Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Eljöttünk hozzátok most, és jól tudjuk, hogy milyen idők is ezek. 2020 áprilisának közepe van, és tudjuk, hogy min mentek keresztül. Olyan sokszor elmondtuk kedveseim: a Szellem ismeri a neveteket, ismeri a helyzeteteket, az érzéseiteket, az aggodalmaitokat és a félelmeiteket. Olyan ez néha, mintha visszalépnénk és oldalról tekintenénk rátok, ahogy sírtok. Ott állunk és várunk. Várunk – olyan gyakran beszéltünk erről, – és adtunk nevet is ennek az időnek, ahol arra várunk, hogy megfogjátok a kezünket. Ez az emberiség spirituális szabad választása: meglátni ezt vagy nem, érezni vagy sem.

Olyan sokszor elmondtuk: ez a bolygó elismeri az egyetlen Istent, a gyönyörű, szerető Istent. Elismeri, hogy az mindenekfelett álló, mégis úgy tűnik, lesz ott mindig egy fal. Egy olyan fal, amit az emberek építettek és terveztek meg, ami mindig köztünk áll. Azonban mégsem ez volt a terv kedveseim, soha nem volt ez. Sohasem vagytok egyedül. A lelketek Isten esszenciájával telített. Ez azt jelenti, mi nem valahol máshol vagyunk. Ez a fátyol, amiről beszéltek, igazából bennetek van. Felismeritek ezt, nem igaz? Nem valahol távol, nem az égben van. Ezt mondom és ezzel vezetem fel, így tudni fogjátok, hogy miért is fogom ma azt az információt átadni nektek, amit hallani fogtok.

Igen, az asztal alatt lévő elefántról fogok beszélni (egy nyilvánvaló témáról – a ford.) Igen, a vírusról fogok szólni, és annak utóhatásairól. Néhány olyan dologról fogok beszélni, amiről tudnotok kellene, és ami biztató lesz egyesek számára. Olyan információt fogok átadni, amitől néhányak talán forgatni fogják a szemüket, így szólván: „Nos, nem hinném Kryon.” Pár pillanat múlva majd ti is megláthatjátok, megérthetitek ezt.

Információt fogok átadni nektek – egy kicsinykét – arról, hogy mit is láttok olyan szomorúnak, aminek mégsem kell szomorúnak lennie. Mindez erről a mikrobáról, erről a vírusról szól, amiről azt mondjátok, olyan sok életet ragad el. Először is most át fogok adni nektek pár olyan információt, amik nem újdonságok. Ez valami olyasmi, amit már vannak, akik fontolgatnak a bolygón. Már dolgoznak rajta, de előtérbe szeretném tolni, így sokan meg fogják érteni közületek, és tudni fogják, hogy ez a vírus önmagában nem veszi el az életeteket. Valami más veszi el, kedveseim.

Óh, a vírus arra a helyre juttat benneteket, ahol vagy a halálhoz vagy a felépüléshez kerültök nagyon közel. De aztán hirtelen valami más történik, és én most erről a „valami másról” szeretnék beszélni. Erről akarok szólni, mert azt szeretném, ha a tudomány és az orvoslás is tudna róla! Ezt a forgatókönyvet már figyelembe vették azok, akik a fejtörőn dolgoznak, de mégsem igazán bizonyosak abban, amit látnak. Remélem, hogy a szívetekre veszitek, amit most mondani fogok nektek kedveseim. Azok, akik hallgatják ezt a közvetítést, nem feltétlenül a bolygó tudósainak élvonalából kerülnek ki, tudatában vagyok ennek. Forduljunk hát afelé, amit a tények mutatnak jelen pillanatban!

A vírus nem öl meg benneteket.

A vírus talán gyakran egy veszélyes szintre juttatja el azokat, akik legyengültebbek. Eme veszély miatt az orvosok beviszik őket a kórházba és az általuk ismert legjobb kezelést adják meg nekik. Néhány beteg az intenzív osztályra kerül, ahol olyan intenzív specialisták, orvosok, nővérek veszik körül, akik gondoskodnak róluk, és a legjobb formájukat hozzák annak érdekében, hogy megmentsék az életüket. Ezek az egészségügyi szakemberek az erőfeszítéseik bukását látják. Az intenzív ápolás keretein belüli normális reakciók helyett, illetve, ami ezenfajta vírusok számára normális lenne, valami teljesen mást figyelnek meg.

Drámai és gyors leromlást látnak, és időnként szinte azonnali halált. Zavarban vannak, mivel nem ennek a forgatókönyvnek kéne megtörténnie. Vakarják a fejüket és azt mondják: „Nem ennek kellett volna történnie.”

