Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon VAGYOK a Mágneses Szolgálattól!

[...]

A Hármas Nyelv

Már régóta szeretnénk arról az ajándékról beszélni nektek, amelyről most szó lesz. Akik átkeltek közületek a Kardok Hídján, itt vannak végre az új energiában, maguk mögött hagyva a régi energiát, melynek idején annyi panaszt megfogalmaztatok. Talán azt hittétek, hogy isten és a vezetőitek egy szót sem hallottak? Bizony jól hallottuk az összeset. [Nevetés] „Miért nem történt meg ez vagy az? Miért voltam nyugtalan? (Lehet, hogy még mindig az vagy? Miért nem mennek jól a dolgaim?” – kérdeztétek, és mi igazán hallottuk szavaitokat! Most, az új energia idején egészen más miatt lesztek elégedetlenek: „Ez túl sok! Túl sok a lehetőség! Jobb lenne lassabban haladni! Melyik utat válasszam? Kryon, vezetőim, ezt vagy azt kértem, de ennél sokkal több választás elé kerültem, és kicsit túl sok az energia!” Mostantól számítva egy földi év múlva sokan új étkezési és alvási szokásokkal próbáltok megbarátkozni, a megnövekedett energia kezelésének új módjait keresitek, és az órátok is másképp (gyorsabban) fog járni.

Ideje volt már, ugye? Nem tudjuk pontosan megmondani, hogy mi fog történni életetekben, hiszen ti teremtitek meg a változásokat, ti fektetitek le az új vágányt mozdonyotok előtt, ahogy haladtok előre. De azt megmondhatjuk, hogy létezik egy energia, melyen a te neved van, és összhangban áll szándékoddal. De van itt még más is. Mielőtt azokról a tudatosságokról kezdenénk beszélni, melyek ebben az új energiában rendelkezésetekre fognak állni, egy új ajándékról szeretnénk szólni. Ideje felismernetek, hogy milyen ablak vár rátok. Képletes kifejezéssel élve „a Hármas Nyelvnek” fogjuk nevezni. A Hármas Nyelv egyáltalán nem három nyelvről szól. Ez a metafora a Szellemmel való kapcsolattartás nyelvét hivatott szemléltetni. A „hármas” szó a numerológiai „három” mint katalizátor iránti nagyrabecsülés kifejezője. Nézzetek utána, mi a három spirituális jelentése. Innen jön tehát a Hármas Nyelv fogalma, azé a nyelvé, amely az Atya, a Fiú és a Szellem által használt nyelv. Ezekről a metaforákról és jelentésükről korábbi közvetítéseken már beszéltünk.

Mindezen hármasságokból teremtődik meg az, „aki” spirituálisan vagy. A Hármas Nyelv a háló változásait követve működik, és annak a spirituális nyelvnek a fejlett változata, melyen a kapcsolattartás folyik a Földön dualitásban élő Ember között és a között, akit ti Istennek hívtok.

Íme egy másik meghatározás a Hármas Nyelvre: ez egy csodálatos, szeretetteljes, százszázalékos, 24 órán keresztül működő meditációs nyelv. Akik úgy érezték közületek, hogy megszakadtak korábbi spirituális kapcsolataik, éppen hogy „átkapcsoltak” erre az újfajta életre!

Egy idő után el sem tudjátok majd képzelni, hogy miként élhettetek korábban e nélkül a kapcsolat nélkül. Társamból feltörnek az érzések, mert kétirányú ajándékról van szó, láthatjátok. Kinyilvánítjátok szándékotokat, és ennek nyomán nekünk lehetőségünk nyílik átjönni hozzátok, és veletek lenni a nap minden egyes pillanatában – nem csak akkor, ha leültök meditálni!

