A szerzőtől

1996. november 26., kedd ugyanolyan hétköznapinak tűnt mint a többi, bár tudtam, hogy nem olyan lesz. Felébredtem és kinéztem tizenkettedik emeleti hotelszobám ablakán. A New York-i Central Park terült el előttem. Láttam a Wollman műjégpályát, a tó egy részét és a távolban még a Museum of Art (Művészeti Múzeum) épületének teteje is látszott. A park gyönyörű területét szegélyező Central Park West Avenue és az Eighth Avenue (Nyolcadik Sugárút) végeláthatatlan vonalain úgy sorakoztak a beton- és üvegépületek tornyai, mint egy hatalmas sakk-készlet bábui, amelyek arra várnak, hogy elkezdődjön a játék a park fái között. Két nap múlva a Macy-napi felvonulás kígyózik majd át a parkon, melyet milliók fognak megtekinteni, köztük Jan és én is. Olyan sok emlékezetes név kapcsolódik ehhez a helyhez, George Washingtontól kezdve John Lennonig... és ráébredtem arra, hogy a magam módján én is a soraikba lépek néhány óra múlva, a negyedmérföldnyire innen, az East River partján fekvő ENSZ-épületben.

Eszembe jutott, hogy mire gondoltam egy évvel ezelőtt. Hasonló volt a helyzet a mostanihoz. Kryont meghívták, hogy a S.E.A.T. (Society of Enlightment and Transformation, magyarul: Társulás a Megvilágosodásért és az Átalakulásért) ENSZ-szervezete előtt tartsunk közvetítést. Akkor hallottam először arról, hogy létezik az ENSZ-en belül egy olyan szervezet, melyben együtt meditálnak és földönkívüliekről meg más metafizikai témákról beszélnek, méghozzá nem messze a Közgyűlés üléstermétől, a küldötteknek és meghívottaknak fenntartott, a turisták elől elzárt épületrészben.

Sokan vannak, akik nem tartják túl sokra az ENSZ intézményét. Jóval több dolog zajlik azonban ebben az épületben, mint a kék sisakos rendfenntartók szétküldése a világba, akik nem túl hatékonyan tartják fenn a rendet, vagy a titkos világkormány leleplezésére irányuló törekvéseik sem igazán sikeresek. Dolgozók ezrei sereglenek össze nap mint nap ebben az épületben, hogy a világ éhezőiért, a betegségek megfékezéséért tegyenek erőfeszítéseket és megmentsék a bolygó azon kultúráinak gyermekeit, melyek nem tudnak fedelet és ennivalót adni nekik. A humanitárius munkát végzők száma meghaladja a politikusokét és az épületbe lépve érezhető az ebből fakadó energia. Ez az egyetlen hely a Földön, ahol a világ minden részének képviselői összegyűlhetnek. Ennek a helynek a közepén meditál a S.E.A.T. a világbékéért, szeretetet és megvilágosodást hozva azokba a termekbe, ahol a megállapodásokat írják alá, ahol a kormányok arról döntenek, hogy miként működjenek együtt egymással.

Tehát ebbe az épületbe készültem, hogy Kryont közvetítsem azoknak a küldötteknek, akiket mindez annyira érdekel, hogy eljöttek a S.E.A.T. zárt ülésére. Mohammad Ramadan, aki több évig töltötte be a S.E.A.T. elnöki tisztségét, s előző évben minket is vendégül látott, azóta visszavonult és Cristina Arismendy lépett a helyébe. A tervek szerint vele fogunk találkozni, hogy átkísérje Jant és engem az FBl-ellenőrzőponton a biztonsági őrizettel ellátott területre, ahol a tényleges munka folyik.

