A bolygón elő állatokat is végtelenül szeretitek (ahogy bennünket)? Mi a szerepük? Van lelkük? Mi a helyzet a tengeri emlősökkel? Miért okoz az ember olyan sok szenvedést annyi ártatlan teremtménynek?

Amikor azt mondjuk, végtelenül szeretünk benneteket, arról a tényről beszélünk, hogy ti és én ismerjük egymást, hogy a ti emberi lelketek kozmikus energiaszinten van ugyanúgy, mint a miénk, amely Isten Igazi Része! Ez a lélek nagy cél érdekében érkezett erre a bolygóra, hogy tanuljon.

Az állatok nem azért vannak itt, hogy tanuljanak és tapasztalatokat gyűjtsenek, mint ti, hanem azért, hogy benneteket szolgáljanak célotok elérésében. Olyan entitások ők, akik nem tanulni jöttek és tőletek eltérően nem hordoznak magukban Isteni Részt, de valóban őket is „végtelenül szeretjük” és nagy szerepet játszanak a Földre vonatkozó tervben. Az állatok több okból vannak itt. Ezen okok egy része teljesen érthető sokatok számára, lesznek viszont olyanok, akiket meg fog rázni, amit mondok. Sok állat azért van itt, hogy az energia-egyensúlyt fenntartsa. Nagyon sok mondanivaló lenne ezzel kapcsolatban, most azonban csak annyit említünk meg, hogy a tengeri emlősök körül tapasztalt energia, melyet oly sokan érzékeltek, valós, ugyanis ők megszentelt céllal vannak itt, ami majd a jövőben fog feltárulni előttetek. Jelenleg különleges spirituális egyensúlyt tartanak fenn a bolygón! Sok, az erdőben élő nagy állat is a bolygó egyensúlya miatt van itt. Más állatok egyszerűen a kényelmeteket szolgálják, vagy veletek élnek. Sokan megérzitek a szeretetet, mellyel az emberek irányában viseltetnek. Ok is hordozzák az energiát és válaszolnak a gondolataitokra. Ösztönösen tudnak olyan dolgokat, amiket ti nem és soha nem is fogtok „látni”. Azért vannak itt, hogy segítsenek az embereknek az egyensúly fenntartásában, miközben élitek az életeiteket ezen a bolygón.

Végezetül sok állat azért van itt, hogy megegyétek őket! Az emberek táplálékaként egészségeteket szolgálják. Ittlétük célja az, hogy az embereket táplálják a bolygó egyes részein. Enélkül lehetetlen volna élelmezni a több mint ötmilliárd lelket számláló emberiséget. Akik kételkednek abban, hogy ez tényleg így van, tanulmányozzák az ősi időket, amikor az emberek „behívtak” egy állatot a falujukba, hogy táplálékul szolgáljon részükre. A szertartás eredményeként az egyébként vadon élő állat engedelmesen besétált a faluba, ahol tisztelettel fogadták, majd megették. Az állat és az ember megállapodása alapján történt így, s az ősi idők embere tökéletesen értette mindezt. Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy minden ember egyen húst. Sokan nem fogyasztanak húst és enélkül tartják egyensúlyban szervezetüket. Ez egy becsben tartott hozzáállás és jó egészséghez vezet, de ne úgy tekintsetek rá, mint amit az állatokért tesztek. Tegyétek magatokért.

Az ember által az állatoknak okozott szenvedésről is kérdeztetek. Ti döntitek el, hogy tiszteletben tartjátok-e ezeket a teremtményeket, vagy sem – függetlenül attól, hogy milyen céllal vannak itt a bolygón. Azokat, melyeket megesztek, ugyanúgy tisztelhetitek, mint amelyek együtt élnek veletek – vagy talán még jobban! Amit velük tesztek, az a karmátok és megvilágosodottságotokat tükrözi. Az állatok tudják, miért vannak itt és az embereknek tisztelettel kell viseltetniük minden bolygón élő entitás iránt (és sok van belőlük), akik beleegyeztek abba, hogy idejöjjenek a szabad választás nagy bolygóját szolgálni. Közületek azok, akik az állatok életének javításáért dolgoznak, olyasmit tesznek, ami nagyon is számít, mert igen, őket is végtelenül szeretjük.