Ne hagyjátok abba a meditálást! A meditáció csodálatos dolog, kapcsolatunk egyik becses formája, de ébredjetek rá, hogy amikor felálltok a meditáció helyéről, folytatódik kapcsolatunk a Hármas Nyelv – a „cselekvő meditáció” – útján, melynek révén mindig kapcsolatban állunk, mindig érezheted Isten jelenlétét, mindig tiéd lehet a megértésből fakadó béke, mindig veled van a tiszta lény, aki vagy. Emlékeztek, milyenek voltak a sámánok? Emlékeztek a szentek bölcsességére? Most mindez a tiétek lehet. Meg fogjátok változtatni magatok körül az életet, mert ti MAGATOK is változtok. Előre megtervezett meditációitok ezért szertartásokká válnak, s nem csak a kapcsolatfelvételt szolgálják a jövőben, egészen más jelentést nyerve ezáltal.

A Hármas Nyelv lehetőségablakát minden ember megteremtheti magának, amint halad előre az útján – lefektetve az új vágányt. Figyeljétek a Hármas Nyelv jeleit, mert oly módon fogják betölteni életedet, ahogy eddig csak bizonyos meditációk és energiák idején, csak bizonyos eseményekkel kapcsolatban tapasztaltad. Érzed most a Szellem energiájának jelenlétét? Érzed most a család jelenlétét? Érzed a testedre nehezedő nyomást? Érzed a szeretetet, mely most beáramlik hozzád? Azt állítom, hogy miután elmész innen, ennek az eseménynek a befejeződése után is érezheted ezt az energiát, bármikor, amikor akarod! Éppen ez az, amit Hármas Nyelvnek hívunk, ami kapcsolattartás a három jegyében. Ez a kezdete az OTTHONhoz fűződő kapcsolatnak.

Ez a Hármas Nyelv fog kibontakozni lassan és a maga természetes menetében azok életében, akik átkeltek a Kardok Hídján, azaz szándékuk kinyilvánításával átléptek az új évezredbe, felismerésektől és spirituális ráeszmélésektől kísérve. Mint általában a változásoknál, a bölcsesség eléréséig a tanulás kanyargós útja vezet. A Hármas Nyelvvel együtt öt „tudatosság” jelenik meg, melyek félreértésekhez, izgalmakhoz, esetleg csapdákhoz is vezethetnek a spirituális életen belül. Sorban átnézzük őket, és lehet, hogy néhányukat már mint bekövetkezett eseményt, jelenséget ismered föl. Szeretnénk azonban, ha a folyamatban BENNÜNKET is felismernél, hiszen éppen azért vagyunk itt, hogy ismereteket adjunk át nektek szeretettel és a kezeteket fogva az átmenet ideje alatt.

9/1. A JELEN tudatosulása

Unod már, hogy Kryon folyton a JELENről, a mostról beszél? Így fogunk tenni életetek utolsó leheletéig! Az időkeretnek ez az eltérő tudatossága néhányotok számára felér egy jó nagy pofonnal. Eónok óta lineáris időkeretben éltek, mert dualitásotok csak ezt az időkeretet teszi lehetővé. És most egyszerre csak az emberek egy részében sok minden elkezd tudatosulni, amik vagy lehetőségek, vagy a „múlthoz” tartoznak. Ez az új MOST tudatosság úgy szakadhat rád, mintha minden itt történne körülötted egy ültő helyedben! Ez a Hármas Nyelv elfogadásának következménye.

Az isteni út a JELEN megértése, kedveseim, de némelyek számára zavaró lehet, mert az emberi időérzékelés hirtelen összetömörödik, és egy energiacsomagként jelenik meg. Ez egyúttal spirituális felismerő képességed fejlődésének kezdetét is jelenti. Az Ember, aki felismeri és járatossá válik a lineáris idő és a JELEN idő összeolvadásának folyamatában, nem fog gondként tekinteni a jövőre. Hiszen a MOSTban jelen van a jövő. Minden, ami valaha is lesz és valaha is volt, e perc isteni valóságának potenciáljába van tömörítve. Ezt nehéz megmagyarázni azoknak, akik nem ÉRZIK. Minden, ami valaha is megtörtént, és minden dolog lehetősége, ami valaha is megtörténhet, jelen van a mindentudás energiájában. Az öröklét minden feladata és megoldása itt van előtted. Minden örömöt és minden bánatot MOST élnek át.