Ez alkalommal is drága barátunk, Zehra Boccia kalauzolt bennünket New Yorkban, aki jelentős szerepet játszott mindkét alkalommal Kryon ENSZ-beli közvetítésének előkészítésében és véghezvitelében. Fogadd ezért megbecsülésünket, Zehra! Az ő példája nyomán tapasztalhattam meg azt is, hogy nem csak a hátsó ülésen hangosan imádkozva lehet túlélni a First és az E43. utcák találkozásánál álló ENSZ-épületig tartó taxiutat. Látván Zehra nyugalmát, rájöttem, hogy ő tud valamit, amit én nem. Hogy élik túl maguk a taxisofőrök ezt az egészet? Talán taxizásra szakosodott angyalok védelmeznek minden 50 mérföldes óránkénti sebességgel száguldozó embert, akik mintha ugyanabban az időben ugyanazt a helyet használnák? Nos, túléltem ezúttal is a taxival való közlekedést. Azt hiszem, annyira megkönnyebbültem, mikor kiléptem a taxiból, hogy Kryont közvetíteni az ENSZ-ben már a nap könnyebbik részének tűnt.

Ez a második Kryon-látogatás eltért az előzőtől. Az azóta eltelt egy évben a Kryon-munka számottevően kiterebélyesedett. Megjelent a negyedik Kryon-kötet (Parabolák), több idegen nyelvre is elkezdték lefordítani Kryont, így vált nemzetközivé, megjelent a Kryon Quarterly Magazin (Negyedévente megjelenő Kryon-folyóirat) és sok tudományos visszaigazolás született, elegendő ahhoz, hogy orvosok és kutatók váljanak a Kryon-összejövetelek rendszeres résztvevőivé. Tavaly csak Jan és én tartottuk az előadást, ezúttal azonban velünk tartott a „Kryon-család” néhány tagja is. Hat vendéget hozhattunk magunkkal, így velünk jött Geoff és Linda Hoppé (a Kryon-folyóirat szerkesztői), Rob Harris (aki az összes Kryon-információ külső megjelenését tervezi), dr. Todd Ovokaitys (kutatóorvos és metafizikai látnok), valamint Steve és Barbara Rother (a Kryon-információk internetes terjesztői és meditációk összehangolói szintén az interneten keresztül). Rob feleségének, Barbara Harrisnek (aki a Kryon-folyóirat első négy számát tervezte) otthon kellett maradnia elfoglaltsága miatt... és hiányoltuk a csapatból.

A megbeszélt helyen találkoztunk a S.E.A.T. végtelenül szívélyes elnökével, Cristine Arismendyvel és ismét elámultam azon, ahogy a Szellem megtalálja a legmegfelelőbb embereket a spirituális tisztségek betöltésére ezen a bolygón! Habár személyesen még nem találkoztunk, most azonnal családias közvetlenséggel fogadott bennünket. Áthaladtunk az ellenőrző pontokon, közösen megkávéztunk, majd egyenesen a hetes számú konferenciaterembe mentünk. Újra szembesültem az itt tartott találkozók hivatalos külsőségeivel. A Kryon-összejövetelek kötetlen hangulatával szemben ez a csoport gyorsan a helyére ment, elcsendesült és az esemény haladéktalanul kezdetét vette.

Miközben Cristine bemutatott bennünket, körülnéztem a teremben. Barátaink nem egy csoportban foglaltak helyet, hanem úgy, hogy kettőnket is beleértve egy háromszöget hozzunk létre, melyet én a „repülő ék” energiavédelemnek hívok, felhasználva a szakrális geometriában erről tanultakat. Elméláztam azon, hogy milyen vegyes összetételű társaság ül velünk szemben, s milyen sokfajta helyet, kultúrát és hitrendszert képviselnek. Kryon abban a pillanatban megjelent és azt súgta: „Ne feledd, ők is pontosan ugyanolyanok, mint te. Őket is végtelenül szereti a Szellem és megérdemlik, hogy itt legyenek. Ők is a megfelelő helyen vannak a megfelelő időben. Értékeld ezt a pillanatot! A bolygóért végzett igazi munka egyénileg folyik, s olyan emberek végzik, mint ők itt!” Ebből rögtön tudtam, hogy Kryon üzenete egyszerre lesz személyes és bolygóra vonatkozó mint általában. Előszeretettel hirdette, hogy a bolygó megváltoztatása az egyéni szívben történik.

