Kedves Kryon!

Szeretném megtudni az igazságot Hitlerrel és a Holokauszttal valamint az Agartha és Shamballah legendákkal kapcsolatban. Ezek bármi módon kapcsolatban állnak Atlantisszal és Lemúriával?

Kedvesem,

Hitler a létezésével, egy zsidósággal kapcsolatos prófécia beteljesedésében segédkezett, mert olyan helyre űzte őket, ahol végül megtalálták a saját földjüket. A Holokauszt pontosan olyan szörnyűséges volt mint ahogy azt a történelmetek leírja és jó példája annak, hogy a gonosz ott lakozik a bolygó minden egyes Emberi Lényében. Elmondtuk már nektek, hogy „a mennyország angyalai és a gonosz is mindannyian tibennetek rejtőznek”. Ez tisztán látható a Holokauszt eseményeiben.

Agartha (Üreges Föld bolygó): Ez a bolygó interdimenzionális jellemzője és nem 4D-ben értendő. Nem fogtok emberi lényekre bukkanni a Föld belsejében. De tömegesen vannak ott jelen egyéb létformák, melyek szintén interdimenzionálisak. Ez a helyzet a Mt. Shasta hegység Lemuriai lényeivel és még sorolhatnám. Mindig hajlamos az emberiség olyan dolgokat a 4D keretein belül kezelni, amit intuitív módon érez. Szinte minden, ami itt megtalálható valós, csak többdimenziós szinten létezik.

Shamballah: Ezzel kapcsolatos nézeteitek különbözőek, de maradjunk annyiban hogy ez az Univerzum belső gyógyító energiájának a megnevezése. Sokan ismerik fel és más-más néven nevezik. Ez mind rendben is van így, merthogy nem a név a lényeg. Az a lényeg, hogy ezt már használjátok!