Kedves Kryon!

Ebben az időszakban az Univerzum változást hoz a Föld felemelkedési periódusában, mégis miért tűnik nekem úgy, hogy kevés spirituális figyelem fókuszálódik az afrikai kontinensre? A lélek választotta körülményeknek (pl. szegénység, HIV/AIDS) köszönhetően nagymértékű vallási öntudatra ébredés történik, mégis, szerintem elég lassan változik át spirituálissá. Milyen információkat tudsz adni a a spirituális ébredezésről az afrikai kontinensen?

Kedvesem, ez a lehető legjobb kérdés, amit most feltehetsz! Valóban, az afrikai helyzet kettősséget mutat a felemelkedő Föld tekintetében! A teljes magyarázat kedvéért térjünk egy kicsit vissza a Kryon első könyvében adott információkhoz (1989). Elmondtuk, hogy van egy lehetőség, amely azt mutatja, hogy a bolygótok előrehaladásával egyidejűleg az emberiség 1%-a el fog távozni. Ez sokkoló hír volt számotokra és sokan el sem tudták képzelni, hogyan fog ez megkezdődni. Valamilyen csapás formájában? Üstökös fog becsapódni? Most, amint látjátok, az afrikai kontinensen emberek milliói veszítik életüket. Ráadásul, sivár reményeik vannak az élettel kapcsolatban az elkövetkezendő évtizedre nézve… vagy lehet, hogy az egész következő generációra vonatkozólag! Az AIDS nevű betegség láthatóan valóra váltja a próféciát.

Ez azt jelenti számotokra, hogy a jóslat, amit mondtunk az átmeneti időkről elérkezett és minden, amit tehettek, hogy ültök és nézitek szörnyülködve, ahogy végbemegy. Nemrég közvetítettük nektek, hogy semmi sem áll távolabb a valóságotoktól, vagy a 2001-es lehetőségeitektől, mint ez! Elmondtuk azt is, hogy az 1989-es lehetőségek óta messze meghaladtátok a várt energiát 2001-ben. Ez azt jelenti, hogy a jóslatnak egyáltalán nem kell bekövetkeznie! Amit most látsz, az a régi energiájú tervek szükségtelenné vált működése.

Emlékezz minden rémes halálesetre. Nem várjuk el tőled, hogy megértsd, hogy ezek hogyan segítettek a Szellemnek a Földön, de nagymértékben segítettek. Teljes emberi generációk jöttek ide olyan megállapodással, hogy korán el fognak távozni. Ez az az afrikai család, ahova te most a figyelmedet fordítod. Megvan a lehetőségük, hogy semmissé tegyék a megállapodásukat és egészségesek maradjanak.

Az afrikai kontinens nincs a spirituális ébredezés állapotában. Ehelyett túlélő üzemmódban vannak, elavult spirituális lehetőségeken bukdácsolnak. Mit tehettek ti? Vizualizáljátok a változásokat! Most, hogy megváltoztattátok a Föld valós időkeretét, megváltoztathatjátok e térség energiáját is. Lássátok őket boldognak, jóllakottnak, egészségesnek a családjukkal együtt, csordultig tele az élethez és az örömökhöz való lehetőséggel. Az energia, amit így megteremtetek, le tudja nullázni a térség programját… maradéktalanul! Meg tudjátok változtatni a vezetők gondolkodásmódját, meggyorsítani a tudomány fejődését és megváltoztatni azt a valóságot, mely saját magát betegíti meg. Fénymunkások! Ez az a munka, amit végezetek kell. A ti vizualizációitok fényt teremt és beragyogja a sötét helyeket, tudatosságot teremt, ismereteket hoz és reményt. Még mindig nem ismeritek az energiátok lehetőségeit! Két percig tart egy nap? Vagy háromig? Minden nap foglalkozzatok ezzel!

Áldott az az ébredező fénymunkás, aki szabad minden halálfélelemtől és nem éhezik állandóan. Az ilyen embernek megvan a lehetősége, hogy arra használja az erejét, hogy segítsen azokon, akik készen állnak kibontakoztatni a spirituális lehetőségeiket, de éppen a régi megállapodásában emésztődik. Kevés ember igen sokaknak segíthet és ez a sok ember sokféleképpen segíthet a Földnek. Ez az, amit a család a családért tesz. Higgy nekem!