játszhat itt szerepet?

El szeretném mondani nektek, hogy a tudatosság valójában eköré van csomagolva. Egy alacsony tudatosságú személy számára nehéz megérezni Isten együttérző szeretetét. Létezik egy szövetség a mintázat, a tudatosság fizikája és a szeretet között. A DNS-el kapcsolatos előbbi megbeszélésetek miatt mondom el ezt nektek. A DNS együttműködik mindennel, amiről azt gondoljátok, hogy irányítja a testeteket. Ha a DNS a tényleges lenyomata mindannak, amivel rendelkeztek, akkor nem tudjátok azt különválasztani a gondolkodástól, logikától, vagy intellektualizmustól – az meg van tervezve. Lehetséges, hogy a DNS-nek valahogyan köze van ahhoz, amit tesztek, vagy, hogy mire is tudtok gondolni egyáltalán? A tudósok azt mondják, hogy erre nincs igazán bizonyíték. A DNS-t visszaminősítették mechanikává. Az gyártja a géneket, az az élet kézikönyve. Mi van, ha több is van ennél – sokkalta több? Mi van, ha a DNS reagál a tudatosságra? Mi van, ha mindig is létezett a híd a gondolataitok és az egészségetek között? A teremben lévő minden gyógyító tudja ezt. Nem választhatjátok szét az agyat a testetek kémiájától, vagy a hármasságtól, hogy meddig is fogtok élni! Létezik egy olyan szikra, amit nem igazán beszéltünk meg. A szikra a dolgok figyelembevételi módja. A DNS-etek mindenhol, de mindenhol ott van. Molekulák milliárdjai vannak szerte a testetekben. Azt szeretném, ha gondolnátok valamire! Mi van akkor, ha ezek egyenlő játékosai minden másnak, amit fontosnak gondoltok? A mezőnek, amit létrehoznak – amit Merkabának neveznek – gyönyörű megszentelt mintázata van. Vannak olyanok, akik tanulmányozták ezt, és tudják, hogy amikor megértitek a mintákat, akkor a gondolkodási folyamataitok megváltozhatnak. Egy szépséges szövetség van a DNS, illetve a szív, a tobozmirigy, és az agy „hármassága” között.

Hadd mondjam el nektek, hogy mi is ez a szövetség, és pontosan mit is csinál! Kedveseim, elkezditek felépíteni a hidat. A híd az emberi tudatosság, a biológia és a fizika között. Ezeket nem igazán raktátok még teljesen össze. Mi lenne, ha azt mondanám nektek, hogy a tudatosság valójában beszélni tud a DNS-etekhez? Az aktív DNS-etek az, ahogyan a testetek reagál a dolgokra. Hallottatok már a spontán gyógyulásról. Tudjátok, hogy mi is az valójában? A teljes együttműködés a tudatosság és a DNS között. Ez egy gyógyulási nap. Beszéltünk a gyógyulásról, és látni is fogjátok ennek a bemutatását. Van mintázata magának a gyógyulásnak? Van hát! Nem fogjátok tudni megkülönböztetni azt az együttérző szeretettől. Mi van, ha a tudatosságotok valahogyan meg tudna győzni benneteket arról, hogy szeretitek önmagatokat? Nem egoista, hanem megtisztelő módon. Mi lenne, ha fognátok ezt a gyermek vagy más emberi lény iránti együttérző szereteteteket, és elhelyeznétek belülre? Mi lenne a reakció? Elmondom én nektek, hogy mi: spontán gyógyulás. A test elkezdi megtisztítani önmagát. Az oda nem illő dolgok távozni fognak, mert az végül összeköttetésben van az ember tudatosságának együttérzésével, kapcsolatban a fátyol túloldalával. Újra csak elmondom: emberek, kapcsolatban vagytok a fátyol túloldalával. Itt az idő, hogy használjátok ezt. Ez a hiányzó darab. Ez majd segíteni fog nektek a tudatosságban. A DNS-etek érzi és látja is ezt. Nem lesz sok gondotok önmagatok szeretetével, amikor szeretitek Istent, önmagatok megteremtőjét.

