Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Néhány tanáccsal tudok szolgálni gyógyítók számára. A partnerem (Lee-ről beszél), néhányat ezek közül eddig még sosem mondott el, tehát ezt most megfelelően kell elmagyarázni. (Kryon egy mosollyal figyelmezteti Leet, hogy lassan haladjon.) Itt ülnek – sok gyógyító, és ennél még sokkal több olvassa. Néhányan energiát használnak, néhányan fizikai eszközöket, és tudják, kikről van szó.

Van néhány tanácsom számodra, ha gyógyító vagy. Szeretnéd még tökéletesebbé tenni a gyógyító erődet? Nos, először beszéljük meg, tulajdonképpen mi is történik. Néhányan közületek abba is hagyták a gyógyítói munkájukat, mert a dolgok nem úgy működnek, ahogy szoktak. Gyakran felmerül a kérdés ebben az új energiában: „A múlt gyógyító erői továbbra is működni fognak?” A válasz: igen – a tény az, hogy az intuíció által sokkal jobban fogjátok tudni őket használni, mint korábban – de adok azért néhány tanácsot is. Az első ez: eljött az ideje, hogy megtegyetek valamit, amit eddig nem mindannyian tettetek: gyakoroljátok a mesterfokot! Ha az egyensúly eszközei lesztek, akkor legyetek magatok is egyensúlyban! Elmúltak azok az idők, amikor a gyógyítók rendelkezhetnek az információval és a tudással, kinyithatnak egy könyvet, elvégezhetik a munkát, aztán továbbmehetnek és tehetnek, amit akarnak a saját testükkel. Először mondom el nektek, hogy a gyógyító képességetek összefüggésben lesz a saját magatokért folytatott munkával – fizikális és spirituális értelemben is.

Ti mások kiegyensúlyozásának tiszta eszközei vagytok, és ez sejtszinten „látható” lesz azok számára, akiken dolgoztok, vagy akiknek éppen tanácsot adtok. Ha a gyógyítással azonnal le akartok állni, akkor elmondom nektek, hogy ez nagyon egyszerű. Amit tenned kell, gyógyító, az, hogy válj kiegyensúlyozatlanná, és minden le fog állni. Ez régen nem volt így.

Gyógyító, a régi energiában az alapelvek működtek, függetlenül attól, mit tettél, ha egyedül voltál. Újra és újra a megfelelő helyekre tettétek a kristályokat, vagy a tűket, vagy megfelelő színekkel gyógyítottatok, és ősi módszereket gyakoroltatok. Talán, ha a megfelelő szimbólumokat vizualizáltátok, és a megfelelő energiát tartottátok a fókuszban, akkor szemetek láttára zajlott le a gyógyulás! Ez már nem így van.

Nos, itt van a tanács: hangoljátok be magatokat! Van olyan szokásod, mely a saját sejtjeidet megöli? Azt gondolod, hogy ezt el tudod rejteni az elől, akin dolgozol? A régi időkben így volt. A Vénusz-tranzit óta viszont nem. Emlékezz, hogy a Vénusz-tranzit tulajdonsága a maszkulin és a feminin kiegyensúlyozása. Ennek az egyensúlynak egy része az intuíció sejtszinten történő működésének megteremtése volt az emberiség számára. Ez elkezdett működni és ezért van az, hogy olyan sokan elkezdtek „ébredezni”. Az emberi test többé már nem lehet „tudatlan” afelől, hogy mi folyik körülötte, vagy mi történik vele. Elkezd tudatossági frekvenciákra reagálni és ez gyakran te vagy. Ez az első tanács.

A második a hangolással kapcsolatos. A realitásod frekvenciája megváltozott. Ó, a te gyógyító erőid továbbra is működni fognak, de kudarcba fulladnak, ha nem kezded el az új energiát kutatni, ahol ezek aktiválódni fognak. Tudjuk, hogy ez nem háromdimenziós információ, és nehéz elmagyarázni. Tehát gondolj erre így: a kedvenc rádiócsatornád megnövelte az erejét, és lassan új állomáshelyre kerül (új frekvencián kezd sugározni). Ha a csatornakeresőt a régi frekvencián hagyod, akkor lassanként eltűnik az adás. Hamarosan nem lesz zene, és el kell kezdened aktívan keresni. „Hol van az új csatorna?” kérdezheted.

Nem titok, hová tart ez a frekvencia, de ne hagyd, hogy ez a tények után meglepetésként érjen. Vedd át most ezt az áramlást. Ha ennek tudatában vagy, akkor intuitíven és fokozatosan fogod megkapni az információt. Viszont az előtételezést meg kell értened. Ami tegnap működött, lehet, hogy holnap nem fog, kivéve, ha felemeled magad, és te is megtalálod azt a frekvenciát, mely felé minden mozdul. Most metaforikusan és általánosságban beszélünk. Ennek az az oka, hogy lehetetlen minden részletet átadni, melyek közül sok tulajdonsággal személyesen is szembesülsz. Tehát adunk neked egy áttekintést. Gyógyító, tudod, hogy miről beszélek.

