Fény és/vagy sötétség

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Vannak, akik azt kérdezik, milyen lenne, ha a Szellem le tudna jönni, és meglátogatna Benneteket. Ha lehetne egy találkátok a Teremtővel, és nem illannátok el a folyamatban, szemtől-szemben, ti és Isten, milyen lenne? A válasz: olyan lenne, mint amit tanítunk: privilégiumotok.

Van egy energia jelenleg a földön, amit sokan megjövendöltek. Az energia a következő: Képesek lesztek egy nagyobb adagot magatokhoz venni abból, amit úgy hívtok, hogy Belső Isten, mint soha korábban. S ahogy magatokhoz veszitek, az élet kezd megváltozni.

Kedveseim, a tudatosság, mely magától működik, ragályos. Ha elindultok az úton, hogy többet tanuljatok arról, ami belül van, hogy hogyan lehettek vidámabbak, hogyan lehet kevesebb félelmetek, amikor elindultok, már mondtuk nektek korábban, az olyan, mintha egy izmot edzenétek. Jó érzés, szeretnétek még csinálni, mivel vannak eredményei.

Azok, akik maguktól állnak neki a Belső Isten megértésének, hogy még többet tudjanak meg róla, azonnal eredményeket érnek el. Ennek oka pedig az, hogy ezért vagytok itt! Ez nem egy hegynek felfelé tartó csata, szó szerint ezért vagytok itt, vár rátok végig, hogy felfigyeljetek rá.

Vannak akik azt mondják, Kryon metafizikusan, ezoterikusan beszél, mi ennek a gyakorlati haszna? Mit csináljak? Kedveseim, én nem definiálhatom sohasem, hogy kik vagytok, egyesével, mivel annyira egyediek vagytok, ezért nem definiálhatom ki milyen. Mi a folyamata az önvizsgálatnak? Megmondom Nektek az igazat, vannak köztetek, akiknek fogalma sincs róla, és még sohasem csinált ilyet. Ti csak tanultok, mivel lehetséges, és erről szeretnék beszélni.

Van egyfajta harc, és a harc folytatódik. A harc mindig is volt a sötétség és a fény között a bolygón. És ezen a bolygón ennek a harcnak az állása kezdett változni a fény javára. Ezért jönnek a Joker lapok, ezért van olyan sok zavargás, váratlan dolgok történnek. Háború van a sötétség és a fény között, és a fény végre kezdi magát megmutatni szép lassan. Erről szól a harc. De ahogy a sötétség vesztésre áll a bolygón, újabb utat keres magának: felétek fordul.

Kedveseim, ti idős Lelkek vagytok, hiányzik belőletek az önértékelés, amiről újra és újra beszélünk, és megértetek arra, hogy a sötétség idejöjjön, és azt mondja nektek, hogy semmit sem értek. Ti meg elhiszitek. Ez a harc ezen a bolygón kezd befelé fordulni.  Bár a sötétség vesztésre áll, nem annyira buta, hogy ne tudná, hogy folyton kételkedtek. Eljön a nap, amikor az idős Léleknek nem lesz semmi kételye, ehhez kezdődött el a csata, amit meg kell vívni.

Vannak köztetek, akik észrevették, hogy vannak ciklusok, amikor jól érzitek magatokat, és van, amikor rosszul, és a ciklusok közti távolság kezdett nőni, és a ciklusok hosszabbodtak. Többször vagytok jó passzban, de amikor lehangoltak vagytok, akkor még mélyebbre zuhantok, mint korábban, maga a dualizmus ciklusa kezd helyreállni, és ez folytatódni fog, hogy megtalálhassátok a középpontot, ami a legjobban megfelel nektek.

A múltban egyszerűen csak voltatok, csak léteztetek, nem volt sok választási lehetőség, mert nem érzékeltétek a hányattatást ennyire. Ha most fordul elő, megrázó, és tudjátok, hogy muszáj választanotok. Beszéltünk már a kerítésen üldögélőkről. Már nem működhet, hogy mondanak egy valamit, és csinálnak valami mást. Ha megpróbáljátok, akkor megtagadjátok önmagatokat és az működésképtelenséget és kellemetlen érzetet teremt. Nem fog sokáig tartani, és ezt elmondtuk már korábban.

