Kedves Kryon, úgy tűnik, hogy a fénymunkások egy nagyobb csoportja született az 50-es évek közepén. Volt valami különleges jelentősége ezeknek az éveknek?

Lám, lám, végre valaki észrevette! Köszönöm éleslátásról tanúskodó kérdésedet kedvesem. Igen, ezekben az években születtek azok, akiknek a 70-es években születtek gyerekeik és akkorra értek el életük negyvenes éveihez, amikorra már bölcsességre tehet szert az ember. Az 50-es években érkezettek mindnyájan nagyon szerettek volna a Földre jönni, mert tudtatok a Föld küszöbönálló lehetséges változásairól. Azt is tudtátok, hogy gyermekeiteknek és unokáitoknak lehetőségük lesz létrehozni egy fejlettebb szintű bolygót.

A nagyszerű az, hogy ezek közül a tehetőségek közül azóta sok valóra vált: a harmonikus konvergencia, a 11:11, a 12:12! Csoda-e, hogy mindebben részt akartatok venni? Itt akartatok lenni, amikor a bolygó valaha végbement legnagyobb tudatváltására sor kerül, ami még az időkereteteket is megváltoztathatja az elkövetkező években. Érvénytelenítettétek a régi próféciákat, megváltoztattátok a jövőtöket és vannak közöttetek, akik nemcsak részesei, hanem teremtői is ezeknek a változásoknak!

A ti korosztályotoknak az elsők között adatott meg a lehetőség Felsőbb Énetek felismerésére és sokan éltetek is ezzel a lehetőséggel. Egyre több fiatal is a keresés útjára lép és ebben már benne van a ti munkátok is. Tisztelettel köszöntelek ezért benneteket, akik ebbe a korcsoportba tartoztok. Van, aki sajnálja, hogy annyi idős, amennyi és szeretne fiatalabb lenni. Akkor azonban elmulasztottátok volna, hogy „a földszinttől kezdve” részt vehessetek az építkezésben. Minden a megfelelő rendben történik! Szeretünk titeket azért, mert készek voltatok az elsők között ide jönni és munkába kezdeni!