Minden nehézség potenciálja, amellyel valaha szembekerültél, és amellyel valaha szembesülni fogsz, egy helyre van sűrítve. És tudod, melyik az a hely? [Figyelem, ez fontos!] Ez a te „isteni helyed”, melyet a Hármas Nyelv táplál. Ez a TE hármasságod. Ez a tudás néhányotokat békével tölt el, másoknak azonban érthetetlen.

Akik nem értik ezt az üzenetet, azoknak ez a fajta tudatosság kényelmetlen érzést okozhat. Azt mondjuk nektek, kedveseim, hogy fél lábbal a fátyol másik oldalán álltok. Isten hozott benneteket a JELENben! Az otthon érzetét a MOST idő nyújtja. Az érzés, melyet az a tudás ad, hogy a dolgok rendben vannak – mivel mind hozzád „tartoznak”, és társteremtő hatalmad kiterjed rájuk –, békés Embert eredményez. Ez azonban annyira különbözik a régi fajtájú érzékeléstől, hogy meg kell érteni, és a „megélését” tanulni kell. Amikor a JELEN oly módon lép be életedbe, melyet addig nem ismertél, ez az érzékelés a zavarossága miatt nyugtalanságot kelthet benned. Ha ez bekövetkezik, fogadd ünnepelve a zavarokat! Aztán kérd Felsőbb Éned irányítását a megértés és a békesség eléréséhez az átmenet időszakában. Néhányan úgy érzitek, hogy ez egy titkos üzenet, és másvalakinek szól. Várjátok ki a végét.

9/2. A „mi volt” tudatosulása

A JELEN tudatosságán belül négy további tudatosság található, melyekről szintén ismereteket adunk át. Ezek is a Hármas Nyelv következményei. Amikor a JELEN tudatosságába lépsz, ez együtt jár régi „éned” tudatosulásával, mindazok feltárulásával, ami a határ előtt voltál. A bölcsesség állapotából visszatekintve zavarónak találhatod, amit látsz! Ezt kérdezheted magadtól: „Hogy csinálhattam ilyesmit? Ki voltam én egyáltalán? Tényleg megtettem azokat az ostobaságokat? Miért nem tettem ezt vagy azt, amikor lett volna rá lehetőségem? Mit kezdjek azzal a ténnyel, hogy rossz döntéseket is hoztam? Olyan sokáig vesztegeltem! Most már látom, hogy ezt vagy azt kellett volna tennem... de nem tettem!”

A JELEN tökéletes lehetőséget nyújt az utólagos bölcsességre. Sokan szégyenkezni fogtok. Lesznek, akik bűntudatot éreznek a határ előtti időben történtek miatt, a JELEN bölcsességének fényében. Olyan ismeretek birtokába kerülsz, melyek más színben tüntetik fel a múlt eseményeit, más szemmel nézel magadra is. Van egy üzenetem számodra, ha azok közé tartozol, akiket fájdalommal tölt el a múlt, vagy sajnálják az elmulasztott lehetőségeket. A régi energia idején a dolgok másképp működtek. Itt állsz most a ragyogó fényben, ahonnan visszatekintve a sötétbe, könnyű észrevenni a korábban rejtett dolgokat. Akkor most elmondom, ki volt ott veled, ki segített elkövetni azokat a „hibákat”, melyeket most felfedezel. Mi voltunk azok! A család ott állt melletted minden „rossz” döntésednél. Ha tudni akarod, hogy miért nem nyitottad ki a lehetőségek ajtajait; vagy miért nem tetted azt, amit „kellett volna”; vagy miért fordultál balra, amikor jobbra kellett volna fordulnod – tessék, itt a válasz: Isten és a család segítő keze tartott ott, ahol éppen voltál! Más szavakkal a SZELLEMtől kaptál segítséget, hogy egy helyben maradhass!