Nem lehet játszadozni ezekkel a spirituális energiákkal, hogy mondtok valamit, aztán meg mást csináltok! Nem fog többé megfelelni a test DNS-ének a spirituális részének. Mondtam Nektek, és beszélni akarok olyan dolgokról, amik riogatnak az éjszakában.

Ha megkérdezitek, szinte bármelyik Emberi Lényt ebben a kultúrában, hogy ez mit jelent, azt fogják mondani, hogy Kryon szellemekről fog beszélni. Nem, nem fogok. Egy másfajta riogatásról fogok beszélni, és az éjjelről akarok beszélni, és arról, hogy ez mit jelent. Az éjszaka egy metafora a sötétségre. Amikor eljön az éjszaka ideje, és nincs fény, akkor sokkal könnyebben lehet rettegni, nem igaz?

Ha átgondoljátok azokat a történeteket, amiktől még ma is féltek, azok éjjel játszódnak, akkor kell játszódjanak. Az éjjel metafora. Az a hely, ahol nincs fény. Olyan hely, ahova néha benéztek, mikor alszotok, néha mikor ébren vagytok, és ott vagytok azon a helyen, ahol nincs mibe kapaszkodni, ahol nincsen fény. Ez az a hely, ahol a félelem lakik. Vannak köztetek, akik nagyon is tudatában vannak az éjszakának.

Idős Lelkek, hallgassatok rám! Már volt részetek az éjszakából. Megjártátok már azt a helyet, ahol egyáltalán nincs fény, nincs remény. Vannak köztetek, akik hallották szeretteik sírását, ahogy itt hagyták a bolygót. Vannak, akik várnak a halálra, hogy ők legyenek a következők. Mindent tudtok a sötétségről, félelemről, az éjszakáról, benne vannak az Akashában.

Mi történik veletek gyakran ezekben a napokban? Az, hogy éjjel, amikor metaforikusan leszáll nálatok az éjszaka, az Akashátok túlzottan aktív, és kezd Benneteket megtölteni félelemmel. Az éjjel, a metafora, nem hoz megváltást. Nem tudtok menni sehova, nem találjátok a fényt, amikor sötétség van. Nincs még napsütés, teljes éjszaka van a sivatagban, csakis a csillagok fénye látszik, de azt is eltakarhatják a felhők úgy, hogy az orrotokig sem láttok. Éjszaka. Sötétség. Nincs megváltás. Nincs fény. Ez lep el mindent, és ez félelmetes.

Mi az, ami számtokra a legfélelmetesebb? Kedveseim, az egyetlen dolog, amit tehettek éjjel, az belőletek fog kiindulni. A félelem félelmet szül. Az történik, hogy kezdetek félni és elkezdődik a lista, a lista, ami az Akashátokból jön, és csak halmozzátok, és halmozzátok, és halmozzátok.

Az éjjel egyszerűen csak semleges sötétség fény nélkül, de ti aktív részei vagytok, és olyasmit építetek, amit úgy nevezünk, hogy riogatás. Ti építitek, ami riogat a sötétségben, mindent, amitől féltek. Milyen szituációk vannak az életetekben? Mindenkit kérdezek itt, még azt is, aki csatornázza az üzenetet! Milyen szituációk vannak az életetekben, amit hozzá adhattok, ami sötét, ami miatt aggódhattok, aminek a kimenetele sötét az elmétekben, mert erre van hajlamotok az Akashátok alapján? Sohasem alakul jól! Nincs megváltás! Nincs fény! Ha belenézek az Akashátokba, sohasem fordul jóra. Ezt halmozzátok a sötétségben.

És itt vagytok. Lehet, hogy már rég felébredtetek a sötétben, de jön az Akasha, és azt mondja „Tudod, hogy a szituáció nem fog jóra fordulni?” – és elkezditek építeni a sötétség házát, melynek ablakai, ajtói félelmekből épülnek, és bepakoltok a házba minden rosszat, és a következményeit, és mi marad nektek?  Ezután kész lesztek, kezdi vonzani a félelem kémiáját a testetek, és nem fogtok tudni aludni.

Tudom, kik vannak itt. Kedves Ember, ez része az újra kalibrálás tesztjének. És ezzel még nincs vége.  Ti építitek a rettegést. Az egész ti vagytok. Semmi köze a sötétséghez, ti magatok teremtettétek a sötétből.

