A térképen a csomópontok lila, a nullpontok kékkel vannak jelölve.

Lee Carroll-tól:

Mik azok a csomópontok és nullpontok? Miért foglalkozunk velük? Miről szól ez az egész? Ez az oldal a magyarázat, valamint megadja a Kryon által újonnan közvetített információkat is.

A 2012-es Kundalini körutazás volt az egyik leglátványosabb Kryon kirándulás, amiben részt vettem. Ha szeretnéd magad látni, lesd meg ezt a 9 perces videót itt.

2012 októberében indultunk el és egy olyan csodálatos kalandot teremtettünk meg, amely több mint 30 nap múlva ért véget. Voltunk kocsikban, buszokban, hajókon és repülőkön (és pár járművet fel sem ismertünk). Átkeltünk az Andokon és meglátogattunk 4 országot, a Föld legbámulatosabb spirituális helyeire utaztunk el. Éreztük az új energiát, mélységesen. Találkoztunk a kanyonok és a hegyek védelmezőivel, akik Kryonon keresztül beszéltek hozzánk. Felismertük az élő és jól működő plejádi kapcsolatot és a Kryon közvetítések sokaságán át „hallottunk” azon fajta energiákról, amelyeket a plejádiak véstek be és teremtettek meg a Földön. Beleértve az időkapszulák gondos elhelyezését is, amelyek elengedik az energiákat és az információkat azért, hogy a bolygó valamikor elérjen egy bizonyos rezgést. Most vagyunk azon a rezgésen!

Ültünk a Nap szigetének a tetején a Titicaca tónál 4.000 méter (13.121 láb) magasan és éreztük a tó és a környező hegyek hihetetlen békességét, mialatt Kryon arról az energiáról közvetített, amit éreztünk... a csomópontokról és a nullpontokról. Éreztem az ősök suttogását és Gaia gyengéd szeretetét, ahogyan elkezdtem a közvetítést egy füves réten az Andok legmagasabb hegyének (a Mt. Aconcagua) lábánál, ahol Kryon egy nullpontot azonosított be. Álltam és közvetítettem egy a Machu Picchu-ra néző párkányon, ahol Kryon a Puma felébredéséről beszélt és a csomópontról, ahol ültünk.

28 közvetítés lett átadva a túrán, de egyikben sem voltak teljesen megmagyarázva a csomópontok és a nullpontok. Mik voltak, miért voltak, vagy különösen, hogy hol is voltak? Most ez megváltozott.

2013 elmúlt néhány hónapjában, leginkább a tengerentúli (az amerikai országokon túli) közvetítésekben, Kryon sok darabban és részletben adott át részletes információkat. Néhány közvetítés Dr. Todd Ovokaitys előadásán lett átadva, néhány hagyományos eseményekkor és pár pedig egy érkező könyvvel kapcsolatos közvetlen kérdésekre adott válasz. Ezen információ többsége nem található meg az oldal hangfelvételei, vagy a közvetítései között, amit éppen néztek. Tehát, segítve egy új szerzőt és a jövőbeni könyvét, szeretném kitölteni a rést (egy pillanat és megmagyarázom.) Ha mindezt elolvastátok, az információ még nem lesz teljes azért, mert ennyire új.

A csomópontok és a nullpontok a bolygón lévő energiáik különböző jellemzőit képviselik. Számos csomópont és nullpont van bolygó szerte. A „plejádiak” a spirituális szüleink, akik elültették a bolygón az isteni DNS-t. Ez a bolygó sok bennszülöttének a teremtéstörténete és egyben Kryon tanításait is képviselik. Szintén ez a felelős az összeolvasztott DNS-ünk eredményéért, amely a normál 24 pár kromoszóma helyett, amivel más állatok rendelkeznek, 23-ad adott a számunkra. Ez „ordítja” a biológusok számára azt, hogy: „Nem innen származunk”. Ugyanakkor, amikor a plejádiak elvetették a magokat az emberiségben, elhelyeztek „időkapszulákat” is a DNS-ünkben, Gaiában és a cetekben (bálnákban és a delfinekben).

Kryon felfedte azt, hogy a sok időkapszula közül Gaián, 12 főbb van. Ez a 12 időkapszula, 24 földrajzi helyszínt képvisel. Azért, mert az egyes időkapszulák egy polarizált csomóponti és nullponti párt tartalmaznak.

A csomópontokról és a nullpontokról szóló információ vadonatúj és bonyolult, valamint nem mind található meg egy helyen. Tény az, hogy jól el van rejtve. Ez majdnem olyan, mint amikor Kryon azt akarta, hogy kezdjünk el egy összeállítást és tegyünk fel szokásos kérdéseket, amelyekre aztán így jellemző válaszok adhatók. Pontosan ez az, ami történt.

2013 következő hónapjaiban, lesz egy másik Kryon könyv, de ez nem ennek a hozadéka lesz. Helyette egy új szerző egyesíti a szenvedélyét, Kryon spirituális tudásának a környezetével.

Szeretném bemutatni nektek az első Kryonhoz kapcsolódó könyvet, amely nem az enyém! A Gaia hatás – Gaia és az emberiség együttműködésének figyelemre méltó rendszere. 2013-ban tervezik kiadni (Ariane Kiadó). Ez a könyv, amely az ausztrál Murányi Mónika szerzőé és természetbúváré, egy összeállítása annak, amit Kryon valaha is közvetített Gaiáról! Ez valami olyan, amire nekem sohasem lett volna időm és olyan új közvetítéseket is tartalmaz Kryontól, amelyek sohasem lettek kiadva. Tehát (eltaláltad,) ez kérdéseket tartalmaz a csomópontokról, nullpontokról és az időkapszulákról.

Murányi kisasszony könyve egy elképesztő kutatási munkát képvisel, amely magába foglalja a Kryon közvetítések meghallgatását, a Kryon könyvek elolvasását, plusz az összes on-line kérdés és válasz átnézését. Mindehhez még feltett további 30 új kérdést is, amelyet Kryon megválaszolt a könyvében. Válaszokat, amelyeket sosem láttunk korábban. Továbbá még több információ érhető el a mások által felvett, meglehetősen homályos Kryon közvetítéseken keresztül, azokról a helyekről, ahol ezek az időkapszulák megtalálhatóak.

Tehát köszönöm neki, most már egy sokkal jobb képünk van arról, hogy mik a csomópontok és a nullpontok, illetve, hogy mi az időkapszulák szerepe. Ami következik az az, hogy tovább kutatja a témát. Néhány információ előtérbe lesz állítva a könyvében és náhány nem, mert Kryon csak később fogja felfedni őket. Követve az új információkat, amiket Kryon lassan fedett fel, készített egy térképet az elmúlt 3 hónapról, amely megmutatja ezen energiák a helyét (lásd lent).

Ne írjatok nekem levelet az kérdezve, hogy: „Miért nincs a kedvenc átjáróm a listán?”. Ez nem a bolygó átjáróiról szól. Ez a 12 főbb időkapszuláról szól, amelyet a 24 párban álló csomóponti és nullponti helyszín képvisel. Néhányuk ezek közül emberek ezreit vonzza és néhányuk olyan távoli, hogy az emberek nem tudnak könnyen eljutni oda. Tehát, ne legyetek csalódottak, hogyha a megkeresztelési helyetek nincs közte. Sok időkapszula van a bolygón, de csak 12 főbb van közöttük.