Szeretnéd tudni, hogy miért vesztegeltél azon a helyen? Mert egy hatalmas angyal ült az öledben, és nem tudtál felkelni! Nem érthetted még akkor, hogy a dolgok nem teljesülhetnek be addig, amíg az új energia meg nem érkezik! Még nem álltál készen, ezért Isten szeretete a helyeden marasztott. Gondolj csak bele: válaszokat kaptál Istentől, miközben panaszkodtál, hogy nem kapsz válaszokat. Általában jellemző az Emberekre, hogy ha nemleges választ kapnak a Szellemtől, azt úgy fogják föl, mintha nem kaptak volna választ. Az angyal az öledben ült, és te nem tehettél semmit! Fontos volt az időzítés, ezért „nemmel” lettél „megtisztelve”. Tudnod kell, miként működik az érzékelés és a tudatosulás munkája. Ha visszatekintve azt mondod: „Milyen bolond is voltam!”, akkor egyet kell velem értened abban, hogy szellemi családod is bolond volt veled együtt, mert mi tartottunk vissza bizonyos dolgok megtételétől, amíg a határon átkelve át nem jutottál az új energiába.

Úgy érezted, hogy körbe-körbe jársz, vagy egy helyben toporogsz, és most azt mondod, elvesztegetted az időt? Nem így van! Ünnepeld azt, ami ezután következik, és értsd meg, hogy minden rendben van! Segítettünk neked akkor is, és segítünk most is. Nem mulasztottál el semmit!

9/3. Az „elmulasztott” szinkrónia tudatosulása

Nem létezik ilyesmi, kedveseim. Egy körben éltek, mint ahogy erről esett már szó. Ami akkor bukkant föl, amikor nem volt rá alkalmas az idő, fel fog bukkanni újra. Ez a MOST előnye, igaz? Ha a JELENben vagy, érted az élet menetének körkörös voltát. Akkor megérted azt is, hogy a Szellem hozza el, amiről azt hitted, hogy elmulasztottad. Megvilágosodók, sok jelentésrétege van ennek a témának, és van egy újabb metaforánk is az elképzelhetetlen érzékeltetésére.

Nagyon sok arca van annak, amiért folyamodtál. Sok minden fog új oldaláról megmutatkozni életedben. Ám ha megnézed ezek lényegi energiáját, azt fogod látni, amiért már évek óta folyamodsz. Megvilágosodók, a tudatosság új rendjéről és új energiájáról van itt szó, melyek nektek dolgoznak. Vegyünk egy olyan témát, ami eddig fel sem merült bennetek. Miért vagytok olyan sokan túlsúlyosak? Tanácsadók, gyógyítók, megvilágosodók, kiváló munkát végeztek az energiákkal, saját magatok mégis súlyfölösleget cipeltek. A régi energiájú világkép „védelmi” tényezője ad erre magyarázatot. Mi a magunk részéről „erődépítésnek” is szoktuk hívni, melynek során számos energiaréteget vontok a személyiség köré, hogy megvédelmezzen benneteket más energiáktól, annak érdekében, hogy végezhessétek munkátokat.

Ez tűnt az egyetlen járható útnak az energia kezelésére és egyáltalán létezésetek biztosítására. Sokan felismertétek ezt, s emiatt feladtátok a fölösleges súlytól való megszabadulásra irányuló próbálkozásaitokat. Volt, aki ezzel fordult a Világegyetemhez: „Nem lehetek más, mint önmagam. Így nézek ki, ez vagyok én, és mindig is ilyen maradok.” Tudjátok, mit mondok erre? Figyeljétek meg, hogy az új energia változást hoz ezen a téren is! Hányan szeretnétek, hogy végre megváltozzon ez a tulajdonságotok? Tudod, hogy kihez szólok most személy szerint!

Ideje újra megpróbálkozni a korábbi módszerekkel, melyeket a súlyfeleslegtől való megszabadulás céljából vetettél be. Míg korábban nem hoztak számottevő eredményeket, figyeld csak meg mostani hatásukat! A jelenlegi energia együttműködik veled és sejtrendszereddel. Egészségesebbé és könnyebbé akarsz válni? Próbáld meg újra. Azt hiszed, a Szellem nem hallotta erre vonatkozó kéréseidet? Elérkezett a szinkron események új körének ideje. Itt van veled a család, és ezt mondjuk neked: „Itt az ideje, hogy újra megpróbáld. Vágj bele, és meglesz, az eredménye, mert olyan energia működik együtt most veled, amilyen korábban nem volt jelen.” Higgyél nekünk, mert ez az igazság.

