Afrika 2

Kérdés:

Kedves Kryon!

Bárhol böngészek az Interneten, könyvekben, újságokban, vagy a TV-ben, Afrika látszik a legsötétebb kontinensnek – csaknem menthetetlennek. Afrikában élek (pontosabban Cape város, Dél-Afrika) és ahogy én látom, Afrika a világ jövőjének látszik! Vannak olyan ötleteink itt, amelyek megelőzik a világ többi részének gondolkodásmódját, példaértékűek vagyunk a többiek számára, akik kapcsolatban állnak a rasszizmussal, együttműködéssel, megfontoltsággal és tárgyalásokkal. Valóban, igen magasak a bűnözési statisztikáink és az AIDS pusztít nálunk, de miért ne tudnánk ezt a folyamatot megfordítani? Miért csak a „biztonságosabb” területeket támogatjátok? Kérlek, tedd számomra ezt a kérdést világossá és kérlek, bocsásd meg az agresszivitásomat, nem szándékosan teszem, csupán csak egy kérdéssel fordulok hozzád, amely indulatokat kelt bennem.

Kryon válasza:

Kérlek, fogadd békés válaszomat! Igazad van! Végül is Afrika fogja megadni az irányvonalat az új energiában a bolygón. Van valami figyelemreméltó a munkátokban és a következő generáció észre fogja venni ezt. Nagy tömegekkel lesz kénytelen tenni valamit, felfedve a valóságot, hogy az „egészség kifizetődő”. Beszéltünk erről korábban. Valami fog történni, ami esélyt ad annak a tudatosságnak, melyről beszéltél és ami Dél-Afrikában jelen van.

Ami az utolsó kérdésedet illeti, feltételezem, hogy arra utalsz, hogy partnerem, Lee Carroll utazzon Afrikába. Nem tanácsos. Vannak dél-afrikaiak, akik elviszik az üzenetet. Számos már ott is van. A Föld bizonyos területein sokkal jobb, ha olyanok közvetítik a spirituális üzeneteket, akik ismerik az ottani kultúrát és ott is élnek, inkább, mint egy amerikai, aki csak egyszerűen odautazik. Kryon vagyok és Dél-Afrikában is jelen vagyok.