Cristine bevezető beszéde végére ért. Én következtem, néhány olyan dologról szóltam, amelyeket fontosnak tartottam elmondani, majd Jan meditációjára került sor, melynek keretében finoman átvezette a teremben ülőket-egy energetizáló és vizualizációs gyakorlaton. Amikor Jan befejezte munkáját, az órámra néztem. Kryonnak 30 perce volt, nem több. Pontos menetrend szerint kellett elhagynunk a termet, hogy átadjuk a helyünket egy másik ENSZ-bizottságnak. Elmosolyodtam, mert tisztában voltam vele, nem kell aggódnom, Kryon tudja, mennyi az idő. Aztán Kryon elkezdett beszélni és éreztem az áradó szeretetet, amely minden üzenetéhez társul és éreztem a kíséretében érkező angyalok és vezetők jelenlétét, akik mindig csatlakoztak hozzánk, amikor összegyűlt egy csoport, hogy meghallgassa Kryont.


A második ENSZ-beli közvetítés

Üdvözletem kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A Szellem szeretete tölti be ezt a termet! Kezdjünk is hozzá azonnal! Vannak közöttetek olyanok, akik azért jönnek ilyen helyre (az ENSZ-be), hogy változásokat érjenek el. És a szívetekkel, a tudatosságotokkal, Isteni Részetekkel, melyet mindegyikőtök magában hordoz – VALÓBAN változásokat idéztek elő a bolygón! Ezek a változások azonban az egyéni munkátokkal kezdődnek. Gyakran elhangzik Kryontól az a kijelentés, hogy Isteni Részeteknek önbecsülést kell árasztania elmétekbe. Meg kell értenetek, hogy kik vagytok és igazán el kell hinnetek, hogy célja van ittléteteknek. Ezzel veszi kezdetét rezgésszintetek megváltozása.

Minden részvevő okkal ül most itt a székében és ez az ok talán éppen az, hogy mások gondolataival összekapcsolódva, ahogy ez a mai meditációban is létrejött, megváltoztassa a bolygót, talán éppen most, ahogy itt ül. Mert a jelenlévő hatalmas energia céllal és szándékkal telített és ti nem véletlenül vagytok most itt jelen.

Beszéljünk röviden valami rendkívüli erőt tartalmazó lehetőségről és mindenkihez szólunk most, aki hallja vagy olvassa ezeket a szavakat: semmi nincs az egyéni életedben, amit meg ne tudnál változtatni most rögtön, ha azt választod, hogy változzon meg. Habár Kryon az egész bolygóra vonatkozó kérdésekkel foglalkozik majd, sőt nem földi dolgokat is szóba hoz, ebben a percben szívednek küldöm ezt az üzenetet: lehet, hogy a testedben hordozol valamit, ami korlátozza az életedet. Talán olyan titok nyomaszt, amelyet csak te ismersz. Zavaró helyzetekben találhatod magad. Lehet, hogy a csüggedtség és levertség azt mondatja veled, soha nem lesz ez már jobb. Azt válaszoljuk erre, kedvesem, hogy oly határtalanul szeretünk téged! Az az Isteni Rész benned rendelkezik a hatalommal, hogy mindazt, ami körülveszi, megváltoztassa, még a legfélelmetesebb dolgot is! A spiritualitás csodájával telített fizikai valóság számára először lehetetlennek tűnő dolgok is megváltoztathatók! És a vezetőitek most itt lebegnek a teremben egyre növekvő szeretetenergiában, most ebben a pillanatban is.

Tudjátok, az egyéni szívről van szó, s arról, amit magatokért tehettek és ez fogja majd megváltoztatni a légkört körülöttetek. Tehát ismét csak azt mondhatjuk a követendő útról, hogy egy ember változása elősegíti sokak változását és ezért kevés megvilágosodott ember is képes hatni az egészre. Tévedés ne essék, az erő, amiről beszélünk, a szeretet és a magasabb rezgésszint ereje. A bolygó változása „folyamatban van”, itt ebben a teremben is. Arra bátorítunk benneteket, hogy folytassátok itteni munkátokat (a S.E.A.T.-ban).