Oly sok minden zajlik most itt! Tartunk egy kis szünetet, hogy megünnepelhessük a gyógyulást, mely éppen most folyik. Eltartott egy darabig, amíg rájöttél, hogy valóban itt vagyunk, ugye? [A közönség egyik tagjának címezte Kryon, akiről a jelenlévők sem tudták, hogy ki az a soraikból, és aki gyógyító energiákat kapott e szavak elhangzása alatt.] Olyan energiákat áramoltatunk hozzád, melyeket már régóta kérsz. Vagytok néhányan, akik ezért jöttetek ma ide, igaz? A család nagyon szeret benneteket, és ez megváltoztatja azt a valótokat, amellyel eddig azonosnak hittétek magatokat.

9/4. A felelősség és az emberi kapcsolatok tudatosulása

Bizonyos vonatkozásait érintettük már e témának, most azonban újra foglalkozunk vele, mert ezzel kapcsolatban is önostorozásra késztethetnek titeket vélt mulasztásaitok. Innen visszatekintve mélyebben tudatosul bennetek, hogy az Emberiség családjához tartoztok, és úgy érzitek, segítenetek kellett volna egyes embereken, vagy meg kellett volna tennetek valamit. Értelmetlen dolog hibáztatni magatokat. Semmit nem mulasztottatok el, a család akkor is ott volt veletek. A régi, alacsonyabb szintű energia nem volt összhangban isteni valótokkal, és megakadályozott benneteket abban a döntéshozatalban, amire most már képesek vagytok.

Új keletű bölcsességetek láthatóvá teszi számotokra, hogy régi energiájú kapcsolataitok miről is szóltak. Az emberi családon belüli kapcsolatokról beszélünk. Az új energiában kezdtek ráeszmélni, hogy mi volt a halálesetek értelme – és felkavaróan hat rátok, amikor összeáll a nagyobb kép. Lesz, aki hibáztatja magát, hogy miért nem vette észre korábban az összefüggéseket, és sajnálja az elvesztegetett időt, vagy ami még rosszabb, azon tépelődik, hogy mit mondott vagy nem mondott annak idején, ami mély szomorúsággal tölti el. Ne feledjétek, hogy a MOST tudatosságot járjuk körbe. Nem létezik lineáris idő, csak a JELEN. Nem létezett semmi a múltban, amit ki ne lehetne javítani a JELENben. Ne feledkezzetek meg erről!

Bár fölöslegesnek tűnhetnek a következők, nem véletlenül hozakodunk elő velük. Kedveseim, amiről itt ismételten beszélünk, az megvilágosodásotok katalizátoraként működik. Szeretnétek tudni, hogyan éritek el az általatok felemelkedett állapotnak nevezett szintet, vagyis hogyan érhettek el magasabb rezgésszintet? Az előző közvetítésen is elmondtuk már válaszunkat. Kezditek „meglátni”, azaz kezdenek tudatosulni bennetek az ember-ember közötti viszonyokban rejlő játszmák. A múltbeli játszmákat le kell zárni, hogy az új energiában tovább tudjatok lépni.

Van, amit le kell zárni – valóban lezárni.