Kryon még nem fedte fel a pontos csomóponti és nullponti párokat. Emlékezzetek rá, hogy a 12 főbb időkapszula, polarizált párok. Jelenleg 3 csomópont és nullpont pár lett felfedve. Egy csomópont és nullpont pár lett felfedve az új (Moszkvai, Oroszországi) utazás során, egy a 2013-as Dél-Amerikai Kundalini körutazás alatt és egy a Könyörület kórusánál a Yukatán-félszigeten. Ezek benne vannak a lenti listában és a színek mutatják a párokat. Az első időkapszula párt, a lemúriai kórus ösztönözte 2012. december 21-én. Kryon, úgy adta át ennek az eseménynek a metaforáját, mint egy kulcsot a zárhoz, amely felnyitja az összes többi időkapszulát is.

Mit kellene kezdenünk ezzel az információval? Sok mindent, de egyikük éppen előttünk van. Az, hogy az időkapszula párok válaszolnak a „megtervezett könyörületes cselekedetre”. A lemúriai kórus élményen Maui-n, Kryon elmondta nekünk, hogy ismételjük meg az élményt más hangzáskombinációkkal azért, hogy megváltoztassuk a bolygót. Akkor ez az első azonnali cselekedet, amiről tudunk... Nagy emberi csoportok a szándékukat adva és különleges hangszínt énekelve, felszabadíthatnak néhány energiát (amely az időkapszulában volt tartva), amiről a plejádiak tudták, hogy szükségünk lesz rá... éppen most.

Nemrégiben, Kryon többet is mondott nekünk a kapszulákról. Ezek nem 3D-s Földszerű kapszulák, ahol a dolgok le vannak csupaszítva és ki vannak ásva, hogy láthatóak legyenek. Ezek azok a múltból származó időkapszulák. Azok, amikkel együttműködünk, azok a mostból származó időkapszulák, amelyek energiákat bocsájtanak ki a jövő számára. Kryon szerint az „idő” az időkapszulában, a valós idő.

Lee Carroll


Csomópontok és nullpontok

Az információkat Murányi Mónika gyűjtötte össze az új könyvéhez: A Gaia hatás – Gaia és az emberiség együttműködésének figyelemre méltó rendszere (Lásd Kryon: Az élő Gaia)

(Egy kivonat a Kryon által közvetített információkból)

Szintén (alul)... kiadatlan Kryon közvetítések – 2013

Mik ezek?

Itt vannak a speciális meghatározások, ahogy Kryon átadta:

CSOMÓPONTOK:

Kryoni magyarázat:

3 fajta csomópont van: átjáró (portal – a ford.), örvény (vortex – a ford.) és vortál (vortal, angol mozaikszó – a ford.). Az átjáró egy csomópont, ami átfedi és erősíti Gaiát. Örvény akkor van, amikor az energiák összeütköznek és az energiák folyamatosan mozognak. Néhányaknak egy örvényben lenni egy ideig jó érzés, de nehéz ott élni. A vortál félig átjáró, félig örvény. Nincs szimmetria ezekben a vonalakban és úgy a Föld alatt, mint a Föld felett is előbukkanhatnak. Tehát ez jóval bonyolultabbá válik, mint ahogyan gondoljátok. Mindezeket a vonalakat a Kristályrács teremtette és a Kristályrácsot az emberi tudatosság teremtette.

Kryon válaszának egy részlete egy kérdésre Mónika Gaia könyvében:

A csomópontok pontosan azok, amiknek meg lettek határozva: roppant erős helyek, ahol a Kristályrács úgy tudja eltárolni a Teremtés Templomának az időkapszuláit, ahogyan a Plejádok odahelyezték őket. Tehát a csomópontok szintén emelkedett területen lehetnek és nagyon jó érzést adnak. Habár, ahogyan korábban meg is lett említve, a csomópontok gyakran olyan helyeken vannak, amelyek kevésbé elérhetőek vagy kívánatosak a normális emberek számára lakóhelyként, az erős energia miatt. Mindenesetre az embereket nagyon vonzzák és a Föld bennszülöttei gyakran építettek ott templomokat.

Ezeknek az időkapszuláknak szükséges a bolygón lenniük, mint egy vezető vagy egy tervrajz azért, hogy Gaia teremtő energiája elinduljon. Elmondtuk nektek azt, hogy ahogyan lassan felszabadulnak, módosítják a Kristályrácsot, hogy segítsék az emberi tudatosságot megváltoztatni és végül megteremteni egy emelkedett bolygót.

A minták nem csak információk. Ezek a plejádi élet kvantum átjárói. Nehéz ezt elmagyarázni, de vegyétek figyelembe egy pillanatra azt, hogy a kvantumenergia két helyen tud létezni egy időben. Ez még a saját kvantumfizikátok egy tulajdonsága is, tehát nem lehet olyan furcsa a számotokra. Tehát vegyétek figyelembe egy pillanatra azt, hogy még az életnek is meglehetnek ezek a tulajdonságai (több helyen létezni). Emiatt tudjátok azt, hogy a magotok teremtő, mindig is itt voltak egy bizonyos kvantum módon és az időkapszulákban.

Amikor a 3D-ben érzitek ezeket az energiákat, hajlamosak vagytok mindegyiküket linearizálni. Ezért azok, akik érzékenyek, egy „várost” vagy entitásokat fognak látni, amelyek még beszélhetnek is hozzájuk. De a valóság az, hogy ezek az érzések csak a tulajdonságai annak, amikor a mély kvantumenergiára tekintetek 3D-ben.

A Shasta hegy az egyik ezen időkapszulák közül. A hegy készen áll az aktiválásra és az ott lévő időkapszula elengedése már elkezdődött. De most, 2012 átlépésével, a plejádiak sokkal aktívabb szerepet tudnak vállalni. Egy későbbi időpontban tudni fogjátok, hogy mit jelent ez.

Kryon

NULLPONTOK:

Kryoni magyarázat:

Amikor a Kristályrács átfedi Gaia rácsát olyan módon, amelyben érvénytelenítik egymás energiáját, nullpontot kaptok. Egy nullpontot, mivel ez egy hely, ahol a Kristályrács hiányzik és ezért amit kaptok, az csak Gaia tiszta energiája.

Kryon válaszának egy részlete egy kérdésre Mónika Gaia könyvében:

Egy nullpont, vagy üres terület csodálatos érzést adhat, de túlzottan elsöprő is egyben ahhoz, hogy túl sokáig legyünk benne. A tiszta teremtő energiát képviseli. Jóval keményebb élni benne és a helyszínek a Földön, ahol ezek léteznek, gyakran lakatlanok ezen ok miatt (néhányuk az óceánban van). Szintén furcsa mágneses mező mutatói vannak, amely megnehezítik az életerőt és az agyi szinapszisok egyensúlyát (amelynek egy mágneses mező egyensúlyára van szüksége, amely valaha ti is voltatok). Kiegyensúlyozatlanság és zavartság az eredménye.

Kryon

További információ az időkapszulákról

Kryon azt mondta, hogy amikor a könyörület kórusa különlegesen párosított hangszínt énekel az időkapszulákhoz, akkor az időkapszulák kvantum módon vannak ösztönözve. Nincs egy nyitány vagy befejezés, mint ahogyan azt lineáris formában elképzelik. Például Maui esetében 2012-ben, ösztönöztétek a lemúriait és a poláris társát. A kettő együtt küldte a jelet.

„Ha visszatérnétek Maui-ra és újra megtennétek, akkor az pont olyan mélységes lenne és az időkapszulák új jellemzői el lennének engedve. Tehát a kapszulák, a nap tudatosságának a válaszára vannak behangolva.” – Moszkva, Oroszország – 2013. május 22.