A szeretet a teljes gyógyulás titka. Ezt minden gyógyító tudja. Egy gyógyító nem gyógyít, hanem kiegyensúlyoz. Arra törekszik, hogy kiegyensúlyozza az embert, és az önmagával szerelembe essen. Arra, hogy az megálljon egy pillanatra és mindennel kapcsolatban békességben legyen. Tudom, hogy kik vannak itt. Tudom, hogy kik hallgatják. Ismerem a magatokkal hozott problémáitokat. Tudom, hogy mi történik ebben a pillanatban. Van akinek a gondolatai több, mint depressziósnak nevezhető. Néhány ezek közül félelmet és frusztrációt teremt. Mi lenne, ha tudnátok foglalkozni mindezekkel a dolgokkal, és ugyanakkor mindezzel együtt békére lelnétek önmagatok számára? Mi lenne, ha vehetnétek egy mély levegőt, kiválogatnátok őket, és ugyanakkor szeretetet éreznétek önmagatok iránt? Ha gondotok lenne ezzel, akkor elmondom, hogy miért: mert egy bizonyos szinten nem gondoljátok azt, hogy megérdemlitek. Ki mondta ezt nektek? Melyik emberi lény mondta azt nektek, hogy el vagytok különülve Isten szeretetétől? Bemehettek a szekrénybe, és elkiálthatjátok magatokat: „A Teremtő egy darabkája vagyok, és érdemes vagyok rá!” Azt fogjátok érezni, hogy a körülöttetek lévők egyetértenek – az a kíséret, ami arra vár, hogy belépjen az életetekbe. Ez a ti szabad választásotok. Ez a „spirituális józan ész”. Ha hisztek abban, hogy létezik Isten, és ez az Isten teremtett meg benneteket, akkor olyan tudatosság van köztetek, mint amiben a Föld legnagyobb része hisz. Abban, hogy tudjátok: már létezik egy olyan autópálya, amin utazhattok. Nem kell megépítsétek azt, csupán ki kell nyitnotok a rajta átvezető kaput. Ez a kapu az önszeretethez. Egy kapu a gyógyuláshoz és a hosszabb élethez. Ez az az üzenet, amit mindezekben az években átadtunk.

Mindez elkezd majd még ennél is jobban letisztulni, mivel a DNS kémiája kvantum, ahogyan a Teremtő Forrás is az. Gondoljatok erre: szövetség van a DNS és a Teremtő Forrás között! Kedveseim, ez a titka minden egyes magatokkal hozott kirakósotoknak. Ez az életproblémák megoldása. Zárásként a következőt mondom. Mit „vetítenétek” ki azokra, akiket a legjobban szerettek? Ha lefesthetnétek a tökéletes képet, akkor mi történne a gyermekeitekkel, amikor itt vagytok és amikor távoztok? Mi a helyzet a társatokkal, akit szerettek? Mit vetítenétek ki, ha megteremthetnétek a valóságot? A válasz pedig: a legjobb forgatókönyvet teremtenétek meg, amit csak el tudtok képzelni a számukra. A képzeletetekben mosolyt tennétek az arcukra, hosszú életet, boldogságot, szeretetet, és kevesebb frusztrációt. Újra megkérdezlek benneteket: gondoljátok, hogy a Teremtő ennél kevesebbet tenne? Mit gondoltok, Istennek milyen látomása van számotokra? Gondoljatok arra, ahogyan megválaszoljátok a kérdést, hogy mi lenne az a gyermeketek, vagy a szüleitek számára, és erősítsétek fel ezerszeresére! Ez hát az, ahogyan Isten lát benneteket. Ott ültök a szabad választással, és mégis azon töprengtek, hogy létezik-e Isten. Talán itt az ideje legalább feltenni azt a kérdést, hogy: „Lehet, hogy nem vagyok egyedül?” Amikor elkezditek ezt megkérdezni magatoktól, akkor elkezdtek felhatalmazást és szándékot adni az életeteknek, hogy az nagyobbá váljon. Vannak páran a hallgatóságban, akiknek hallania kellett ezt a néhány szót.

Most kezdődjön a gyógyulás! Ez az, amiért eljöttetek. Tudom, hogy kik vannak itt. Lélegezzetek, lazítsatok, és érezzétek, hogy az most elkezdődik! Távozzatok másképp, mint ahogyan érkeztetek!

És ez így van.

