Kedves Kryon!

Bárhol böngészek az Interneten, könyvekben, újságokban, vagy a TV-ben, Afrika látszik a legsötétebb kontinensnek csaknem menthetetlennek. Afrikában élek (pontosabban Cape város, Dél-Afrika) és ahogy én látom, Afrika a világ jövőjének látszik! Vannak olyan ötleteink itt, amelyek megelőzik a világ többi részének gondolkodásmódját, példaértékűek vagyunk a többiek számára, akik kapcsolatban állnak a rasszizmussal, együttműködéssel, megfontoltsággal és tárgyalásokkal. Valóban, igen magasak a bűnözési statisztikáink és az AIDS pusztít nálunk, de miért ne tudnánk ezt a folyamatot megfordítani? Miért csak a „biztonságosabb” területeket támogatjátok? Kérlek, tedd számomra ezt a kérdést világossá és kérlek, bocsásd meg az agresszivitásomat, nem szándékosan teszem, csupán csak egy kérdéssel fordulok hozzád, amely indulatokat kelt bennem.

Kérlek, fogadd békés válaszomat! Igazad van! Végül is Afrika fogja megadni az irányvonalat az új energiában a bolygón. Van valami figyelemreméltó a munkátokban és a következő generáció észre fogja venni ezt. Nagy tömegekkel lesz kénytelen tenni valamit, felfedve a valóságot, hogy az „egészség kifizetődő”. Beszéltünk erről korábban. Valami fog történni, ami esélyt ad annak a tudatosságnak, melyről beszéltél és ami Dél-Afrikában jelen van.

Ami az utolsó kérdésedet illeti, feltételezem, hogy arra utalsz, hogy partnerem, Lee Carroll utazzon Afrikába. Nem tanácsos. Vannak dél-afrikaiak, akik elviszik az üzenetet. Számos már ott is van. A Föld bizonyos területein sokkal jobb, ha olyanok közvetítik a spirituális üzeneteket, akik ismerik az ottani kultúrát és ott is élnek, inkább, mint egy amerikai, aki csak egyszerűen odautazik. Kryon vagyok és Dél-Afrikában is jelen vagyok.