Aztán kisüt a nap. S amikor mindentől jól kellene éreznetek magatokat, hogy itt a nap, örültök, hogy vége van, de sajnos a riogatás még mindig ott van, azért, mert ti magatok teremtettétek.  Nem ördögi szellemektől jött, nem démonoktól jött, nem más földi hatásoktól jött, hanem tőletek. Ti teremtettétek a félnivalót, és fel is veszitek, és cipelitek magatokkal a munkába, iskolába, mindenhova, és tovább aggódtok.

Kedveseim, ezen a bolygón a sötétség számít rátok, hogy megteremtitek a magatok félelmeit, és cipelitek magatokkal, hogy ne tudjatok belépni a fénybe, hogy ne tudjatok átlépni a félelemek felett, hogy ne láthassátok meg a Belső Istent. Egészségi problémátok van? Mondjátok, el milyen félelmeitek vannak! Én már tudom. Tudom, mire gondoltok.

Azok a dolgok, amik riogatnak éjjel, elmondom Nektek, sokkal inkább idős Lelkek teremtményei, mint bárki másé. Úgyhogy szabaduljunk meg tőlük!

Ideje megértenetek, hogy mindegy milyen sötétnek éreztek valamit, bármi szituációt az életetekben,  mindegy milyen nagy a félelmetek, amit ti magatok teremtettetek, és cipeltek a vállatokon, mindegy milyen nagy a félelem, Isten nagyobb! És ennek megéléséből bőségesen részesülhettek az életetekben. Most rögtön is!

A nehézségét annak, hogy fogjuk a riogatást és megszüntessük, nem lehet könnyelműen venni, mert az összes életeteket ebbe a riogatásba invesztáltátok. Segítségre van szükségetek, még jó, hogy megkapjátok. Ebben az energiában, a jóindulat, a tudatosság, ami jelen van, ami része az új éneteknek, harcba akar szállni az összes fénnyel, ami csak lehet.

De Kedveseim, vannak köztetek, akik a riogatásba invesztáltak. Imádtok riogatni. Kik lennétek riogatás nélkül? És még a barátaitoknak is beszéltek róla, riogatjátok őket! „Ez a problémám” – mondjátok, „így fog alakulni”. Szavakba öntitek, így fennmarad. Még büszkék is vagytok rá! „Ez a betegségem!” – mondjátok a szomszédoknak. „Ezekben a kórházakban jártam”. „Ezt mondják az orvosok.”

Tudom, kik vannak itt. Bele gondoltatok valaha, hogy ezek a szavak saját mondataitok voltak? Bele gondoltatok valaha, hogy a szavak, amiket olyan könnyen kiejtetek, olyanok, mint egy rendelés az étteremben? „Ezt kérem. Köszönöm!” És feljegyzésre kerül. Ezt rendelte, Hölgyem/Uram.

Itt az ideje, hogy megtaláljátok a nagyszerűségét a bennetek lévő Istennek! Legyetek készen a riogatás megszüntetésére, és nem is fog olyan sokáig tartani. Ha kezdtek utasításokat adni, rendeléseket leadni az egészségetek érdekében, az élethelyzetetek jó kimeneteléhez, ha kezditek másoknak úgy elmondani, hogy mi fog történni, hogy az jó kimenetelű „Megoldom a problémát, nem is értem, hogyan történt, de meg fogok tőle szabadulni”, mindenki, aki kapcsolatba kerül Veletek pozitívabb lesz, ha amit mondotok az életetekről az pozitív, és a riogatás kezd eltűnni. Még a legsötétebb pillanatokban is, még éjjel is, meg fog jelenni a fény, mert az a természetes állapototok, ti magatok viszitek saját fáklyátokat – más szavakkal mondva, sosincs sötét, ahol ti vagytok. Sosincs éjjel, ahol ti vagytok.

Isten fényét nem tudjátok kioltani. Nem tudjátok megállítani annak az örök létét, ami bennetek lakozik. Itt vagytok a végtelenség óta, és itt lesztek a végtelenségig. Nem volt vég, és nincs kezdete annak, amit Léleknek neveztek, és a Lelketek tele van fénnyel, ezzel az energiával. Vége az éjszakáknak! A riogatást ti magatok csináljátok rossz szokásból, mert nem értitek, hogy a fény a sarkatokban van, és az idő nektek dolgozik.