Kryon


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Egy fényről szóló üzenetet szeretnék kézbesíteni nektek. Talán olyan formában, ahogyan korábban nem beszéltünk róla. Itt az ideje egy kicsit mélyebben megtekinteni azt, ahogyan ezek a dolgok működnek. A társam félreáll. Hány éve halljátok a kifejezést, hogy „fénnyel dolgoztok”? Néha megvilágosodónak hívtunk benneteket, néha pedig a fény és a sötétség hasonlatát használtuk. Többször elmondtuk nektek, hogy a fény aktív, a sötétség pedig passzív energia. Még ha erős sötétség is van jelen, csupán egy kis fény kell ahhoz, hogy a sötétség ne létezhessen. De most ez bonyolultabbá válik. Új energia van a bolygón, és annak a teljes elképzelése, amit fénynek nevezünk, változóban van. Annak érdekében, hogy átadjuk nektek ezt az információt, egy hasonlattal fogok élni. Ez az a hasonlat, amit Izraelben kezdtünk el. Ez az oka annak, hogy a társam megmutatja ezt a képet. A bolygó megvilágosodását vagy ébredését egyenlővé tettük a fekete-fehérrel és a színessel. Ebben a személyes üzenetben újra csak ezt fogjuk tenni annak érdekében, hogy megmutassuk nektek, hogyan is működik ez.

Képzeljetek el egy embert, akinek az egész élete fekete-fehér! Az élete teljes. Ez egy hasonlat a dimenzionalitás minőségére, ha úgy kívánjátok. Egy alacsonyabb dimenzió – a 4D, ha így szeretnétek mondani – fekete-fehér. Mi történik ezen a ponton, ha a szabad választással engedélyezi az élete és a körülötte lévők számára, hogy megvilágosodjon? Mondjuk azt, hogy a megvilágosodás valami olyasmit teremt meg, amire nem számított: életében első alkalommal látja meg a színeket. Ezt követően a felfedezésnek kell megtörténnie. Felfedezi, hogy ez mit is jelent. Fel kell fognia, értelmeznie kell, hogy mit is lát, mert ez nem egy automatikus dolog. A megvilágosodás néha félelmet teremt. Képzeljétek csak el, hogy első alkalommal láttok színeket, ha azelőtt sohasem tettétek! Lehet, hogy még azt sem tudjátok, hogy ez mi is volt. Itt van hát egy érdekes kérdés a számotokra, és ez sok emberi lényt meghatároz. A szín mindig is ott volt, vagy ő teremtette meg a megvilágosodásával és a szándékával? Ti mindannyian tudjátok, hogy az mindig is ott volt. Mégis, ha a fekete-fehér életében mondtuk volna ezt neki, akkor tagadta volna.

Megkérdezek minden embert, aki csak hall engem, hogy vajon több is van annál, mint amit arról gondoltok, hogy tudtok? Több van annál, mint amiről azt gondoljátok, hogy ismeritek? A dolgok nagyobbak lehetnek annál, mint azt elmondták nektek? Ez egy lényeges, valódi kérdés. Mindent tudtok? A legtöbb emberi lény azt mondaná: „Nos, valószínűleg nem.” Aztán azt mondom nektek: miért féltek annyira megnézni ezt? Sokan azt mondanák: „Én egyáltalán nem félek, nézd csak mindezt az új tudományt!” Mi a helyzet a tudatossági váltással? Mi van az új spirituális dolgokkal? Az agy egy része gyakran azt mondja erre, hogy: „Nem érzem komfortosnak. Mindent tudok, amire szükségem van.” Nostehát, az ember felfedezte a színeket, és elfogadta őket, de az nem áll meg ott. Mit csináltok a színekkel, amikor sohasem láttátok őket még azelőtt? Elkezditek kombinálni azokat, majd elkezdtek meglátni olyan dolgokat, amiket korábban sohasem. Csodálatos festmények kelnek életre.

Mi van, ha az emberünk fekete-fehérben – metaforikusan – hall is? Csupán egy bizonyos hangszín mutatkozik meg az életében. Mi van, ha a felfedezés magába foglalja az összes frekvenciát, és hallhatjátok magának a mennyországnak a hangját? Ez átlépné annak az embernek a hitbéli korlátait. Nos, itt válik jóvá a dolog. Egy 4D-s világban kedveseim, ti magatok szövitek az ilyesfajta dolgokat. A dolgok meg vannak világítva, felfedezéseket tesztek, bármikor megállhattok és elindulhattok. Ez nagyon is alapvető ténykérdés. Ott vagytok hát, ültök – eljátszva magatokban a színekkel. Ez a módja annak, ahogyan sok ember Istenről is gondolkodik. Azt mondják: „Ha többet akarsz tudni róla, ha meg akarod világosítani az életedet, akkor Isten azt akarja tőled, hogy ezt és azt tedd meg.” Útközben pedig talán segíthetne, ha szenvedtek is egy kicsit. Ha sikerülne véghezvinni mindent, és a jó lépcsőket másszátok meg, akkor Isten végül rátok tekintene. Ez a 4D-s beállítottság.