Kedveseim, igazuk van. Csakugyan, ennek nem így kellene lennie. Így hát, van ennek van egy másik összetevője is – valami más történik. Ez tényszerű dolog, kedveseim. Megkérdezhetitek a frontvonalon dolgozó orvosokat és nővéreket, akik megfigyelték és látták azokat, akiket lélegeztetőgépre tettek, akik látszólag felépültek, majd pedig hirtelen elvesztették őket.

Valami más zajlik kedveseim, és most elmondom nektek, hogy mi is az. Ez nem egyfajta baljós vagy ezoterikus dolog, ez csupán kémiai. Amit most mondok, az remélhetőleg elvezet a megértéshez, így a jövőben ennek a vírusnak nem a „gyilkos influenzának” kell majd lennie, hanem csak egyszerűen „az influenza” lesz. Most elmondom nektek annak a lehetőségét, hogy mit is fognak felfedezni. Ha ezen megdöbbentek és forgatjátok a szemeiteket, akkor beszéljünk pár év múlva és meglátjuk, hogy akkor is forgatni fogjátok-e őket!

Egyes számú

Kedveseim, az immunrendszeretek sohasem találkozott még ezzel. Legtöbbeteknek erőteljes immunrendszere van ugyan, de azok, akiké nem ilyen, azoké túl fogja reagálni a vírust. Azt mondhatjátok, hogy az immunrendszer öli meg az embereket, nem pedig a vírus. A vírus egy bizonyos szintre juttatja a test működésképtelenségét, majd az immunrendszer, amely sohasem találkozott ezzel azelőtt, teljesen túl fogja reagálni – ez pedig gyors halált fog okozni.

Nos, épp most adtam meg nektek a kulcsot. Ha az orvostudományotok ezt az immunrendszert egyfajta tokba vagy kapszulába tudná zárni, akkor az nem reagálná túl, és ez az influenza sohasem ölne meg több embert. Bizonyosan tudjátok, hogy az influenza szezon visszatér. Azonban az már egyszerűen csak influenza lesz, nem lesz többé már gyilkos influenza, mert meg fogjátok fejteni. Épp most adtam át nektek valamit, amin dolgozhattok, és amit megismerhettek. Ha úgy gondoljátok, hogy tévedek, akkor egyszerűen csak kérdezzétek meg azokat az orvosokat az intenzív osztályon, hogy találkoztak-e ezzel a jelenséggel! Azt fogják mondani, hogy: „Igen, és azt is tudjuk, hogy itt valami más van. Bárcsak tudnánk, hogy mi az.”

Ne a vírus elleni oltásra összpontosítsatok, hanem az immunrendszerre! Jöjjetek rá, hogy miért ez a reakció történik és dolgozzatok az immunrendszer rejtélyén! Így nem kell, hogy sokan pusztító rémületet és szívfájdalmat éljenek át. Ez nem helyénvaló, ez értelmetlen halál.

Felvettétek azt a szokást, hogy mindig valami külső gyógymódot kerestek, amely egyszercsak előkerül és majd védelmet nyújt a számotokra. Ismerjétek fel kedveseim azt, hogy ez csupán egy „kiegészítője”, támogatója a már eleve csodálatos immunrendszernek, ami könyörög a segítségért! Mi van akkor, ha egy napon semmilyen oltásra sem lesz már szükségetek, helyette szupererősen ellenállókká váltok? Mi van akkor, ha valami kívülről érkező helyett, a saját rendszeretek fokozott működése által minden megoldódhat és meggyógyulhat? Mi lenne akkor, ha ez az erő szerves anyagból eredne és felfokozná a saját rendszeretek támogatását, ahelyett, hogy egy piruláért folyamodnátok? Ez a fősodratú gyógyítás új paradigmája lenne.

Ez hát az egyes számú.

Kettes számú

Át szeretnék adni nektek pár olyan információt, ami látszólag talán rejtélyes, de az utóhatásról szól. Ezen információk mind a korábbi közvetítések témaköreihez tartoznak, melyek az eljövendő energiaváltozásról szólnak. Távolodjunk el most az egészségtől és vessünk egy pillantást a bolygó gazdaságaira!

Sokan vannak, akik azt mondták, hogy ez a helyzet pusztító a gazdaságra nézve. Mondok én nektek valamit kedveseim – ez nem pusztító, hanem metsző hatású. Sokan beszéltek nektek az eljövendő pénzügyi összeomlásról. Könyveket írtak róla, a „jövőbelátók” is megmondták. E szerint az üzenet szerint, magának a tőzsdének vannak olyan rendszerszintű problémái, ami nem képes túlélni. Ez azt jelenti, hogy magában a modelljében, szerkezetében fog elbukni. Mondtam nektek nemrégiben, hogy ennek nem lett volna muszáj megtörténnie, és hogy egyfajta megoldást az új energia integrálása, valamint az intézkedések megváltoztatása jelentené, így az nem bukna el.