A teljes párok még nem ismerted, habár Kryon átadott egyek közülük. Maui párban áll a Tibetsi hegyekkel Csádban (Afrika) és ez volt az egyik a 12 időkapszulából, amelyet a lemúriai kórus eseménye ösztönzött 2012. december 21-én. A kutatás azt mutatja, hogy ez a terület földtani hasonlóságokat mutat Maui-val abban, hogy szintén vulkanikusak. Szintén feltűnő, hogy Maui-hoz képest a Földnek pontosan a túloldalán van.

A következő esemény a könyörület kórusa lesz, amely a Yukatán-félszigeten, Mexikóban lesz bemutatva. Ez a páros még nem ismert, sem a pontos célja, sem a szándéka. Ahogyan a hangszín kibontakozik, Kryon át fogja adni Dr. Todd számára, amikor az helyénvaló. De az utasítások tiszták... csináljátok!

Végezetül, itt egy kivonat egy közvetítésből, amely Moszkvában, Oroszországban lett átadva, 2013. május 26-án, Dr. Todd előadásán. (Ez tipikusan olyan dolog, hogy ezeket a kis közvetítéseket, nem publikálják a Kryon honlapon).


ÚJDONSÁG: Ez az információ nem érhető el a hangfelvételek és az átiratok között, először van itt bemutatva!

A hiányzó darab
Dr. Todd Ovokaitys előadása
Moszkva, Oroszország – 2013. május 26.

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Olyan sok minden megbeszélni és megmagyarázni való dolog van. Minden egyes alkalommal, amikor azok előtt ülünk, akik egy ilyen találkozóra jönnének, nyitottak vagyunk arra, hogy közzé tegyük a nagyobb kép egy kisebb részletét. De ma hadd beszéljünk a teljes képről egy kicsit másképp.

Van valami, ami éppen most történt meg a hangszínek evolúciójában. Elkezdjük megbeszélni, hogy miért is léteznek valójában. Az első csoport fel lett fedve és be is lett mutatva a hely, amelyet korábban Lemúrának hívtak. Az oka tulajdonképpen egy kissé álcázott és most lesz felfedve. Tehát maradjatok velem, mert (a társam Lee) meg fog próbálni megmagyarázni néhány dolgot, amelyek nagyon bonyolultak.

A hely, ahol a kórus be lett mutatva Hawaii-on, tulajdonképpen az egyik a 2 polaritásból és ténylegesen 2 helyet képvisel a bolygón. Felfedtük Dr. Todd Ovokaitynak azt, hogy egy bizonyos számban vannak a bolygón azok, amit mi plejádi „időkapszulának” hívunk. 24 helyet képviselnek a bolygón, de az egyszerűség kedvéért azt mondjuk, hogy 12 egy módon van feltöltve és 12 más módon. Tehát valójában mindegyiküknek polaritása van, amely 12 teljes pár időkapszulát teremt. Amikor egyet megérintetek, az a másikra is hat. Ezek a mélységes időkapszulák, a bolygó ezen energiájára vártak.

2012 vége egy olyan időszak, amikor a kulcs, amely mindegyik hozzáférését megnyitja, bekerült a zárba. Tehát az első hangszín csoport, amelyet (Maui-n) elénekeltek, megteremtette az összeshez való lehetséges hozzáférés egy módját a bolygón. Na már most, ezt határozottan egyszerű megértenetek, de most jön a neheze. Ahányszor csak megpróbáltuk elmagyarázni ezt nektek, sokan voltak, akik nem értették meg. Tehát, ki fogok lépni a fizikai értelmezésből egy pillanatra és belépek a metaforikusba azért, hogy a legtöbbőtök megértse.

Szeretnék nektek valamiről beszélni, ami nagyon ismerős a számotokra azért, hogy egy olyan forgatókönyvet adjon nektek, amelyről van fogalmatok. Remélem, hogy nem összezavarva hagyjátok el ezt a helyet, hanem inkább egy „Aha, értem!” élménnyel.

Az egyik nagy találmány, amellyel most is rendelkeztek az az, amit HD TV-nek hívtok. Ez egy óriási nagy képernyőt jelent, amely a leggyönyörűbb képeket hordozza, amit csak egy TV-n láthattok. Micsoda egy találmány! Közvetlenül magatok előtt láthatjátok a Föld nagyszerűségének részeit és darabkáit. Gyakran eláll a lélegzetetek tőle, hogy milyen valóságos. Most, még ha nem is ismeritek a tudomány alapjait, sokatok tudja a titkát annak, hogy hogyan működik a TV. Ez egyszerű. A tudósaitok régóta felfedezték azt, hogy minden csodás szín, amit csak láttok, bemutatható a számotokra egy rendszerrel, amelyet „járulékos színek rendszerének” hívnak. Ez valami olyasmin alapul, amit a hármas-kromatikus emberi látásnak hívnak. Igen egyszerűen ez azt jelenti, hogy a leggyönyörűbb képek a Földön mind bemutathatóak csak ennek a 3 színnek a kombinációjával! Ezek a vörös, a zöld és a kék. Ez minden, amire szükségetek van. Amikor ezek a színek helyesen vannak összekeverve, akkor majdnem minden lehetséges színt megteremtenek, amelyet az ember látni képes. 3 szín.

Na már most, ha bármilyen TV-t néztek, akkor nem vagytok a 3 szín tudatában. Helyette milliónyi színről tudtok, amelyek elérik a szemeiteket és csak 3 színből vannak összerakva. Ez a színes TV titka. Ez leegyszerűsíti a milliónyi szín elküldésének az átvitelét.

Tehát, amikor átvitel történik, a rendszer „információt” küld a TV-re, hogy hogyan kombinálja össze azt a 3 színt, amelyet a TV készülék megteremt. Ez aztán valami olyat teremt meg a számotokra, amelyet felismertek – a látás teljes színspektrumát és a „nagy képet”.

Tehát, fogadjuk most el ezt a tudást, hogy mi is zajlik, egy olyan területen, ami nem igazán szokványos a számotokra. Számos módon el tudom fogadni a TV ezen metaforáját: beszéljünk először a fizikáról. A 3D-ben vagytok, tehát tettessük azt, hogy emberként egy „kvantum” TV vevők vagytok a Földön. Mondjuk azt, hogy csak a 3D valóságotok felelős minden vörös képpontért (a TV képernyő milliónyi képpontjának az információja). Hadd mondjuk azt, hogy ahogyan én eljöttem és beszélek hozzátok, úgy csak egy sokkal nagyobb rendszer vörös képpontjaihoz szólnék. A 3D-ben ti csak egy részét „töltenétek le” annak, ami valójában történik.

Na most, hadd mondjuk el a továbbiakban nektek azt, hogy a vörös képpontoknak elképzelésük sincs a kékekről, vagy a zöldekről. Ebben a metaforában elhihetitek, hogy léteznek, de soha nem látjátok a teljes képet – minden, amit értetek az a vörös. Ilyen a valóságotok. Ameddig a 3D túlélésben tartózkodtok, addig a kvantum, vagy a többdimenziós energia nem látható a számotokra. Tény az, hogy minden képpont színnel együtt járkáltok körbe, de csak a vörös jut el a 3D-be.