Amit meg akarok határozni a számotokra ebben a kis mennyiségű időben, az egyike a legmélyenszántóbb dolgoknak ebben az új energiában. Ezt hallanotok kell, beszéltünk is róla korábban. „Inflációs energiának” fogom elnevezni. Minél többet tekintetek rá, az annál nagyobbá válik. Minél többet fedeztek fel, annál több segítséggel fogtok rendelkezni a következő lépéshez. Ebben az új energiában vannak olyan hallgatók, akiknek tudnia kell, hogy mi történik. Érzi valaki úgy, hogy elveszítette egy különleges képességét – a gyógyítás, a médiumi, a szeretet képességét? El akarom mondani, hogy mit is veszítettetek el. Épp most veszítettétek el a fekete-fehéret. Azt szeretném, ha vennétek egy mély levegőt, és tudnátok a következőt! Ez az átkalibrálás, amin keresztülmentek, vissza fogja adni a különleges képességeket, csak azok színesek lesznek. Inflációs lesz, önmagából fog építkezni. Nem elég, hogy színesben fog visszatérni, de dinamikus is lesz, nem pedig statikus. Várhatjátok, hogy a hátralévő életetek minden egyes évét építeni fogjátok. Annyira 3D-s, statikus elképzelésetek van arról, hogy milyen a kapcsolatotok Istennel. Azt mondjátok: „Olyan hálás vagyok, hogy az évek színesben köszönnek vissza. Ez azt jelenti, hogy új szintű teljesítményem lesz.” Nem, nem lesz. Egy létrátok lesz, amit életetek hátralévő részében megmászhattok. Ez továbbra is változni fog, és egyre jobb lesz. Ha nem vagytok gyógyítók, és csak úgy élitek az életeteket, akkor azt fekete-fehérben éltétek meg.

A színek felfedezése számotokra ugyanilyen dolog. Olyan új energiákhoz fog elvezetni benneteket, amelyek egyre csak nőnek és nőnek. Ez egy többdimenziós folyamat. Az jelenti, hogy amikor elkezdtek egy megvilágosodási folyamatot, akkor tudatában lesztek annak, hogy sohasem vagytok egyedül. Minden nap át lesznek adva illetve kézbesítve lesznek dolgok a számotokra. Nem mondanám ezt, ha az nem így lenne. Kedveseim, ennek ez a módja. Ez újdonság. A Szellem fogja a szándékotokat és felerősíti azt. Ez sohasem volt így. Sohasem létezett egy állandóan növekvő energia. Nagyobb világosság, több fény, több belső felfedezés arról, hogy hogyan is terjesszétek ki az életeteket, hogyan gyógyítsátok meg a testeteket. Ez az, ami érkezőben van. Az öreg lelkek számára ez most érkezik meg. Néhányan azok közül, akik hallják a hangomat a jelen pillanatban – ők azok, akiknek ez a javát szolgálja. Másképpen fogtok távozni, mint ahogyan jöttetek. Ez egy olyan új folyamat, ami nem volt látható ezen a bolygón. Olyan sok minden elmondanivaló dolog lenne még arról, hogy ez hogyan is működik.

Ezzel zárom: ne féljetek Isten szeretetétől! Ne kérdezzétek, hogy rosszul csináljátok-e! Ne kérdezzétek, hogy biztonságos-e kipróbálni valami mást! Létezik egy olyan kifejezés, hogy: „Félek a szeretettől.” Igazán itt az ideje egy olyan új életpradigmának, egy olyan új spiritualitásnak, ami azt mondja: „Rendben vagyok mindennel, vágjunk bele! Elég hosszan éltem ehhez már az új energiában” – mondhatjátok. Nem álltok készen erre? Nem érzitek? Nem vagytok készen? Lazítsatok, és engedjétek be! Néha talán a biológiátok ellenkezni fog vele. Ebben a túlélési módban létezett életről-életre, de most eljött, itt van az ideje a mesterlétnek. Az új energia megérkezett. Ez hát az üzenet, és mindig is ez volt.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2016. 05. 13-14