Azon üzenet hatására sokan vakarták a fejüket. „Kryon! Mit értesz integráció alatt?” Elmondom nektek, hogy mi is az: a vírus. Ez teljes leállást és újraszervezést generál. Amiatt, ami akkor fog megtörténni mikor visszatér a tőzsde – és vissza fog – ami egy visszapattanás lesz, ami különbözik egy emelkedő hullámtól. Kedveseim, nincs bukásra ítélve. Már el is kezdett előre ugrani bármifajta jó hírrel. Rossz hírekkel nem teszi. Gondoljátok csak át: nem halott a dolog! Azonban sokan ezt mondták, mivel olyan mutatókat láttak, melyek egy régi rendszerre reflektáltak, nem pedig egy olyan helyzetre, amit a bolygó sohasem tapasztalt meg még. Nincsen semmilyen modell innentől kezdve, amire hivatkozni lehet annak érdekében, hogy bármit is előrejelezzetek.

Ami tulajdonképpen ezen a rendszeren és a körülötte lévő kereskedelmen belül történik, az egy újraindítás. Ez az újraindítás tendenciát mutat a rendszer azon problémáinak kijavítására, melyekkel természetes módon rendelkezett abban a stagnálásban, amiben benne volt. Néhányan azt mondanák: „Nos, mi a helyzet a bezárt kereskedésekkel, ahol a vállalatok azt mondják nem fogjak újra kinyitni? Ez nem fog pénzügyi összeomlást okozni?” Kedveseim, figyeljetek ide! Sokuk nem fog újra megnyitni, mert nem kellene nyitva lenniük. A létezésük oka egy felduzzadt piacon az volt, hogy váltást okozzanak. Egy újraindítás kimetszi azokat a dolgokat, amiknek meg kellene változnia, de nem teszik. Így hát, amikor megvan a „visszapattanás”, azok a stagnáló rendszerrel kapcsolatos problémák többé már nem lesznek jelen. Tehát: a rendszerek, melyek nem működtek, a folyamatok, amik majdnem megszakadtak, nem lesznek újraindítva. Mikor elhagyjátok a nullpontot és elkezdtek visszatérni, ezek a működésképtelen tulajdonságok nem fognak többé létezni. Látjátok, hogy ez hogyan is működik?

Hadd helyezzem ezt kicsit más megvilágításba! Amikor egy emberi lény gondban van, és a saját elméjének szisztematikus kérdéseiben segítségre van szüksége, akkor talán felkeres egy egészségügyi dolgozót, egy pszichológust, vagy egy pszichiátert. Az emberi elme gyakran magától teremti meg a félelmet. Túlreagálja. Lehúzza önmagát, és gyakran a saját halálát okozza. Fél a félelemtől, és nem tud kimászni a gödörből, amit önmagának ás.

Egy bölcs egészségügyi dolgozó tudni fogja, hogy mit is mondjon. Azt fogja mondani nekik: „Abba kell hagyjál minden dolgot, és vegyél egy nagy levegőt! Helyezkedj nullpontra és kalibráld újra önmagadat! Hagyj abba mindent és távolodj el attól, ami eddig számodra 'normális' volt. Így ki tudsz kerülni a depresszió, az aggodalom, és az egyformaság adta gúzsból.” Látjátok, hogy hová is vezet ez? Ez egy nagyszerű tanács, és működik.

Minden fénymunkás tudja, hogy ez hogyan is működik. Felkeresitek a meditáció és a nullpont helyét. A meditálók a világon mindenütt tudják, hogy ez hogyan működik. Abba kell hagynotok mindent! Abbahagyjátok a munkát, befejezitek a család dolgait, befejeztek mindent. Ott álltok vagy ültök, megállítjátok a dolgokat, bármeddig tartson is, és megfontoljátok, hogy mi fontos számotokra és mi nem.

Arra a helyre kell belépnetek, ahol semmi sem mozdul! Amikor megteszitek, az intuíciótok szabadon beléphet és azt mondhatja: „Hú, tudom mi a baj. Átlátom ezt a helyzetet, ami nem szolgálja az életemet. Gondoltam, hogy ez volt az, de túlságosan elfoglalt voltam ahhoz, hogy észrevegyem mennyire működésképtelen is volt igazából. Óh, látom itt ezt a kapcsolatot. Azt gondoltam, hogy ez ilyen volt, és most ismertem fel, hogy más. Lehet, hogy máshogyan kellene erre tekintenem. Túl elfoglalt voltam saját magammal és a problémáimmal. Túlságosan féltem ahhoz, hogy változtassak a megalapozott környezetemen. Nem csodálom, hogy nem láttam meg ezeket a dolgokat. Nem csoda, hogy mostanában nem aludtam valami jól.”