Mondjuk azt, hogy elmegyek egy fizikus gyűlésre. Itt lesz a legokosabb agy a bolygón és én elkezdek beszélni a vörös és kék képpontokról. Figyelnek rám! Sokkal jobb ötletük van annál, hogy a kékek léteznek... de anélkül, hogy valaha is látták volna őket együtt, továbbá, hogy még HD képük sincs, így a zöldek még csak fel sem tűntek a számukra. Nem lehet képet továbbítani addig, amíg nincs szabályos módja annak, hogy mind a 3 színt összekeverjük. Tehát nincs gyönyörű kép, amelyre tekinthetünk és „a nagyobb kép tájékoztatása nélkül” nem tud minden ember a részekről.

Nincs egy olyan a bolygón, akinek igazán meglenne mind a 3 fizikai színe (a metaforát használva). Óh, közel vagytok! De ezt azt jelenti, hogy voltaképpen nincs egy olyan a bolygón, aki látná a nagy képet, amely folyamatosan közvetítve van a számotokra. Csak 2 színetek van a 3-ból, amely ahhoz szükséges, hogy lássátok azt, hogy mi is történik valójában. A színek összekeverésének az információja nélkül és a végső szín nélkül, ez csak „képpontok káosza”... részek, amelyekről gyakran fogalmatok sincs.

Tehát fogadjuk el ezen hasonló alapigazságot a hangszínekre is, amelyek el lettek énekelve és meg lettek tanulva ezen az előadáson. 12 időkapszula van, amely a bolygóra lett elhelyezve. Ha figyeltél a „fizikus” Kryonra, akkor tudod azt, hogy a fizikában minden párokban van. Még a 3D-s fizikai törvények is, amelyekkel most rendelkeztek, párokban vannak. Tehát az ötlet, hogy még a kvantum törvények is polarizáltak, nem kellene, hogy bonyolult legyek a számotokra. Tehát tudnotok kellene azt, hogy a bolygó 12 időkapszulái is párokban vannak – a 3D-s párok helyszíneket képviselnek a bolygón.

A hangszínek: egy hang egy másikkal (vagy ellene) elénekelve, szintén polaritás képvisel. Most már tudjátok, hogy miért vannak ketten. Mivel az időkapszulák polaritásához „beszélnek”, énekeltek, hogy aktiválódjanak. Ez most jóval bonyolultabb és ezért nem fogunk most belemenni. De tudjátok azt, hogy a hangszínek szintén polarizáltak és amikor együtt éneklik őket, akkor egy 3. energiát teremtenek meg. Emlékezzetek most erre.

Az időkapszulák olyan helyeket képviselnek a bolygón, ahol valami történik energetikailag, de mindazonáltal csak kettőre tekintsünk... a csomópontokra és a nullpontokra. Tehát, hívjuk ezeket pároknak, a bolygó vörös és kék időkapszulájának. Tehát mondjuk azt (a TV metaforával), hogy van egy vörös hangunk és egy kék hangunk. Együtt éneklitek őket. Hol van a 3. szín? Az időkapszulákban csak 2 rész van – a pozitív és a negatív (a csomópontok és a nullpontok). A fizikában nincs hármasság, amelyet megfigyelhettek és ahogyan meg lett határozva, minden párokban van. Tehát, mi van ezzel?

Nos kedveseim, ez nem az, ahogyan a valódi „univerzális fizika” működik. Ez az, amit ma el akartam mondani nektek. A 3. szín a metaforában a „kvantum könyörület tudatossága”. Ez egy 3. energia, amely egy katalizátor a másik kettőhöz azért, hogy létrehozza a zöld képpontot és megadja számotokra a teljes képet! Azt mondhatjátok, hogy: „Ez az a szükséges információ, amely mindent a helyére tesz.”. De addig, amíg bele nem keveredik a másik kettőbe, a nagy kép soha nem fog látszani. Továbbá az irónia az, hogy: még ha meg is teremtődik, ha egyszerűen csak ott ültök vörös és kék képpontokként, soha nem fogjátok látni a képet. De mások tudják!

Gaia tudja, a plejádok tudják és bármilyen civilizáció a galaxisban, amelynek kvantum szemlélete van, szintén tudja! Ők látják az átmeneteteket. Ez egy irónia, nem igaz? Az, hogy létre tudjátok hozni a nagyobb képet, de nem látjátok? Még nem, de hamarosan. Közben csendesen el tudjátok küldeni a képeket azoknak, akik látják őket.

Tehát most már kicsit többet tudtok arról, hogy mi is történik akkor, amikor egy hangot énekeltek egy másikkal szemben. A könyörület tudatosságán keresztül megteremt egy 3. energiát, a nagyszerű zöld képpontot. Így a vörös képpont egy hangszínt képvisel a 3D-ben és a kék képpont pedig egy másikat. De amikor az emberek együtt éneklik őket, akkor az esemény szándékának isteni tudatossága megteremti a hiányzó zöld képpontot és az utasítást a képhez.

Így téve, beszélnek az időkapszula párokhoz, amelyek energetizálják a bolygót. De figyeljetek: amikor a 2 polarizált időkapszulát energetizáljátok, akkor azok megteremtik a 3. energiát is – a hiányzó metaforikus zöld képpontot és egy képet közvetítenek, milliónyi energiával és színnel. Néha a kép a Földbe lesz közvetítve, figyelmeztetve a Földet valamire, amit tesztek, ami soha azelőtt nem volt közvetítve, csak mióta elfordítottátok a kulcsot a zárban december 21-én. Néha a hangok más képet teremtenek meg, amely a galaxisba lesz elküldve azért, hogy azok, akik a teljes képet látják, tudják, hogy mit csináltok. Tehát, mi a „hiányzó darab”?

Figyeljetek kedveseim: a fizika nem teljes a DNS isteni tudatossága nélkül, amely a „mag veleje”. A fizika kizárólag csak párokban létezik, de a fizika a megszentelt könyörülettel, kiegészíti a hármast... és hármójuk már az egész galaxis kommunikációjában szárnyal.

Most itt van az a pont, ahol tisztelegni szeretnék az emberi lénynek: ültök egy ilyen szobában (egy moszkvai előadáson) és tanuljátok a vöröst és a kéket, hangról hangra. Még egy nagyobb forgatókönyvben bíztok. Hadd adjak nektek egy példát arra, hogy ez milyen: Mondjuk azt, hogy nektek van a legbonyolultabb autómotorotok a Földön. Mondjuk azt, hogy ez egy kvantum versenyautó, amely 10.000 darabból áll és ti itt egy csavart vagy egy reteszt tanultok ezekből. Mondjuk azt, hogy a motor tervei nem ismertek a számotokra, de ti így is összerakjátok a részeket. Hogyan tudjátok látni az egész dolgot?

Helyette, bíztok abban, hogy a motor működik. Azt tanuljátok, hogy hogyan készítsetek el egy darabot, összeilleszteni egy másikkal és odailleszteni, ahová tartozik. Még csak nem is láttatok versenyautót! Aztán... amikor a versenyautó elkészül, még azt csak sem tudjátok, hogy hová fog vinni benneteket!

Ez az, amiért tisztelgünk előttetek a mai napon, mert néhány szinten érzitek azt, amit tesztek. Néhány szinten, mindannyian kormányozzátok a versenyautót. Tanuljátok a hangokat, hogy megteremtsétek a 3. energiát és ez nagyon érdekes. A hangszínekben szintén elkezdődik az időkapszulák megnyílása a testetekben, ugyanezzel a nagy képpel! Egyikről sem tudjátok, hogy hová fog vinni titeket.

Ez a hit és a bizalom meghatározása és egy öreg léleké. Áldottak azok az emberi lények, akik emlékeznek a nagy képre, amelyet még nem láttak, de tudják, hogy Nagy Központi Napból érkezik és tovább fáradoznak, hogy felépítsék a motor részeit, amelyek egy napon elhoznak számukra egy emelkedett bolygót. A folyamatban hosszabb életük, egészségük és szeretetük lesz anélkül, hogy valaha meglátnák. Soha nem látják a HD képet.