Lehet, hogy felfedeztél egy előtételezést, mellyel már régóta dolgozol? Tudományos kutatást végeztél – talán saját rendelődben ezt be is bizonyítottad. Most ez kezd téged elkerülni. A dolgok nem működnek olyan jól; mondhatod: „Nos, ez azért van, mert a népesség már nem befogadó erre. Telítve vannak a témával.” Nem, nincsenek! Épp ellenkezőleg. Eljött az ideje, hogy változz. Az emberek újabb eszközöket kaptak, ébredezni kezdenek, és tisztában vannak a különbséggel.

Nem mindennapi dolog

Itt van valami, amit lehet, hogy nem értesz: gyógyító, amikor ezt a változást elkezded, keresd a nem mindennapit! Van néhány felfedezésre váró előtételezés, melyre még nem találtál rá a munkád során, melyről azt hiszed, hogy annyira jól tudod. Keresd a nem mindennapit. Adok neked egy példát erre: az akupunktúra mestere a test tizenkét meridiánját kezeli. Csak tizenkettő van – az ősi tudomány szerint, mely megmaradt, mivel energetikailag a test így működik. E tudás mellett kitartanak. Nos, elmondom nektek, hogy hány meridián van valójában jelenleg. Kezdésként ebben az évben huszonnégy! „Kryon, ezt úgy érted, hogy több meridiánt kapunk Ez nem valami olyan, ami vagy ‘van’, vagy ‘nincs’? Hogyan tud így egy gyógyító akár elkezdeni is kezelni egy embert, ha az egészség szabályai állandóan változnak?” Ha felteszed ezt a kérdést, akkor nagyon ravasz vagy! Igen, az ember változik. A kérdésedre a válasz az, hogy „hogyan” változtassuk meg a gyógyítót!

Az Emberi Lény hirtelen új meridiánokat kap? Valójában nem. Ezek mindig is voltak, de a mostani energiában, ahol egyensúlyba kerülsz, és interdimenzionális értelemben tudatossá válsz, elkezdi önmagát tisztábban megmutatni az, ami láthatatlanul mindig is jelen volt. Az eredmény? Felerősödött gyógyulás! Ehhez egy interdimenzionális értelemben tudatos gyógyítóra van szükség. Az interdimenzionalitás egy három dimenziós ember számára különös! Ne engedd, hogy a háromdimenziós intellektuális kérdések, melyek felmerülhetnek, megállítsák a kutatásodat. Például, hol van a másik tizenkét meridián? Ne keresd őket a test fizikális részein. Ezek az eredeti tizenkettő fölött vannak!

Micsoda?” mondhatnád. „Hogyan fogunk tudni akkor akupunktúrás gyógyítással megfelelően eljárni, ha a tűket a nyílt térbe kell beleszúrnunk?” Nos, itt kezd bizarrá válni. Mi a helyzet a gyógyító szándékával? Mi van akkor, ha egy tűt szúrsz be, és úgy veszed, mintha kettő lenne! Működik? Nagyon is. Ha megérted és felismered, hogy az a bizonyos meridián az ősi fölött létezik, akkor sínen vagy. A felső egy interdimenzionális meridián, mely interdimenzionális értelemben kezdi a testet szabályozni, de a fizikálisnak a céljához is csatlakozik.

Ha ezt megérted, akkor már sokkal előrébb jársz.

Emlékezz, hogy az akupunktúra egy energiatudomány: az energia testen belül történő mozgatásáról szól. Amikor a bolygó energiája változik, és ez mindent érint, akkor azt vártátok volna, hogy az emberi test nem változna abban a tekintetben, hogy hogyan viszonyul az energiához? Csupán azáltal is, hogy elismered, a tudásodat és az erődet megnövelted, mint gyógyító. Amikor a tűt beleszúrod a meridiánba, ahogy mindig is tetted, gondolatban két tűt képzelj el. Most talán már érted, hogy a gyógyító lelki és testi egészsége miért fontos? Egy olyan gyógyító, aki „csak végigszalad a folyamaton”, sosem tud mindennek a három dimenziója fölé emelkedni. Miért is van mindez? Ez gyógyít? A válasz: nem. Ez az egyensúly érdekében történik. Az akupunktúra az egyensúly rendszerét követi. Az energia által történő gyógyítás is egy egyensúlyi rendszert követ. A gyógyítók nem gyógyítanak, hanem kiegyensúlyoznak. A kiegyensúlyozott gyógyító kiegyensúlyozására adott egyéni emberi reakció az, ami az embert meggyógyítja.

