Kedves Kryon!

Csak idén ősszel fedeztem fel a Kryon könyvsorozatot, amit azóta is mohón olvasok. Olvastam arról is, hogy az alvási szokások megváltoztathatók az új energiában. Tinédzser koromban problémáim voltak az alvással, ami kitisztult mire fizikailag érett lettem. Most 48 évesen, úgy tűnik visszatért az álmatlanság. Érzékelek egy apró vibrációt, feszültséget a testemben, ami távol tartja az ellazulást, annak ellenére, hogy a testem és az elmém elég fáradtak ahhoz, hogy aludni tudjak. Aggódom, hogy csak egy pohár bor segítségével tudok ellazulni, úgy hogy még beveszek hozzá egy altatót is. Ez most már néhány hónapja így megy és ezért a hormonális változásokat hibáztatom.

Kedvesem, te és sokan mások pontosan ugyanazzal a dologgal néztek szembe. Nehéz olyankor aludni, amikor a hálószoba felújítás alatt van! Itt van a válaszom: ne légy dühös, amikor nem tudsz aludni. Azt gondolod, hogy szükséged van némi alvásra a létezéshez? A válasz igen, de a Szent Szellem képes adni alvással egyenértékű energiát, anélkül, hogy aludnál! Ez is csak energia, tudod.

Próbáld ki ezt:

  1. Az álmatlan pillanatban, adj hálát ezért Istennek, hogy olyan nagy a vibráció benned, hogy képtelen vagy aludni – a DNS változásának energiája olyan mértékű, hogy az alvás nem lehetséges.

  2. Kérd a Szellemet, hogy adja meg neked azt a szükséges energiát, mintha aludtál volna. Ha szükséged van 7 óra alvásra, akkor egyezz meg Istennel. Megkapod a 7 óra alvással egyenértékű energiát (a Szellemtől) még akkor is, ha nem aludtál (4D-ben) és ígéretet kapsz, hogy csak feküdni fogsz az ágyadban és mosolyogni és nem leszel dühös vagy frusztrált, ahogy az Égiek „dolgoznak rajtad”!

Pihenj. Ne kelj fel és állj neki takarítani, vagy a dolgaidat intézni. Ne olvass, vagy ne foglald le magad mással se. Pihenj és ünnepelj. Majd figyeld a folyamatot, ahogy felfedi önmagát. Másnap több energiád lesz, mint vártad. Ismételd ezt meg gyakran addig, amíg már nem fog zavarni többet, hogy nem tudsz úgy aludni, mint azelőtt. Csak az idővel foglalkozz, hogy vajon megszokod-e az egész forgatókönyvet? ZZZZZZZZZZZZZ