De most hadd mondjak el nektek valamit. Eljön egy nap, amikor fogjátok kedveseim. Ez a „város a hegyen” és ettől el fog állni a lélegzetetek.

És ez így van.

Kryon


Csomópontok és nullpontok (ABC sorrendben)
A színek a jelenleg ismert párokat jelezik

 

 

CSOMÓPONTOK

1. Glastonbury, Anglia
2. Nap sziget, Titicaca tó, Bolívia
3. Machu Picchu, Peru
4. Maui, Hawaii, USA
5. Mont Blanc, Svájci Alpok, Franciaország
6. Cook hegy, Új zéland
7. Ida hegy és Hot Springs, Arkansas, USA
8. Shasta hegy, Kalifornia, USA
9. Rila hegy, Bulgária
10.  Tábla hegy, Dél-Afrika
11.  Uluru, Ausztrália
12.  Yucatán-félsziget, Mexikó

 

 

NULLPONTOK

1. Aneto, Pireneusok, Spanyolország
2. Gunnbjørn Fjeld, Grönland
3. Meili havas hegy, Kína
4. Aconcagua hegy, Argentína
5. Ararat hegy, Törökország
6. Fitz Roy hegy, Patagónia, Argentína
7. Kailash hegy, Tibet
8. Kilimandzsáró hegy, Kenya (Afrika)
9. Logan hegy, Yukon Északi Területek, Kanada
10.  Tibetsi hegyek, Csád (Afrika)
11.  Urál hegyek, Oroszország
12.  Victory csúcs, Tien Shan, Kazahsztán (Közép-Ázsia)

A csomópontok és nullpontok teljes magyarázata „A Gaia hatás” című Kryon könyv szerzőjétől – Murányi Mónikától.

Voltatok valaha olyan lélegzetelállító helyen a bolygón, ahol azt éreztétek, hogy a kellemes energia úgy burkol be titeket, mint egy élvezetes ölelés? Ez egy átjáró lehet? Mi egy átjáró? Ami azt illeti, mik a Föld csomópontjai és nullpontjai? Miért léteznek? Lehetnek egy rendszer részei? Ha ezek egy rendszer részei, akkor hogyan működnek?

A tudomány mindig is izgatott, különösen a létező összekapcsolódottság, akár mikroszkópikus, akár óriási mértékű, avagy az atomoktól a galaxisokig terjedően. Közel az összes földi tudós tudatában van a természetes rendszerekben lévő összekapcsolódás nagy mértékének. Ezek a rendszerek dinamikusak, amik a hozzájáruló tényezőknek köszönhetően állandóan változnak. Egy példája ennek a lemeztektonika elmélete. A lemeztektonika, a Föld litoszférájának nagyléptékű mozgásait határozza meg. Megmagyarázza a Föld kontinenseinek a mozgását és ezen lemezek egyesülését ott, ahol a legnagyobb a geológiai aktivitás, mint egy földrengésnél, vulkánkitörésnél és a feltornyosuló képződmények felbukkanásánál.

Egyetemistaként az alkalmazott tudományok egyetemén tanultam, később pedig nemzeti parki vadőrnek. A Földünk természetes rendszereivel dolgoztam együtt, de Istent mindig kirekesztettem. Nem érdekeltek az ezoterikus dolgok és nem akartam követni semmilyen szervezett hitrendszert (vallást) sem. Ez azt jelentette, hogy csak a tudomány 3D-s részét láttam meg. Azonban más energia is jelen volt látszólag rejtőzködve, mivel az többdimenziós. Ennek egy példája a gravitáció. A tudomány tanulmányozni és mérni is tudja, mégis láthatatlan. Isten többdimenziós energiája is láthatatlan, de a bolygó több, mint 85%-a érzi azt.

Amikor a spirituális ébredésem elkezdődött, akkor az végül elvezetett a Lee Carroll által közvetített Kryon üzenetekhez (Kryon eredeti közvetítője). Kryon munkája sok öreg lélek életét érintette meg bolygószerte. Az egyik tulajdonság, amiért Kryon üzeneteit szeretem, az a Felsőbb-Én és a magas tudomány közötti csodálatos házasság. Emberek milliói érzik Isten szeretetét kizárólagos hittel, de én valami többet akartam. Tudni akartam, hogy hogyan is működik mindez és létezik-e egy rendszer. Kryon több, mint 24 éve adja át az üzeneteket az emberiségnek egy nagy és elegáns rendszerről. A Kryontól származó tudományos információt, számos alkalommal igazolták tudósok, évekkel az első átadást követően!

Itt van egy tudományos tény: egy csillagász és fizikus, Michael Denton, felfedezte azt, hogy a Világegyetem elfogult az élet irányába, majd előlépett az intelligens tervezés elméletével. Kryon egy jóval megfelelőbb nevet adott át a számunkra, a jóindulatú tervezést. De mi köze is van mindezeknek a szóban forgó rendszereknek és a jóindulatú tervezésnek a csomópontokhoz és a nullpontokhoz? Valójában, mindenhez közük van.

A bolygó csomópontjai és nullpontjai, Gaia rendszerének egy olyan része, amit a plejádiak teremtettek meg és, ami bele van „kapcsolva” az univerzum jóindulatú tervezésébe.

Vegyük figyelembe egy pillanatra azt, hogy a Föld bolygó lediplomázott a felemelkedési állapotba és a megvilágosodott emberek készen állnak arra, hogy más bolygót vessenek be az istenséggel. Hogyan készítenétek elő azt a jövendőbeli bolygót? Milyen dolgokat tennétek oda? Milyen fajta rendszer legyen ott? Ha ez a folyamat sokszor megtörtént már, gondoljátok, hogy hasonló tulajdonságoknak kellene lennie minden egyes alkalommal? Ha ti teremtenétek meg a szabad választás következő bolygóját, akkor hogyan segítenétek a humanoidokat, hogy egy lediplomázott felemelkedett bolygóvá váljanak? Ezek a kérdések nagyon ezoterikusak és eléggé összetettek, de megkérdezem őket, így elkezdhetitek összekötni Gaia rendszerének azon pontjait, amelyeket a plejádiak teremtettek meg, amikor elvetették az istenség magvait a Földön.

A könyvem: „A Gaia hatás”, összeegyezteti a Kryon által kapott információkat mindennel, ami magában foglalja Gaia kapcsolatát az emberiséggel. Azonban ez a könyv 2013-ban lett megírva és kiadva, az emberiség, pedig csak 2012. december 21-én lépte át a végső döntési pont határát, amikor is az emberek, a lediplomázott felemelkedett bolygóvá válást választottak. Ez azt jelenti, hogy a csomópontokra és nullpontokra vonatkozó részletes információk nem álltak készen az átadásra, amíg az emberiség nem állt készen a befogadásukra. Képzeljétek el, hogy milyen megpróbálni a többszáz évvel ezelőtt élt embereknek elmagyarázni a Facebook-ot. Ez egy egyszerű feltételezés.

Most készen állunk fogadni a csomópontokkal és a nullpontokkal kapcsolatos információt. Az első alkalom, amikor Kryon elkezdte a Föld csomópontjaival és nullpontjaival kapcsolatos információkat felfedni, az a Kryon kundalini körutazás volt Dél-Amerikában. Ez a túra Argentínában kezdődött, átszelte az Andokot Chilében, bejárta északot Bolíviában és Peruban végződött. Sok szent és spirituális hely lett meglátogatva, néhány olyan is, amely csomópont és nullpont.