Kedveseim, négy témával akarunk foglalkozni a rendelkezésünkre álló rövid időben. Mindnyájatokhoz beszélünk, nemcsak a teremben lévőkhöz, hanem azokhoz is, akik olvassák ezt az üzenetet (mint te éppen most). Bár csak kevesen halljátok ezeket a szavakat, az üzenet energiája áthatja majd az egész épületet és a mai témák elérik azok gondolatait,is, akik most nincsenek itt, köztük talán azokét is, akik innen nem messze, a nagyteremben üléseznek (a Közgyűlés termében). így dolgozik tehát a Szellem a múltat és jövőt átfogó most időkeretében.

 1. Hadd mondjak el egy történetet Joe-ról, aki társaival együtt egy olyan házban lakott, melyben rengeteg szoba volt, s mindenki külön szobában lakott. Joe szerette a saját szobáját. Mindegyik szoba különleges volt és Joe sokat megismert közülük, s azokat is csodálatosnak találta. Joe-é volt az egyik legnagyobb szoba, amely több erőforrással rendelkezett, mint másoké. Minden kis részletére gondosan ügyelt és igyekezett az egész szobát olyan békéssé és gyönyörűvé varázsolni, amennyire csak tudta.

  Néha összegyűltek a többiekkel, hogy megbeszéljék, miképp tehetnék még szebbé az egész házat, de Joe úgy érezte, az ő szobája a legkülönlegesebb, s mindenki más is ugyanígy érzett a saját szobájával kapcsolatban.

  Joe egyszer rájött, hogy ha bizonyos színekkel befesti a falakat, azzal különleges hangulatokat tud előidézni, így egyúttal speciális védelmet alakított ki, s a szobáját is megszépítette. Egész életében kedvére alakítgatta a szobáját, amennyire anyagi lehetőségei engedték. És ahogy az már lenni szokott, Joe technikai ismeretei is növekedtek idővel, annak köszönhetően, hogy övé volt az egyik legnagyobb szoba. Egy alkalommal Joe felnézett a mennyezetre és úgy látta, javításra szorul. Új technológiai tudását felhasználva, Joe már képes volt elérni a mennyezetet, s megerősítette annak szerkezetét, s egyúttal szebbé is varázsolta. Minderre korábban még nem lett volna képes.

  Nem sokkal azután Joe ismét felnézett és így szólt: „A technológiám segítségével képes vagyok megjavítani a tetőt is a szobám felett és ez az egész háznak szintén jó lesz. így fogok tenni.” Joe tehát, technikai tudását felhasználva, szebbé varázsolta a tetőt és a saját céljainak megfelelően változtatott is rajta. Ám hiba csúszott a műveletbe, mivel nem értette meg, hogy a tető közös minden szoba számára.

  Akik a többi szobában laktak, nem szóltak bele Joe próbálkozásaiba, mivel nem is értették, mit akar csinálni és valójában ő maga sem volt biztos a saját technológiájában. A szándéka jó volt, de a hozzá való bölcsesség hiányzott, emiatt következett be a baj. Joe hiányos tudásának az lett az eredménye, hogy a tető a szobája fölött meggyengült és tönkrement. De nem csak ez történt. Mivel a tető közös volt, az egész tetőt érintették a történtek. Joe-nak a saját szobája fölötti tetőn végrehajtott változtatás tönkretette a teljes tetőt, s az egész házat veszélybe sodorta. Joe rájött, hogy tudatlansága zűrzavart és veszélyt hozott az egész házra és elszégyellte magát.

  Nos, ezt a példázatot mindannyiótoknak érdemes átgondolni! Technológiátok ezen a kontinensen oly hatalmas ebben a pillanatban, hogy az országhatáraitokon belül az éggel végzett kísérleteitek teljes mértékben kihatással lesznek a többi országra is! Ezért megismételjük: lassítsátok a kísérletek ütemét, amíg valóban megértitek, hogy mit csináltok! Ne vágjatok bele ilyen hatalmas kísérletekbe anélkül, hogy a többi ország véleményét is ki ne kérnétek, akikkel közös az atmoszférátok. Nem tehettek úgy, mintha egyedül lennétek ezen a bolygón! Gyűljetek össze ehhez hasonló helyeken (mint az ENSZ) és beszéljétek meg ezeket a dolgokat! Kerüljön napirendre ez a téma a nagyteremben is, hiszen ezért áll itt ez az épület! Ezzel a felhívással fordulunk hozzátok! Itt az idő arra, hogy így cselekedjetek

