Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Nem régen én adtam át az információt, mely arról szólt, hogy ahogy berobban az új energia erre a bolygóra, 2012 végén, vagy annak környékén, változás fog elindulni; az a paradigma, amihez szokva vagytok, melyet normálisnak tartotok, kezd megváltozni. Voltak, akik nem értették, amit mondtam, hogy a fény növekedése a bolygón szinte azonnal növelni fogja a sötétséget is. Beszéltem a sötét hadseregről, ami itt van, és az oka mindennek az, hogy ahogy a bolygó kezd kiemelkedni a sötétségből, a sötétség harcolni kezd a paradigmaváltással szemben, és ez történik.

Kedveseim, a sötétség ma mosolyog. Azért mosolyog, mert vannak, akik sírnak, akik rettegnek, kétségbeesetten tördelik a kezeiket, (…) és a sötétség ennek nagyon örül. Jeleztük, hogy ez be fog következni, és itt is van. A következő jelzésem: Kedveseim, nem tudjátok megölni a sötétséget. Hallottátok ezt? Nem tudjátok eltüntetni a sötétséget. Ami átveheti a helyét, az csakis a fény lehet. A fény átveheti a sötétség helyét, mert a sötétség passzív, míg a fény aktív energia. Ahol létezik a fény, ott a sötétség nem létezhet. Ez fizika. Ti vagytok a fény, de meglehet hiányzik valami. Hadd beszéljek valamiről, csak röviden!

Idő. Lépjetek velem vissza az időben! Már az emberek létezése előtt itt voltatok a tudatosságon keresztül, mivel részei vagytok mindennek, mivel örökkön örökkévalók vagytok. Sokszor elmondtuk már ezt Nektek. Ez a bolygó még csak kialakulóban volt, az élet épp csak elkezdődött, és talán ez ellentmondásos más spirituális rendszerek tanításaival, de megint elmondom Nektek, az élet megjelenése általános más bolygókon is, nem csak nálatok. A Természet Anyával kezdődik. Az élet keveréke az elektromosságnak, a mágneses hálónak, a kémiának, a földnek, azoknak a dolgoknak, melyek a bolygóhoz tartoznak, és amikor megfelelő keverékük jön létre, egy fényszikra indul el. Egy nap egyet fogtok érteni ezzel, amikor meglátjátok, hogy az egész galaxisban élet van, ugyanazért, amiért itt is van élet.

Az életet nem egy angyal hozta el ide, hanem Gaia adta meg Nektek. Gaiatól kaptátok, és négyszer is megkaptátok, mielőtt Gaia rátalált a megfelelő arányokra. Céllal lett késleltetve az élet, hogy fiatalok legyetek, és jelen legyetek, ahogy most vagytok jelen. Már elmondtuk korábban, hogy miután elkezdődött a fotoszintézis, hirtelen létezhettetek, és fenntarthattátok magatokat. Gaianak sikerült kiraknia a puzzle darabkákat. Több millió éven át rakosgatta őket, egyik kudarc érte a másik után, míg az élet ki nem alakulhatott, és ti, Kedves emberi lények, megjelenhettetek itt. Gaia volt az. Most pedig nem csak a természetről van szó. Ha felnéztek a fák végtelenségére, rájöttök, hogy azt lélegzitek be,  amit a fák adnak Nektek. Nem csak a fák segítenek – hanem minden, ami zöld. Még lent a gombák is oxigént adnak Nektek. Ez az életerő, ami abból fakad, hogy partnerkapcsolat van köztetek és a bolygó között, körbevesz Benneteket, hogy meglássátok. Miért hozom ezt most fel? Mert olyan sokatokból hiányzik ez a felismerés, nem vagytok ennek tudatában.

Szeretném, ha elgondolkodnátok valamin! Mi az, ami közös bennetek azokkal, akik kétségbe vannak esve Londonban? Mind Gaian (a Földön) álltok. Ha megöleltek egy fát, most azonnal, és körbeölelitek az energiában, és megköszönitek Gaianak, hogy partnerkapcsolatban van Veletek, a föld, amin álltok; a magma, ami azzá tette, ami; ugyanolyan föld, mint ami annak a lába alatt van, aki a tengeren túl kétségbeesésben van. Ez a partnerkapcsolat Gaiaval, de ti nem számoltok vele, elfelejtitek.

Megkértem a Partneremet (Lee Carrollt), hogy itt szervezze meg ezt a konferenciát, ezen a „forró ponton”, ezeknél a gejzíreknél, ahol Gaiai mozgásai ilyen intenzívek, hogy érezhessétek a Föld Anya erejét, és igényt tartsatok rá, mint anyára, mint partnerre, aki táplál Benneteket, aki oxigént ad Nektek, és tudja, kik vagytok. Voltatok kint a természetben mostanában? Szétnéztetek? Átöleltétek? Mondtatok köszönetet? Nem egy valamiről van szó, hanem egy valakiről. Érző, intelligens lény, rendelkezik személyiséggel, ő a Föld Anya, ő Gaia, ő partneretek, örök. Kedveseim, ez része a Mezőnek. Használjátok ki, mert ez az összekapcsolódás a bolygóval, amivel most is rendelkeztek, része a titoknak, hogyan lehet több fény. Bele gondoltatok már ebbe? Minden kapcsolódik Gaiahoz, és készen áll számotokra, hogy fényt szórjon. Ezért vagytok itt, ebben, Yellowstone-ban. Most már tudjátok.

A kör bezárul. Az okok egyértelműek. Talán megvolt a lehetősége mindvégig, mivel benne volt a Mezőben. De a dolgok, amik az óceánon túl történtek megtörténhettek ma, tegnap, tegnapelőtt, és ti itt vagytok, mint csoport, hogy kompenzáljátok, hogy segítsétek az érintetteket azáltal, hogy fényt küldötök, és a fényküldés legjobb módja, ha a földön keresztül külditek, mert ugyanazon a földön álltok. Nincs benne semmi misztikus, ez egy csatorna köztetek és köztük, és pont itt van.

Sokan megkaptátok ezt az üzenetet, együttérzésben és szeretetben, mindazzal, ami ma reggel történt, és rájöttetek, hogy ez változásokat fog kiváltani és valóban változásokat hoz sokakban. Folytatni fogom.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2017. 06. 04.