A csomópontok és nullpontok párban működnek. Nem egyedülálló egységként, hanem, mint egy polarizált pár. A csomópontok és nullpontok polarizált párjainak a mechanikája, a Kristályrács energiájának a „vonzása-taszítása”. Mit jelent ez? Gondoljunk a csomópontokra úgy, mint egy porszívóra. A csomópontok lassan eltávolítják azokat a dolgokat, amikre az emberiségnek már nincs szüksége, mint a félelem, a háború és a dráma. Gondoljunk a nullpontokra úgy, mint a plejádi energia egy raktárára, ahol az olyan új információk, mint az ötletek és a találmányok, lassan az emberiségre vannak tolva. Ez a csomópontok és nullpontok vonzó-taszító energiája.

Tehát, mik is ők és mi a különbség a csomópont és a nullpont között?

A Kryon általi konkrét meghatározások:

Csomópontok

„Akkor bukkannak fel, amikor egy konkrét egybeesés lép fel a 3 emberi tudatossági háló között. Gaiának (mint a Gaia hálónak) van egy a Kristályhálótól különálló mezeje és amikor a Kristályháló átfedésbe kerül Gaiával, akkor ott bizonyos tulajdonságokban egy olyan energiafelépülés van jelen, amely egy csomópontot teremt meg. 3 fajta csomópont van: átjáró (portal – a ford.), örvény (vortex – a ford.) és vortál (vortal, angol mozaikszó – a ford.). Az átjáró egy olyan csomópont, ami átfedi és erősíti Gaiát. Örvény akkor van, amikor az energiák összeütköznek és az energiák folyamatosan mozognak. Néhány lény számára egy örvényben lenni jó érzés lehet egy darabig, de nehéz ott élni. A vortál félig átjáró, félig örvény. A csomópontok egyik jellemzője az, hogy elnyelik azokat az energiákat, amelyek nem szükségesek többé. Ez a mechanikája annak, hogy hogyan kalibrálódik át a Kristályháló és, hogy miért nem tartják meg többet a csatamezők a félelem, a háború és a halál energiáját.

A csomópontok roppant erőteljes helyek. Gyakran olyan helyszíneken vannak, amik kevésbé elérhetőek vagy kívánatosak emberi lakóhelynek. De az emberek mindenesetre nagyon vonzódnak hozzájuk és a Föld bennszülöttei gyakran építenek oda templomot.

Néhány jól ismert helyszín, ahol a csomópontok feltűnnek: Shasta-hegy, Kalifornia – Sedona, Arizóna és a Machu Picchu, Peru.”

Nullpontok

„A nullpontok is akkor bukkanak fel, amikor egy konkrét átfedés van jelen a 3 emberi tudatossági rácsnál. Azonban ebben az esetben, az átfedés a Kristályrács és Gaia között, kitörli egymás energiáit és egy nullát kaptok. A nulla ezért egy olyan hely, ahol a Kristályrács hiánya áll fent és így, amit kaptok, az csak Gaia tiszta energiája. Azt mondhatjátok, hogy ez egy lyukat hagy a Kristályrácsban, megteremtve a tökéletes helyet a plejádiaknak, hogy energiát és információt nyomjanak át ehhez a rácshoz. Ez az információ, új találmányokat és új tudatosságot fog megteremteni a bolygó számára.

A nullpontokat lehet, hogy csodásnak érzitek, de túlságosan nyomasztóak hosszú időn keresztül. Tiszta teremtő energiát képviselnek. Messze nehezebb bennük élni. A helyek a Földön, ahol léteznek, gyakran lakatlanok emiatt (néhányuk az óceánban van). Szintén furcsa mágneses mezőkarakterisztikájuk van, ami nehézkessé teszi az életerőt és a kiegyensúlyozott agyi szinapszisokat (megnehezíti a hagyományos mágneses navigációt is). Kiegyensúlyozatlanság és zavartság az eredménye (szintén okoz látszólagos hibát a navigációs eszközöknél).

Néhány jól ismert helyszín, ahol a nullpontok feltűnnek: A Hold völgye, San Pedro de Atacama, Chile – Kilimandzsáró-hegy, Tanzánia, Afrika – Bermuda háromszög.”

Ezekben a vonalakban nincs szimmetria és úgy a föld alatt, mint a föld felett is feltűnnek, így sokkal összetettebbekké válnak, mint sem gondolnánk. Mindezeket a vonalakat a Kristályháló teremtette meg, a Kristályhálót pedig az emberi tudatosság teremtette. Az emberi tudatosság nagymértékben átváltozott, ami egy átkalibrálást váltott ki mindenben: Gaiában, a Kristályrácsban és az emberi természetben is, ahogyan azt tudjuk. Ezt az átkalibrálást Kryon 13. könyvében tárgyaljuk meg: Az emberiség átkalibrálása – 2013 és tovább, írta Lee Carroll.

Hogyan teremtették meg a csomópontokat és a nullpontokat?

Kryon azt mondta, hogy: amikor plejádiak a Földre jöttek, akkor magukat egy kvantum állapotba helyezték bolygószerte, számtalan területen. A csomópontok és a nullpontok, az energia más tulajdonságait képviselik a bolygón (a plejádiak áltak elhelyezve). Számos csomópont és nullpont létezik bolygószerte. Meg fogjátok találni őket a legmagasabb hegyeken, a legszárazabb sivatagokban és mindenben közöttük.

Sokkal ezelőtt, a plejádiak ránéztek erre a bolygóra és kiválasztottak 12 pár energiapontot. Ők képviselnék a bolygó dualitását. Ez a 12 energiapont, 24 földrajzi helyszínen található meg. A 24 csomópont és nullpont, a hegycsúcsok és a sivatagok, arra lettek kiválasztva, hogy a bolygó azon részeit képviseljék, amik a legígéretesebbek voltak. Kryon ezt a 12 polarizált csomóponti és nullponti energiapárt, időkapszuláknak hívta. Az energia be volt állítva ezeken a helyeken, így ha az emberiség valaha egy magasabb tudatosságot érne el, akkor ezek a helyek információt bocsájtanának ki az egyéni emberi lények számára éppúgy, mint az egész bolygó részére. Létezik egy megszentelt geometria, ezen párok kiválasztásán belül. Kryon azt mondja, hogy ez még nem látszik, de ott van. A megszentelt geometrián belül, a formák, a színek, a hangok és a számok, mind Isten isteniségéről árulkodnak. A plejádiak ezeket a pontokat, sokkal azelőtt választották ki, hogy bármilyen civilizáció is élt volna ott. Ahogyan a helyszínekre tekintünk, azon kellene töprengenünk, hogy mi a jelentősége annak, hogy mi is történik azokon a területeken manapság.

Mik az időkapszulák?

A legtöbb ember úgy tekint az időkapszulákra, mint egy olyan tárolóra, amit azzal a céllal ástok el a földbe, vagy küldtök ki a világűrbe, hogy egy későbbi időpontban ki fogják nyitni azokat. Amikor Kryon a plejádiak által megteremtett időkapszulákról beszél, akkor ez egy közvetlen kapcsolatot jelent a valós időben lévő többdimenziós információval kapcsolatban. Az időkapszulák Gaiában, a Kristályrácsban és a cetekben (bálnákban és delfinekben) vannak elhelyezve. Időkapszulák vannak a DNS-etekben is (Akasha). Mindezen időkapszuláknak különböző céljai vannak, de mindannyian egy tervként működnek együtt. Ez az a terv, hogy lássák, az emberiség megteremt-e egy felemelkedett bolygót.

