Kedves Kryon!

Milyen lenne helyzetünk, ha Al Gore nyerte volna meg a szavazást?

Erre a látszólag ravasz kérdésre egy mélyreható választ adok – amit nem mindenki fog megérteni. 12 éve mozgásba hoztatok egy lehetőséget a bolygóért, hívjátok „egy valóság pályának” a sok közül ha úgy tetszik. Nincs eleve elrendelés... de az új „valóság pályátok” világosan rámutatott a jelenlegi vezetőség létrehozásának potenciáljára. Mit gondoltok miért volt a futam olyan szoros? Mit gondoltok miért ment abba az irányba, amibe ment? Nem véletlen volt, amit több mint egy évtizede elterveztetek, a legszokatlanabb módon vált valóra. Ez sokatoknak segít feleszmélni és nyilatkozni. „Miért is történt?”...kérdezhetitek. De a többségetek a politikai eseményt látta benne, nem pedig annak megnyilvánulását, amire hajlottatok.

Al Gore nem az az energia amit terveztetek és egy régebbi energia-pálya minden politikai erőfeszítése ellenére sem nyert hivatalt. Szóval itt nincs „mi van ha” – válasz ilyen kérdésre. Megkérdezhetitek magatoktól, mi lett volna ha jobbra fordultam volna a balra helyett. A válasz a fizikáról szólna és nehéz lenne megérteni. A valóság... amit létrehozol magadnak... követi az Emberi Lényt... Ha nem vagy ott, nincs valóság. Éppen ezért nincs alternatív valóság a többi pályán, amit elhagytál. Ezért nincs jövő és múlt azokon a pályákon, ahol nem utaztak. Csak ül ott, kihasználatlanul. Al Gore nem volt a pályátokon és a valóság másik pályája így nem rendelkezik megnyilvánulással, együttműködéssel, Emberi szándékkal. Ezek azok a dolgok amelyek irányítják a valóságotokat.

Tudom, hogy ez bizarrul hangzik de várjatok és meglátjátok majd amikor újra megtörténik, nem feltétlenül a ti politikai rendszereteken belül (USA), hanem a Közel-Keleti országok egyikében. Minden valószínűség ellenére, valami készülődik ott. Meglátjátok majd! Fogadjátok szeretettel.