Így hát – csak úgy, mint más embereknél – tudjátok, ez hogyan is működik. Értitek, hogy mit is kell tegyetek ahhoz, hogy kijavítsátok önmagatokat: megállni és nagy levegőt venni. Az történik, hogy elkezditek kiegyensúlyozni önmagatokat. Lélegeztek, meditáltok és időt szántok rá. Aztán az intuíciótok elkezd beáramlani, és ez az intuíció stabil és elfoglaltságmentes lesz. Mindazon dolgoktól mentes lesz, melyek korábban zavartak benneteket. Minden félelemtől mentes lesz, vagy azoktól, akik „ezt meg azt” mondták nektek, és olyan véleményük volt, ami konfliktust okozott a lelketekben. Mindez eltűnik azzal, hogy megálltok – és helyette a fátyolon keresztül beáramlik a szépséges intuíció a saját spiritualitásotokból, a saját lelketekből. Gyakran szól hozzátok a naplementéken és az egyedül töltött időn keresztül. El fogja mondani nektek az igazságot. Egyes számú: mérhetetlenül szeretve vagytok. Kettes számú: vessetek egy alapos pillantást a körülöttetek lévő dolgokra, mert most van lehetőség arra, hogy eltávolítsátok őket és újrakezdjétek! Aztán, ahogy ezt teszitek, egészségesebbek és kedvesebb személyek lesztek: mert meg fogjátok érteni, hogy mi működik és mi nem.

Ahogy megy az embernek, úgy megy a bolygónak is.

Kedves emberi lény, a bolygó jelen pillanatban újraindítási üzemmódban van. Soha nem volt még semmi, ami ilyesfajta egységet hozott volna létre a bolygón – még egy világháború vége sem. Ez újdonság. Vessetek rá egy pillantást! „Ennek oka van.” – mondhatnátok. Apropó, ez egy olyan vírus miatt van, ami a természetből ered, de nem természetes úton jutott el hozzátok. Erről egy másik alkalommal fogok beszélni.

El szeretném most mondani nektek, hogy amikor túl lesztek a helyzeten és az visszatér, másképpen fog visszajönni. Mondjatok búcsút a „normálisnak”! Frissebben fog visszatérni. Olyan rendszerekkel fog visszatérni, melyek kijavítják önmagukat, mivel újraindultak. Hemzsegni fognak az új ötletek. Lehet, hogy iparágak tűnnek majd el, de nem a vírus, hanem a leállás miatt. Fel fogják ismerni, hogy többé már nincs szükség rájuk. Új iparágak és új találmányok fognak felbukkanni emiatt.

Azt mondom nektek, hogy bármit is gondoltok arról, mi fog történni, tévedtek. Ez az újraindítás azon energiaváltás miatt van, amiről sok éve beszéltünk már. Amikor mindenfelé azt mondják a borúlátók, hogy: „Nos, a gyógyulás nem történhet meg a meglévő gazdaságunkkal.” Hát igazuk van! Nem tud! Egyszerűen nem tud megtörténni egy ilyen tőzsdével. Látjátok, semmi sem lesz olyan, mint „amilyennel jelenleg rendelkeztek”, mikor az visszatér.

Jelenleg a nullponton vagytok, és innen másképpen fogtok „visszapattanni”. Olyan sok szép reménnyel vagyunk a bolygó iránt emiatt. Szeretettel és együttérzéssel mondom el nektek ezeket a dolgokat, mert idővel meg fogjátok ti is látni, hogy igazak. Lehet, nehezen értitek meg, hogy ennek vagy annak miért is kellett megtörténnie. Ez az emberiség megváltása. Ez az emberiség magasabb szintű tudatosságának, a megértésnek és összetartozásnak a kezdete.

Hagyjátok, hogy egy mikroba térdre kényszerítsen benneteket. Mi lenne, ha helyette legközelebb az a szeretet lenne? Mi lenne, ha a következő alkalommal az az egymás iránti megértés és az együttérzés lenne? Az egészséggel, szeretettel olyan dolgok söpörnének végig ezen a bolygón, ami sohasem történt meg korábban.

Szeretetben adom át nektek ezeket a dolgokat, hogy elmondjam, nem csak egyszerűen a jövő számára van remény – hanem van remény egy másfajta jövő számára is. Nem fogtok ugyanabba a régi kerékvágásba visszatérni, és ez igaz a politikára, a hírközlésre, valamint arra, amire csak később fogtok rájönni – hogy mi is történt igazából a COVID19 „kitörésével”. Ezek a dolgok meg fognak történni, mert szükségetek van rájuk, és ki fogtok javítani dolgokat amiatt, amit felfedeztek. Ez egy sokkalta jobb bolygó lesz, amin élni lehet, higgyetek nekem! Soha többé nem tértek vissza a régi világba.

Kryon vagyok az emberiség szerelmese, és visszajövök még.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2020. 04. 14.