Elhagytuk a 2012-es határt, ahol a váltás az emberi tudatosságban egy olyan jelzést küldött, hogy az emberiség most már készen áll arra, hogy egy lediplomázott felemelkedett bolygó legyen. Ez azt jelenti, hogy a Gaián és az emberiségen belül lévő összes időkapszula, készen áll a felnyitásra és a kibocsátásra. A kvantuminformáció (Gaia időkapszuláin belül) a tudomány és az élet azon tulajdonságairól szól, ami egy új paradigmába fogja elmozdítani az emberiséget.

Ezeknek az időkapszuláknak útmutatóként, vagy tervrajzként kell a bolygón lenniük, hogy elindítsák Gaia teremtő energiáját (a Teremtés Temploma). Kryon azt mondta nekünk, hogy: „Ahogyan az időkapszulák lassan feltárulnak, módosítják a Kristályrácsot, hogy segítség az emberi tudatosságot átváltani és végül egy felemelkedett bolygót megteremteni.

A minták nem csak információk. Ezek a plejádiak életének a kvantumátjárói. Ezt nehéz elmagyarázni, de vegyétek egy pillanatra figyelembe azt, hogy a kvantumenergia két helyen létezhet egyidőben. Ez ráadásul a saját kvantumfizikátok egyik tulajdonsága is, tehát nem lehet olyan furcsa a számotokra. Így hát vegyétek egy pillanatra figyelembe azt, hogy még az életnek is lehetnek ilyen jellemzői. Ezért tudjátok azt, hogy a magjaitok megteremtői, mindig is itt voltak egy bizonyos kvantum módon és benne vannak az időkapszulákban.

Amikor a 3D-ben érzitek ezeket az energiákat, akkor hajlamosak vagytok linearizálni mindannyiukat. Ezért azok, akik érzékenyek, egy „várost” fognak látni, vagy olyan entitásokat fognak érzékelni, akik még beszélnek is hozzátok. De a valóság az, hogy ezek az érzések csak a mélységes kvantumenergia maradékai a 3D-ben.”

Összességében, a Gaiában lévő időkapszulák, egy 12-es különleges sorozatú csomópont és nullpont. Ez a 12 időkapszula megszentelt földön található, egy „vonzó-taszító” energiát teremtenek meg a bolygó számára és egy fejlődést megváltoztató rendszer, ha aktiválják őket. Az időkapszulák megszenteltek, javarészt érintetlenek, védettek és az eredeti plejádi Teremtés Templomát képviselik.

Ezek nem „kapszulák a múltból”. Ezek „kapszulák a jövő számára”. Nincs semmi bennük! Megnyitják és valós időben átadják a kvantumenergiát a háló számára, megengedve a magasabb tudatosságot, találmányokat és az emberi DNS fejlődését.

Hol vannak az időkapszulák Gaián belül?

A 12 plejádi időkapszula Gaián belül, 24 földrajzi helyszín által van képviselve. A következő táblázat sorolja fel őket, de emlékezzetek rá, hogy: a csomópontok és a nullpontok összeillesztett párok és Kryon csak 3 összetartozó párt fedett fel! A teljes párosítás, legvalószínűbb, hogy az elkövetkezendő 18 évben lesz felfedve, amikor is azok helyénvalóvá válnak.

Megjegyzés: Minden egyes alkalommal, amikor Kryon felfed egy összeillő párt, akkor ez az oldal frissülni fog!
 

 

  Csomópontok   Nullpontok
1a Maui, Hawaii 1b Tibeszti hegyek, Csád, Afrika
2a Titicaca tó, Bolívia, Peru 2b Kailash hegy, Tibet, India
3a Yucatán-félsziget, Mexikó 3b Kilimandzsáró hegy, Tanzánia, Afrika
  Párosítatlan csomópontok   Párosítatlan nullpontok
4a Shasta hegy, Kalifornia, USA ?? Urál hegyek, Oroszország
5a Uluru, Ausztrália ?? Ararat hegy, Törökország
6a Machu Picchu, Peru ?? Aneto, Pireneusok, Spanyolország
7a Glastonbury, Anglia ?? Gunnbjørn Fjeld, Grönland
8a Mont Blanc, Svájci Alpok, Franciaország ?? Meili havas hegy, Kína
9a Cook hegy, Új zéland ?? Aconcagua hegy, Argentína
10a Ida hegy és Hot Springs, Arkansas, USA ?? Fitz Roy hegy, Patagónia, Argentína
11a Rila hegy, Bulgária ?? Logan hegy, Yukon Északi Területek, Kanada
12a Tábla hegy, Dél-Afrika ?? Victory csúcs, Tien Shan, Kazahsztán (Közép-Ázsia)

 

 Hogyan kommunikálunk az időkapszulákkal?

A rövid válasz az, hogy a tudatosságunkkal kommunikálunk az időkapszulákkal. Azonban ezt számos módon megtehetjük. Az időkapszulák azóta a Földön vannak, hogy a plejádiak eljöttek és elvetették Gaián, az emberiségen és a ceteken belül az isteniség magvait. Ha az emberiség lezárná őket, akkor az időkapszulák helyben maradnának ugyan, de sohasem aktiválódnának. Az emberiség döntése az, hogy változtat-e a tudatosságon, megengedve sok új ötletet és találmányt a bolygóra érkezni. Ez volt az oka annak, hogy Kryon a mágneses mester, elkezdett kommunikálni Lee Carrollal. Akkoriban, amikor Kryon elkezdett kommunikálni Leevel, egy orvos-kutató kezdett el dolgozni egy lézeres találmányon (egy többdimenziós lézeren). Amikor a kutató, Dr. Todd Ovokaitys elolvasta Kryon 1. könyvét a Végső időket, felfedezte azt, hogy Kryon beszámolt mindenről, amit felfedezett. Dr. Todd és Lee találkoztak, majd azonnal egy olyan összhangot fejlesztettek ki, ami már, több mint 20 éve tart.

Kryon gyakran ad olyan közvetített üzeneteket, amik megemlítik Dr. Todd Ovokaityst. Azonban Kryon mindig Yaweeként hivatkozik Dr. Toddra. 2001-ben Dr. Todd elkezdett emlékezni egy olyan ősi és megszentelt hangolási gyakorlatra, ami aktiválja a tobozmirigyet és mélységes széleskörű élményeket teremt meg. A rákövetkezendő években, Dr. Todd elkezdett megtanítani másokat a tobozmirigy hangokra. 2010-ben Kryon utasításokat adott Yaweenan (Dr. Toddnak), hogy mit is kellene csinálnia a hangokkal. Akkoriban Dr. Todd 16 tobozmirigy hangot fejlesztett ki. Kryon azt mondta Yaweenak, hogy 24-et fog kifejleszteni, mivel a 24-ben 12 olyan energia van, amik párban állnak, hogy koherenciát teremtsenek (fázisban legyenek). Kryon utasításokat adott Dr. Toddnak, hogy teremtsen meg egy olyan kórust, ami a párosított hangokat énekel 2012. december 21-én. Továbbá azt, hogy a legjobb hely összerakni a kórust, az Hawaii-on lenne (az eredeti Lemúria magja). Amikor a különleges tobozmirigy hangok egymással szemben hangzanak el (páronként), akkor egy harmadik nyelvet teremtenek meg.

