1. Kedves Kryon!

Multiplex Sclerosis-t állapítottak meg nálam. 18 éve vagyok fénymunkás és szándékomban áll meggyógyulni. Megtettem mindent, de még mindig semmi változás, leszámítva azt a kis tüneti változást. Tudnál segíteni nekem, hogy megtudjam, mi gyógyítana meg engem teljesen? Mindig azt hittem, hogy mindannyian kreatív lények vagyunk, akik saját gyógyulásukat is képesek véghez vinni. Úgy tűnik elvesztem, amikor önmagamon dolgozom. Ilyenkor a következőkre gondolok: „Gyógyult vagyok” és „Szeretem magam”, ahogy másokat is tanítottam, hogy ezeket mondják. Szükségem van a segítségedre. Elveszte és bár már beszéltünk közvetlenül, de most szükségem van a szavaidra, kérlek.

2. Van egy 23 éves lányom, akinek agyi bénulása van. Olvastam és hiszem is, hogy véletlenek nem léteznek és megválasztottuk az alapkörülményeinket, még mielőtt ide érkeztünk volna. A lányom ezt nem veszi be. Azt mondja, hogy ő sosem választotta azt, hogy képtelen legyen járni. Kinek van igaza?

1. Mindkettőtöknek helyes a meglátása. A lányod maga választotta az állapotát, de azt is választotta, hogy akkor jöjjön a Földre, amikor is ezen az állapotán változtatni is tud. Ez nem véletlen, hogy ő most itt van ebben az állapotban és az sem véletlen, hogy most van itt, amikor oly sok lehetőségek állnak előtte.

Bátorítsd őt, hogy változtasson a saját biológiáján. Energiák fejlődnek ezen a bolygón, melyek majd egyesülnek az ő szándékával. Minden ösvény különböző, de nem létezik olyan Isteni teremtmény, aki szenvedni jött ide. Őket inkább azért küldték ide, hogy felfedezzék, mire is lennének képesek.

2. Egyetlenem, van néhány dolog, amit ebben az életútban kaptál, amelyek oly nagyon a részeid, hogy csak egy teljes életváltással tudnál változtatni rajtuk. Ez igazából rajtad áll, hogy így sokkal többet megtanulj magadról, mint abban az esetben, ha egyszerűen meggyógyulnál. Kitisztítottad már a múltat? Mondtad már Istennek, hogy nem számít mi történik, te akkor is jól megvagy a helyzettel? Vajon igazán gondját viselted a saját spiritualitásodnak? Itt az idő, hogy az egész emberen dolgozz.

Frusztrált vagy, mert még csak „tüneti javulást” érzékelsz, pedig a tény az, hogy ezek mind jelek, hogy a sejtjeid válaszoltak és még tovább merészkedhetsz velük! A sejtrendszered nem ragadt bele a Multiplex Sclerosis állapotba! De most itt az idő, hogy a fizikai léttől elfordulva gondját viseld más részeidnek is, amelyek még nem működnek teljesen. Az igaz szeretet hatja át ezt az üzenetet.