Vond be a páciens tudatosságát a folyamatba

Több mint egy évtizeddel ezelőtt már adtunk nektek erről útmutatást, és ezt az „előfeltételt” fogjuk ismételni ma este is a jelenlévő hallgatókkal. Nem tudunk elszakadni ettől az alapvető feltételtől, és minden gyógyítót itt arra kérünk, hogy tegye azt, amit most át fogunk adni, minden alkalommal, amikor egy pácienst kezel. Beszélj a páciensekkel szokatlan módon: kérdezd meg, hogy adnak-e neked engedélyt aznap a gyógyításra. Ne engedd, Hogy olyan helyzet következzen be, amikor úgy jönnek el hozzád, hogy azt gondolják, teszel értük valamit, miközben ők egyszerűen az asztalon fekszenek, és te valamilyen mágikus dolgot alkalmazol, aztán távoznak. Nem – ehelyett érdd el, hogy részesei legyenek a folyamatnak.

Mielőtt lefekszenek, nézz rájuk – nézz a szemükbe, és kérdezd meg őket, hogy adnak-e saját sejtstruktúrájuknak engedélyt a változásra. Ez a szándékkal áll összefüggésben. Felteheted ezt a kérdést: „Adsz engedélyt ma arra, hogy megváltozzon a DNS-ed?” Hagyd, hogy kimondják, hogy igen, vagy nem. Természetesen igent fognak mondani. Végül is valószínűleg fizettek, hogy ott lehessenek. Maga a hang a levegőben, amikor a saját testük is hallja, hogy engedélyt adnak, már megteremti a gyógyulás lehetőségét. Ha tovább szeretnéd vinni, akkor egy második kérdést is föltehetsz nekik: „Érted, hogy egyedül te vagy felelős azért, ami a testedben történik?” Most el kell gondolkodniuk egy kicsit. „Igen” mondhatják. Ekkor elvégzed a munkát. Ez a szándék hatalmas erővel rendelkezik, gyógyító. Meg kell értened, hogy mindez részét képezi a gyógyulás egészének... valóban része a folyamatnak. Tedd őket felelőssé magaddal szemben, és mintha csapatban dolgoznátok együtt, úgy végezd a munkádat. Van valami, amit mostanában említettünk, de sosem közvetítés során: tudunk egy titkot a gyógyítókról – egy olyan titkot, melyet ők sem vallanak be. Tudod, amikor ők egyedül vannak, és senki sem látja őket, és a körülöttük zajló eseményekről gondolkodnak, bűntudatuk van. Bűntudatuk van azokkal kapcsolatban, akiken nem tudtak segíteni – azokkal kapcsolatban, akiket nem tudtak meggyógyítani. A saját ön értékelésük szenved csorbát emiatt!

A gyógyítók Fényküldöttek, akiknek szó szerint megvan az adottságuk, hogy fizikálisan és energetikailag megérinthessenek embereket, és segíthessék őket az életükben, mégis, amikor egyedül vannak, nagyon kicsiknek érzik magukat. Gyakran elgondolkodnak rajta, hogy tesznek-e bármi hasznosat is a bolygón. Ó, valamilyen szinten ezt ennél sokkal jobban tudják, de három dimenzióban negatív önértékeléstől szenvednek. Gyógyító, ha magadra ismersz ebben, akkor körülbelül három trillió entitás van, aki most éppen át akar ölelni, és azt mondani: „Fogalmad sincs róla, mennyire segíted a bolygót!”

Tudtad ezt, kedvesem, hogy amikor egy ember feláll a kezelőasztalodról, és ez az ember a biológiai rendszerében javulást ért el, ez valójában Gaiát is megváltoztatja? Tudtad ezt? Tudtad, hogy minden lépés, melyet őszintén és spirituális tudatossággal teszel, segíti Gaiát? Mondjuk azt, hogy lemész a boltba, és az úton elmondasz egy rövid kis imát. Ezzel is segítetted a bolygót! Mégis annyira hétköznapinak érzed magad, és azon gondolkodsz, hogy teszel-e bármi hasznosat is? Hadd szánjunk rá egy pillanatot, hogy táncoljunk, és ünnepeljünk téged! Mivel a fátyol távol tart attól, hogy a saját eredményeidet lásd!

Képzeld el, hogy éveken keresztül termékeny földeken jársz. Bárhova is mész, magokat ültetsz. Ezeket a magokat automatikusan ülteted, mivel akárhova is lépsz, a jelenléted hagyja ezeket maga mögött. Évek telnek el, és otthon ülsz, azon gondolkodva, hogy tettél-e bármit is a Föld nevű bolygóért. Haldokolsz a látszólagos haszontalanság érzetétől, mivel sosem térsz vissza azokra a helyekre, ahol jártál, és nem tekintesz körül ismét. Ha látnád, akkor erdőket és hatalmas növényeket látnál, csodálatosan virágzó réteket, melyek mind a te nevedet viselik. Így működik ez, amikor dualitásban vagy.

Forrás: Kryon - Fellebben a fátyol c. könyve

Lásd: Kryon Mester tanításai

2007.