Kedves Kryon!

Meg tudnád magyarázni némely állat miért reagál jelenlétemre félelemmel vagy tart tőlem távolságot? Mindig azt hittem, hogy amint elengedjük terheinket és megtaláljuk a középpontunkat az állatok kevésbé fognak minket félelmetesnek tartani, mint például Assziszi Szent Ferenc esetében. Kíváncsi lennék hát, hogy mit érzékelnek? Próbáltam logikai úton is megközelíteni a reakciójukat, de még mindig rosszul érzem magam és megkérdőjelezem az energiámat. Az állatokat leszámítva minden más azt igazolja az életemben, hogy jó úton vagyok.

Köszönöm ezt a kérdést kedvesem. A magasabb rezgés tulajdonképpen kétféle, egymással ellentétes reakciót vált ki az állatokban. Valójában minden azon múlik, hogy az adott pillanatban milyen a rezgésed. Néha fényed olyan erős, hogy mindenki észreveszi: az állatok, a reptéren a biztonsági őrök, stb. (Kryon humor) Tényleg, néhány esetben mérőórákat tudtok felrobbantani és villanykörtéket kioltani. Ezekben az állapotokban az állatok mindössze hatalmas, erős és az emberek között szokatlan lényeknek látnak titeket.

Amikor visszaveszel erőd ily mértékű kisugárzásából az állatok semlegesnek érzékelnek, ezáltal teljesen biztonságosnak. Ilyenkor a természettel összhangban levőnek fognak látni téged, aki nem jelent rájuk nézve veszélyt. Amit meg kell tanulnod az az, hogy milyen állapotban vagy éppen és hogyan irányítsd ezeket a dolgokat. Próbáld meg a „szivárvány szűrőt” használni, amit partnerem, Jan Tober mutatott be ebben a tanításban...