 2. Szeretnénk azt kérdezni tőletek: ha újra létrehoznátok egy ilyen nemzetközi szervezetet, mint ez, egészen a kezdetektől, hasznos lenne-e a számotokra, az ezredfordulóhoz közeledve, ha rendelkeznétek a bolygón élt valamennyi ős bölcsességével? Hasznát tudnátok venni közös elképzeléseiknek vagy titkos tudásuknak, mely eddig rejtve maradt? Azt hiszem, igennel válaszolnátok, s jó ötletnek tartanátok.

  Miért nem akad mégsem hely ennek az ősi bölcsességnek ebben a hatalmas szervezetben? Elfelejtettétek, hogy a rendelkezésetekre áll? Azt hiszitek, hogy nem lenne a hasznotokra? A ti földrészeteken is élnek az ősök bennszülött leszármazottai, akik őrzik az ősi tudást a Spirituális Földdel való együttélésről. Megértik a föld és a béke spirituális természetét, értik az elemekkel és nyugat, kelet észak, dél energiájával való együttműködés módját.

  Azok az őseitek, akik a Föld trópusi szigetein telepedtek le, tökéletesen tisztában voltak csillagszármazásukkal! Leszármazottaik a mai napig tanítják ezt a tudást írásbeliség nélküli nyelvükön továbbadva és tudják, hogy függ össze mindez a Föld energiájával.

  A bolygó túlsó felén élők, akik ma is tüzet gyújtanak, ha melegedni szeretnének, és ősi módon gyűlnek össze körülötte, jobban megértik, hogyan működnek valójában a dolgok, mint bármelyik okos személy ebben az épületben! Minden földrészen élnek az ősiek ezen utódai, akik őrzik ezt az egységes tudást – tudtatok erről? A bolygó igazsága soha nem változik, de a modern ember gyakran elszakad gyökereitől.

  Ezeknek a bölcs embereknek egyetlen képviselője sem található ebben az épületben, mivel nem tulajdonosai annak a földnek, amelyen élnek. A legnagyobb bölcsességet hordozzák, amely a bolygón létezik az emberiség számára, de mivel nincs politikai hatalmuk, semmibe veszitek őket.

  Ezért azt mondjuk, itt az ideje, hogy figyelemmel forduljatok a vének tanácsának spirituális bölcsessége felé, hogy támogathassanak benneteket tanácsaikkal, mixel az ő hitelességük az ősi időkig visszanyúló jelenlétükön alapszik, s nem kormányaik politikai megbízólevelein. Ha így tesztek, az valóban eredményre vezet – mindnyájatok számára! Nem képzelhető el alkalmasabb idő ennek a lépésnek a megtételére, s talán be is következik majd a nagyteremben.

 3. A mai harmadik kérdés az általatok földönkívülieknek nevezettekről szól. Kedveseim, még nem találkoztatok azokkal, akikre vártok. Amikor bolygótok eléri azt a rezgésszintben megnyilvánuló szándékot, amely illeszkedik az övékéhez, az olyan lesz számukra, mint egy jelzőtűz, mutatva, hogy jöhetnek. Nagyszerű híreket és csodálatos segítséget hoznak majd nektek. De a jelzőtüzet még nem rakták meg.

  Akikkel mostanában találkoztok, nem a későbbiek előfutárai. Kívülálló, perifériális entitások ők, akik egyáltalán nem képviselik azok rezgésszintjét, akikre vártok.