Emlékeztek arra, amikor Wo összecsomagolt az új évezredbe vezető útra? Emlékeztek a titkos dobozára? Emberi játszma lapult benne. Drága családtagok, újra feltesszük a kérdést a legnagyobb szeretetben: ki az, akivel nem vagy hajlandó szóba állni? Kinek nem bocsátasz meg, sem éltében, sem holtában? Ideje véget vetni ennek. Talán ez volt az az üzenet, ami miatt ma hallgatod vagy olvasod szavainkat! Az új energia csomagjából vedd elő az isteni szeretetet, és nézz szembe önmagaddal megbocsátással eltelve. Bocsáss meg a benned élő gyermeknek. Bocsáss meg annak, aki megbántott. Akaszd le magadról az áldozat táblát, töröld ki a szót a szótáradból, és helyettesítsd be a család szóval. Minden a maga rendjén halad. Ezt meg kell tenned, és talán éppen most van itt az ideje. Tudod, hogy kihez szólunk személy szerint. Legyen meg most. Egy megvilágosodóhoz, aki a felemelkedett állapot felé törekszik, méltatlan, hogy visszautasítsa a kapcsolatot bármelyik családtagjával, legyen az élő vagy holt. Kerüljön most a süllyesztőbe ez a helyzet.

Ne feledjétek, hogy a múlt a JELENben van. Vannak olyan embertársaid a MOSTban, akik kapcsolatotok lezárására várnak? Talán már készen is állsz rá? Rajtad múlik.

9/5. Búcsú az Istennek tett fogadalmaktól

A végére hagytuk a legmegrendítőbb tudatosságot. A Hármas Nyelv már teljes egészében működik. Megvilágosodók, sámánok, hallgatók, olvasók, szinte mindegyikőtöknek szól a következő információ. Valamit el kell engednetek, valamitől meg kell válnotok, ami soha többé nem lesz már a részetek.

Sámánok, figyeljetek! Ez nem az első alkalom, hogy életetek során ráébredtek spiritualitásotokra. Elmúlt életeitekben, majdnem mindegyikben, eljutottatok a spirituális feleszmélésig. Volt, aki olyan mértékig, hogy még azt is tudta, kicsoda ő! Ti voltatok a szerzetesek, az apácák a templomokban, ti voltatok a sámánok, a gyógyító emberek és a füvesasszonyok. Ti voltatok, akiknek a gyógyitalaitól és energia általi gyógyításától, a kézrátétes gyógymódtól a törzs tagjainak élete függött. A régi energia idején ez csak Istenre való kizárólagos összpontosítással volt lehetséges. Ha gyógyfőzeteket akartatok készíteni, ha energiát akartatok átadni azoknak, akik gyógyulásért jöttek hozzátok, igazán koncentrálnotok kellett. A régi energiában való összpontosítás eléréséért cserébe felajánlottatok valamit. Volt, aki megfogadta, hogy lemond a megszokott földi emberi élet velejáróiról azért, hogy Istenre fókuszálhasson. Ígéreteket tettetek Istennek, áldozatok formájában.

Hányan emlékeztek rá, hogy sámánok és gyógyítók voltatok? Amikor korábban szóba kerültek a gyógyítók, elmondtuk, hogy gyakran a falu szélén laktak egyedül. Emlékeztek?

Figyeljetek arra, amit most mondok, mert ez nagyon fontos! Hogy a spiritualitás útját járhasd, megfogadtad, hogy soha többé nem élvezed más ember testi közelségét? Tettél ilyen fogadalmat? Megesküdtél, hogy cölibátusban fogsz élni? Most elárulok valamit. BÁRMELYIK életedben tettél tiszta szándékkal Istennek felajánlást, azt tovább viszed következő életeidbe is és a fátyolon túlra is, újra meg újra. Nem könnyű megválnod fogadalmadtól, mert belül a lelkedben Istenhez kötődsz. Ha a régi életek egyikében spirituálisan feleszméltél és sámánná váltál, sok mindent fel kellett áldoznod az érdekében.

Megvilágosodók, gondjaitok vannak a kapcsolatok kialakítása és megtartása terén? Az anyagi jólét terén? A normális életvitel terén? A fentiek jelenthetik a magyarázatot! Azoknak, akik átkeltek a Kardok Hídján, ez az új energia lehetővé teszi, hogy megváljanak minden fogadalmuktól! Talán azt gondoltátok, hogy örökre társ nélkül maradtok? Nem kell többé lemondanotok a társkapcsolatról. Tartsunk egy közös ünnepséget.