Miért is kell tudnunk a tobozmirigy hangokról és a kórusról? Kryon elmagyarázta azt Lemúriában, hogy egyszer egy évben december 21-én (a napfordulókor) a lemúriaiak összegyűltek és 12 sor tobozmirigy hangot énekeltek el. Ez egy rakás tudatos kvantumjelzést teremtett meg. A jelzés keresztül lett küldve a galaxison. Ez az üzenet egyszer egy évben kiküldött egy „köszönjük”-öt a spirituális szüleinknek, a plejádiaknak. Az üzenetek, több mint 20.000 évvel ezelőtt megálltak.

2012. december 21-én Dr. Todd Ovokaaitys összegyűjtött, több mint 900 résztvevőt, hogy elénekeljék a tobozmirigy hangokat. A Lemúriai Kórus eseményt, a Hawaii-i főpapnő Kahuna Kaleiiliahi nyitotta meg. Kryon a következőt mondta Kahuna Kaleiiliahiről: „A Szellem, a felelősség egy magasabb energiáját helyezte el Kahuna Kaleiiliahire, egy olyat, amit az Akasháján keresztül szerzett meg. A tiszta lemúriai királyi vért hordozza és ráébredt a legbelső magjára.” – Kryon

A Lemúriai Kórus olyan konkrét hangokat énekel párokban, ami egy kvantumjelzést küld keresztül az univerzumon. A kórus pontosan ugyanazokat a hangokat énekelte el, mint a lemúriaiak 26.000 évvel ezelőtt. Kryon meg is állapította, hogy Dr. Todd memóriája „megdöbbentően pontos”. Kryon később megmagyarázta azt, hogy az eredeti Lemúriai Kórus egy „zárat” teremtett meg a Kristályrácson, amikor a 12 pár hangot elénekelték. A „zár” egy olyan hasonlat, ami az „időkapszulákat” jelképezi a Kristályrácson belül. Az információ, amit ez a „zár” tartalmaz valami olyasmi, amit nem lehet kiengedni a 26.000 éves ciklus végéig. Ezért a 2012-es Lemúriai Kórus által elénekelt hangok egy olyan esemény volt, ami elfordította a „zárban” a kulcsot. Ez egy másik hasonlat, ami az emberiség azon döntését képviseli, hogy átkalibrálja a Kristályhálót a könyörület által. A kulcs elfordítása a zárban, arra ösztökéli a rácsban lévő 12 „időkapszulát”, hogy engedélyezzék és készítsék elő őket a felnyitásra. A Lemúriai Kórus eseményt követően, Kryon felfedte azt, hogy Maui, Hawaii (egy csomópont) párban áll a Tibeszti hegyekkel, Csádban, Afrikában (egy nullpont).

Az időkapszulák felnyitása

Kryon egy olyan hasonlatot adott át a Lemúriai Kórus eseményről 2012-ben, hogy egy kulcsot tenni egy zárba azért, hogy felnyissuk a hozzáférést az összes időkapszulához. A 2013-as Kryon kundalini körutazás alatt, egy nagyon mélyenszántó és jelentős esemény történt a Nap szigetén, a Titikaka tónál, Bolíviában. A legelső időkapszula kinyílt és ki lett bocsátva.

Ennek az eseménynek a jelentősége, összefügg azokkal az ősi jóslatokkal, amik évezredekkel korábbra mennek vissza. A Kryon 8. könyvében megemlített, a határ átlépéséről szóló jóslat, részletesen meg van magyarázva A Gaia Hatás című könyvemben. Lényegében a jóslat azzal kapcsolatos, hogy a bolygó kiegyensúlyozottá válik. Az északi félgömb férfi energiája, újra egyesül a déli félgömb női energiájával, így a bolygó még egyszer egyensúlyban lesz. Az ősök erre utaltak a kundalini mozgásával. Ezt számos jóslat a szárnyas kígyó utazásának, a puma ébredésének, vagy a sas és a kondor találkozásának hívta. A jóslat azt jelentette ki, hogy a kundalini mozgása 2012-re központosítja önmagát. Hát megtette!

Korábban megemlítettem azt, hogy a plejádiak beállították az energiát az időkapszulákon belül, készen az elengedésre, ha az emberiség valaha elérne egy bizonyos rezgést. 2013-ban ezen a rezgésen voltunk. A Nap szigetén Kryon felfedte, hogy a bolygón lévő első időkapszula készen áll az aktiválásra és a felnyitásra. Az összeillő nullpont a Kailash hegy volt Tibetben. Ez az időkapszula arra várt, hogy a 6-os évében legyen felnyitva. A 6-os a számmisztikában a megszenteltséget, a kommunikációt, a harmóniát, az egyensúlyt és a szeretetet szimbolizálja, valamint a Felsőbb-Ént is.

A Kryon közvetítést megelőzte Kahuna Kaleiiliahi egy szertartása és éneklése. Ez egy jelentős része volt az időkapszula aktiválásának. Kryon megállapította azt, hogy a 900 Lemúriai Kórus énekes energiája, átitatódott Kahuna Kaleiiliahibe, így el tudta hozni azt az energiát az eseményre. Továbbá, jelen volt körülbelül 20 Lemúriai Kórus énekes is a közvetítésnél. Azok, akik közvetlenül jelen voltak a Titikaka-tavi közvetítésnél és azok az ezrek, akik meghallgatták a hangfelvételt, pontosan úgy nyitották fel az időkapszulát, ahogyan azt az ősök megjósolták évezredekkel ezelőtt!

Az időkapszula párok válaszoltak a „megtervezett könyörületes cselekedetre”. A Lemúriai Kórus eseményén Maui-n, Kryon azt mondta Dr. Todd Ovokaitysnak, hogy ha a jövőben fokozni kívánja a bolygószintű változást, akkor meg kellene ismételnie a kórus élményt más hangkombinációkkal. 2013 decemberében a Könyörület Kórusa különleges tobozmirigy párokat énekelt meg Cancunban, Mexikóban. Ez a rendezvény azelőtt lett megrendezve, mielőtt Kryon bármit is elmondott volna nekünk a bolygó csomópontjairól és a nullpontjairól. Micsoda véletlen, hogy a kórus éppen egy csomóponton énekelt, a Yukatán-félszigeten, Mexikóban. Kryon felfedte, hogy a megfelelő nullpont ehhez a csomóponthoz, a Kilimandzsáró hegy Tanzániában, Afrikában. Micsoda véletlen az, hogy a hegy közeli szomszédságában van annak, ahol Dr. Todd a kutatását végzi, hogy segítsen megnövelni az emberiség egészségét és jóllétét!

Van még 3 kórus, amit Dr. Todd előjegyzett. A Cuncuni, Könyörület Kórus esemény alatt, Kryon azt mondta Dr. Toddnak, hogy nevezze át a 3 kórust, amit már előjegyzett. Akarjátok tudni, hogy mik azok és, hogy hol lesznek?

Shasta hegy, Kalifornia 2014 júniusára van előjegyezve és az Ünneplés Kórusa név lett javasolva rá.
Uluru, Ausztrália 2015 márciusára van előjegyezve és a Teremtés kórusa név lett javasolva hozzá.
Izrael 2015 októberére van előjegyezve és a Gyógyulás Kórusa név lett javasolva a számára.

Ha szeretnétek többet is megtanulni a tobozmirigy hangokról vagy megjelenni az egyik előjegyzett kórus eseményen, akkor kérlek látogassátok meg a következő (angol nyelvű – a ford.) honlapokat:

www.kryon.com/schedule
www.pinealtones.com
www.lemurianchoir.com

Murányi Mónika

Lásd: Kryon Mester tanításai

2013. 05. 26.