  Tudtátok, hogy a Világegyetem telítve van élettel? Csak az ebben az épületben tett első látogatásom óta újabb kilenc bolygót fedeztetek fel a naprendszereteken kívül! Tudósaitok talán már holnap bejelentik: „Léteznek a naprendszerünkön kívül is bolygók!” És nem telik bele sok idő, amikor közreadják: „Létezik élet a Földön kívül is!” Csak idő kérdése. Olyan hír következik most, melyet még soha nem közvetítettünk korábban: sokkal nagyobb a valószínűsége az élet jelenlétének az ikernapokkal rendelkező naprendszerekben, mint az egy nap köré szerveződőkben. Megvan ennek a maga oka, s a jövőben tudósaitok magyarázatot fognak találni rá. A kettős napok által támogatott bolygórendszerek előfordulása sokkal gyakoribb, mint a ti egynapos rendszeretek. Hogy miért van mégis értelmes élet a ti egyedül álló napotok körül? Mert jól elrejtettünk benneteket – nagyon jól!

  Korábban már adtunk tanácsot nektek ebben a témában. Figyeljetek! Rakjátok össze, amit tudtok és így meg fogjátok érteni az üzenetküldők szándékát! Mindegyikőtök ismer egy darabot, de senki nem ismeri az egészet. Nagyon sok félrevezető információt kaptok a „perifériális” entitásoktól. Olyan cselekedetekbe lovalnak bele benneteket, melyeket nem tennétek meg, ha ismernétek az egész tudást. Az ő terveik nem állnak összhangban a bolygó rezgésszintjének emelésével, sőt tele vannak hazugsággal. Amikor közzéteszitek, amit tudtok, nem lesznek többé titkok! A helyzet iróniája, hogy éppen az ő terveiket támogatjátok a földönkívüliek tevékenységének eltitkolásával és pont ez nem lenne az érdeketek! Ne bízzatok meg azokban, akik fizikai formában itt tartózkodnak jelenleg, mert nem tartoznak azokhoz, akiknek a jövetelére vártok.

  Ők valóban csodálatosak! Az ő technológiai fejlettségük meghaladja a tiéteket, és megjelenésük az emberek növekedését szolgálja, összhangban a bolygó növekedésével és megvilágosodásával. OSSZÁTOK MEG TUDÁSOTOKAT!

 4. Végezetül egy olyan üzenetet hozunk, mely titokzatosnak tűnhet számotokra. Akik azonban megértik a teljes képet, hamar átlátják, mire kérünk benneteket. Ti, a Föld bolygó, sokkal nagyobb utat tettétek meg a lineáris idő ezen pontjáig, mint gondoltuk volna. Rendre a békét választottátok a döntési helyzetekben. Látjátok a harcokat, a sok szenvedést, a sok törzsi háborút magatok körül, ezek azonban a régi energia maradványai. A teljes kép így fest, kedveseim: A BÉKE TÖBBÉ NEM LEHETŐSÉG, HANEM SZÜKSÉGSZERŰSÉG! Akik magasabb rezgésszint felé tartanak, teljes mértékben megértik ezt. A bolygó egyszerűen nem létezhet azon a rezgésszinten, amely felé halad, ha közben háborúk zajlanak rajta. Ezért is áll fenn a ti szervezetetek (az ENSZ) még mindig annak ellenére, hogy oly sokan törekednek a megszüntetésére!

  Nézzetek csak körül! A régi végítéletnapi jóslatok mind érvénytelenné válnak! Megdöntöttetek ezt a megjósolt világképet, mely szerint el sem érhettetek volna a mai napig! Az előrevetített Armageddonra nem került sor – észrevettétek? A régi energiájú háborúk elfogadhatatlanná válnak és az új évezred a béke, a tolerancia... és a szeretet ígéretével telített. Rajtatok múlik azonban, hogy eljussatok odáig. Jó úton haladtok és a megsemmisüléseteket tartalmazó jóslatok egyszerűen érvénytelenné váltak. A jövőtök szinte naponta változik, annak köszönhetően, hogy magának a Föld anyagának rezgésszintje is változik! Észrevettétek?

  Még egy nagy kihívás vár rátok, kedveseim és ez nagyon fontos: KÖSSETEK BÉKÉT A SÁRKÁNYOKKAL! Most egyetlen alkalommal adjuk át nektek ezt az üzenetet.