Kedveseim, a gyakorlatiasság: öntsetek szavakba mindent, amit másnak mondotok, mintha nekem adnátok le rendelést, és minél többször mondjátok, és minél több embernek mondjátok, annál gyorsabban tűnik el a riogatás. Még így is lesznek azok, akik ebbe invesztáltak, akik még azon is gondolkodnak, megcsinálják-e ezt, vagy sem. Ez a szabad választás dolga, és az is marad, mert cipelhetitek is a félelmeket örökké. A ti szabad választásotok, ha így akarjátok. De ez lesz a különbség: akik továbbra is gerjesztik a drámát, a félelmet, nem fognak olyan sokáig élni, mint azok, akik abbahagyják.

Történésben van valami, magával a felhasználási folyamattal az emberi testben. A test vidámságot, jószándékot és egyensúlyt keres és vár el. Koherenciát keres önmagával, amiben nincs harc a félelemmel. S amikor meglátja a koherenciát, tovább él. (…)

Milyen gyakran nevettek? Milyen gyakran tudtok magatokon nevetni, amikor senki sem hallja? Ha nem tudtok, el kellene gondolkodnotok, mert nagyon is viccesek vagytok. Az Emberi Lény vidám, aki tud magán mosolyogni, és azt mondja „látom benned Istent”. Ezzel elindul a jószándék, ami túlmutat azon, amit úgy neveztek emberi természet. A pszichológusok dolgoznak ezzel folyton, az egész munkájuk arról szól, hogy egyensúlyba hozzanak embereket, és elmondom Nektek, hogy ez meg van Bennetek. Ez a legjellemzőbb ebben az energiában.

Nem számít mióta éltek itt, kinek gondoljátok magatokat, vagy mit hisztek, mire vagytok képesek. Ez új! És itt van! Mert a sötétség és fény aránya ma másmilyen, mint amilyen négy éve volt. Itt van a meghívó a gyógyulásra! Tudom, kik vannak itt. Tudom, kiknek van szükségük a gyógyulásra. Nem lesz frusztráló. Nem úgy kell történjen, ahogy gondoljátok. Üldözzétek el a félelmeket!

Minden betegség benne van az Emberi Lény tudatosságában. Azt gondoljátok sejtszintű. A sejtek válaszolnak az Emberi Lény tudatosságára. Van, hogy meg van írva az Akashában, van, hogy azt hiszitek a szerződésetek része, hogy megbetegedjetek, de nem így van. A szerződéseket láthatatlan tintával írtátok, és itt az ideje mindet megváltoztatni. Az új szerződés szerint azért vagytok itt, hogy élvezzétek ezt az életet betegségek nélkül, azért vagytok itt, hogy vidámak legyetek, hogy hosszú életetek legyen, mert megérdemlitek, hiszen Isten bennetek van – ez az új energia! Részei vagytok!

Ez a nap igazsága. Ez Kryon, és mások üzenete ebben az új energiában, hogy minden idős Léleknek fel kell ébrednie, és ki kell lépnie a régi paradigmákból, amik riogatnak. Ne hagyjátok, hogy bármi riogasson benneteket éjszaka! Legyetek önmagatok! Ideje változni. Mikor felébredtek, és egy kis hang megkérdezi: „Ma mi miatt fogunk aggódni?” Arra bátorítalak, hogy hozzatok létre egy pozitív állítást, és a kis hang, és bármi negativitás eltűnik. Azonnal szóljatok neki vissza: egy tökéletes lény vagyok, akiben Isten benne lakozik, akit a Teremtő hozott létre, hogy tökéletes képe legyen a tökéletességnek. Ez vagyok én! A negatív gondolatnak esélye sem lesz. Vizualizáljatok fényt a testetekben, érezzétek a borzongást, amit a győzelem ad, amikor legyőzitek a riogatót, saját magatokat.

Hozhat bármilyen gyógyulást, amiről most beszélgetünk. Idős Lelkek, szabad választásotok van. Micsoda döntés lehetősége ez! Micsoda erő! Mekkora fény! Fedezzétek fel, éljetek vele! Lássátok! Osztozzatok benne! Ennyit mostanra. Tudom, kik vannak itt, tudom ki mindenki hallgat, és tudom kiknek szól. És ez így van!

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

Dátum
2017. 02. 25.
Témakör