Kedves Kryon!

Köszönöm a rengeteg közvetítést, információt, amit adtál nekünk. Sok kérdésben felvilágosítást adtak. Remélem, nem túl durva kérdés, de egy olyan témáról van szó, melyet nem láttam még a Kérdések és Válaszok gyűjteményben. A következőt szeretném tudni:

Mennyire morális fizikai síkon magzatelhajtással véget vetni egy új élet kezdetének? Milyen karmikus következménnyel jár ez arra a személyre nézve, aki elvégzi az abortuszt? Azt gondolom, hogy egy emberi élet kezdete múlik ezen. Az, hogy az emberi élet pontosan mikor kezdődik, fontos azok számára, akik az abortusz mellett, illetve ellene vannak.

(Lee Carrolltól)

Számos esetben megpróbáltuk Kryont „sarokba szorítani” azzal, hogy ez a kérdés valóban nagyon fontos a társadalmunk számára. Kryon ezt válaszolta: „Az emberi élet akkor kezdődik, mikor az entitás szándékát belehelyezi a tervébe (megállapodás) és ezzel megteremti azt.” Ez nem biológiai válasz és nem fogja megörvendeztetni egyik tábort sem.

Ez a válasz jóval korábbra teszi a születést bármilyen biológiai vagy morális elhatározásnál. Kryon azt mondja, hogy senki nem ítélkezik az emberiség szabad akarata fölött… és ez a kérdés is ide tartozik. Viszont van egy energiája, mely minden érintett emberre hat, akik részt vesznek az esemény körül. Olykor ezek az életek csak jönnek-mennek és tanulságot hoznak az érintetteknek, aztán ezek a befejezett életek rögtön visszatérnek, gyakran a következő terhességben (néha megváltoztatja a nemét). Ha nincs következő terhesség, akkor nagyon közeli kapcsolatban marad a családdal.

Isten nem áll kívül ezeken az eseményeken, melyek gyakran részei a megállapodásoknak és minden érintett előzetes megállapodása alapján történnek meg. Ez jóval bonyolultabb annál, mint amit a mi társadalmunk el tudna képzelni. Ők feketén-fehéren akarnak választ kapni, hogy felállíthassák a szabályokat, miszerint tehetünk meg dolgokat, vagy sem. Ehelyett Kryon válaszai tiszteletteljesek és érvényt adnak annak a ténynek, hogy nem véletlenül vagyunk itt és a dolgok, amik történnek velünk az életünkben, nem véletlenek. Nem is beszélve a szabad akaratról, mely Isten szabad akarata (mivel Isten darabkái vagyunk).

Tehát, hagyjuk a biológiai és a kulturális kérdéseket azokra, akik ezzel szeretnének foglalkozni, mert hallottuk a spirituális válaszokat számtalanszor… Ezek a dolgok sokkalta messzebbre nyúlnak, mint ahogy látszanak, minden a megállapodásunk része és ez becsülendő dolog.