Mindnyájatokat végtelenül szeretünk. Ismerjük minden jelenlévő nevét. Tudjuk, min mentek keresztül, s mi hozott benneteket ide ezekbe a székekbe, hogy meghallgassátok ezeket a szavakat. Nagy terv valósul meg az életetekben! Előttetek ülünk, s az igazság és szeretet magjait ültetjük el. Az „otthon” energiáját hintjük rátok és reméljük, felismeritek az itt jelen lévő Isteni Erőt. Ha a megállapodásodnak megfelelően vagy most itt, megérezheted a neked küldött szeretetet. Ha nem érted még ezeket a szavakat, a magok akkor is el lettek ültetve. Amiről itt szó van, az a szabad választás és a szándék. Az ember értékének megfelelő megbecsülése a kérdés. Egy napon elkezdenek ezek a magok kikelni, s ezáltal elkezdtek mindent másképp látni! Meg fogjátok végül érteni, hogy valójában magasztos lények vagytok, az Isteni Lényeget hordozzátok magatokban – s hogy a megfelelő időben a megfelelő helyen vagytok, miközben itt ültök!

Végtelenül szeretünk benneteket!

És most búcsúzom.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai


Lee Carrol-től:

Amint Kryon utolsó szava elhangzott, Steve Rother, a Kryon-csoport egyik tagja felnézett a hátam mögötti faliórára. A másodpercmutató éppen abban a pillanatban ért ahhoz a ponthoz, amikor a tervek szerint be kellett fejeznünk a közvetítést. Kryon hajszálpontosan ütemezte az üzenet átadását és erről bizonyítékot is szolgáltatott azáltal, hogy Steve látta az óramutatót – újabb jelét adva a Kryon-munka felülmúlhatatlan egybeeséseinek.

Ahogy most visszatekintek arra a közvetítésre, újra látom az ismerős Kryon-módszert: először a személyre szóló, aztán az egészre vonatkozó üzenetek következnek. Azzal kezdi, hogy szeretetet sugároz mindenkinek külön-külön, egyenként, majd az átfogó, egészet érintő témák jönnek, végül visszatér újra az egyes személyekhez. ENSZ-beli üzenete nem nevezhető visszafogottnak, az üzenet egyes részeit emelt hangerővel tolmácsoltam, de mindvégig áthatotta a szavakat a szeretet. Még a föld nemzeteinek szóló figyelmeztetés közepette is oly módon érkezett az üzenet Kryontól, hogy a nagy hangerejű, súlyos szavak sorában ott szerepelt az emberiség iránti MEGBECSÜLÉS kifejezése is.

Kryon azt mondja, hogy különlegesek vagyunk és rendelkezünk azzal az erővel, amely ügyünk véghezviteléhez szükséges. Csodálattal adózik nekünk az eddig elért eredményeinkért és az emberi tudatosság kritikus mértékének elérhetőségéről beszél. Kiemeli a tényt, hogy a bolygó válaszol a mi munkánkra és arra buzdít, hogy vegyük észre ennek számtalan jelét. És most az ENSZ-beli üzenetében mindenkire vonatkozó újabb tanácsokkal segített bennünket.

Ezzel végezvén Kryon az egyes emberekhez fordult, akiknek látja félelmét és fájdalmát. A legnagyobb tisztelet hangján ezt mondja: „Nem lenne már itt az ideje annak, hogy meggyógyítsd magad?” Aztán azzal folytatja, hogy megmossa a lábát minden egyes megszólított embernek. így árad folyamatosan az energia attól az entitástól, akit közvetítek, aki a mágneses erők mestere, aki az Új Kor Angyalainak egyike.

Utóirat: Köszönet Miguel Gonzaleznek, a S.E.A.T. tagjának, aki részt vett ezen az ENSZ-beli közvetítésen, s egyedül az ő felvevőberendezése működött! A saját digitális berendezésem vadonatúj elemei tíz percen belül lemerültek és a többieknél is adódott valami fennakadás. Miguel kazettája tette lehetővé, hogy ez az átírás megszülessen. Azon a napon valóban hatalmas energia árasztotta el azt a termet!

1996. 11. 26.