Képzeld el, amint azokat a régi időkben tett fogadalmakat elengeded. Lásd, ahogy a levegőben tovalebegnek. Ünnepeld meg az elengedésüket ebben az új energiában! Kryon soha nem mondott erről semmit korábban. Még csak érintőlegesen sem hozakodhattam elő ezzel a témával a régi energiában, mert nem volt rá mód. Ez egy új ajándék a számodra, az első a felemelkedés eszközeinek sorában, s ezt a felemelkedést megoszthatod egy társsal, ha úgy akarod. Anyagi jólétben élhetsz, ha úgy döntesz. Engedd el a régi fogadalmakat most rögtön. Tegyünk egy új fogadalmat közösen: „Megfogadom, hogy a Hármas Nyelv használatával törekszem olyan közel kerülni Felsőbb Énemhez, amennyire csak Ember számára ez lehetséges. Érdemes vagyok rá, hogy ebben a folyamatban jólétben, békében élhessek, és soha ne legyek egyedül. Felsőbb Énem a legjobb barátom. Kinyilvánítom igényemet az isteni lényre, aki VAGYOK.”

Értsd meg jól, hogy lehetőséged van Istenre fókuszálni a Hármas Nyelven keresztül, anélkül hogy bármit feláldoznál.

Lehetsz, sámán és élvezheted ember voltodat, lehetnek kapcsolataid, élhetsz jólétben. Szerzetesek, apácák, ideje lenne már mindennek, igaz? Drága családtagok, hát nem tudtátok, hogy jól ismerünk benneteket? Minden egyes alkalommal elmondjuk ezt. Amikor eljövünk hozzátok, nem általános látogatásról van szó. Ittlétünk szívtől szívig ható, kedves családtagok. Ha úgy érzed, HOZZÁD beszélünk, az azért van, mert valóban hozzád beszélünk.

A legnehezebb dolog számunkra az elválás tőletek, kedves hallgatók és olvasók. Újrateremthetitek az itt jelen lévő energiát, amikor csak akarjátok, és ehhez nem kell hasonló összejövetelekre járnotok, együtt ülnötök más megvilágosodókkal, bár ez valóban kellemes, mert érezhető a szeretet jelenléte. Nem kell könyvet, folyóiratot vagy bármi mást vásárolnotok. Gyakran elmondtuk, hogy otthon is létrehozhatod ezt az energiát saját isteni hatalmaddal. Most azt is hozzátesszük, hogy a Hármas Nyelv a kulcsa! Ünnepelünk téged, ünnepeljük a családtag energiáját.

Megvilágosodók ma kérdéseket tettek föl a vezetőkről és munkájukról. Megmondom, milyen érzés az, amikor vezetőid dolgoznak veled: olyan, mintha „kitágulnál”. Örülj együtt a sok „én”-nel, aki itt van veled! Élvezd a családtagok jelenlétét, akik körbevesznek. Köszöntsd Isten részeit, akik mind te vagy. Érezd az aranyszínű angyali jelenlétet, melyet megmutatunk most neked. Ez te vagy!

Visszavonulunk erről a helyről tökéletes szeretetlen és tisztaságban. Az átadott ajándékokat mindenki képes használni közületek. Soha nem lehettünk még ennyire közel hozzátok, mint ma, kedveseim. Most már ti is nagyon közel kerülhettek a fátyol túloldalán lévőkhöz... HOZZÁNK!

Kedveseim, vigyázzatok magatokra, és ragyogtassátok fényeteket. A környezetetekben élők is megváltoznak, ahogy használjátok a Hármas Nyelvet, s fényetek „láthatóvá” válik számukra. Kezdettől fogva ezt az üzenetet hoztuk, és most is ezt az üzenetet adjuk át, miközben búcsúzunk. Eljön az idő, amikor újra találkozunk, és az nem ezen a bolygón lesz. Akkor kedveseim, feljuthattok majd a lépcsősor tetejére, ahonnan mindnyájunkat fel fogtok ismerni.

Akkor örömteli tapsolásban fogunk kitörni, és azt mondjuk: „Isten hozott benneteket idehaza!”

Ez az igazság.

És most búcsúzom.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2000. 02.