Kedves Kryon!

Csak ebben az évben fedeztem fel a Kryon könyveket, de azóta szinte alig tudom letenni őket. Azt olvastam, hogy az új energiában megváltozhatnak alvási szokásaink. Tinédzser koromban álmatlanságban szenvedtem, ez később, ahogy a felnőttkort elértem, elmúlt. Most 48 éves vagyok és úgy tűnik, álmatlanságom visszatért. Finom vibrációt és feszültséget érzek testemben, amitől nem tudok elaludni, bár szemeim és agyam már eléggé fáradtak az alváshoz. Aggódom, hogy bár az orvos által felírt altatót beveszem, mégis, csak egy pohár borral tudok ellazulni. Ez már pár hónapja így megy, s eddig a hormonális változásokra fogtam a dolgot.

Veled is az történik ilyenkor, ami mostanában sokakkal. Nehéz elaludni egy hálószobában, amit épp felújítanak! Íme a válaszom: Ne légy mérges, amikor nem tudsz elaludni. Azt hiszed, bizonyos időt minden éjjel aludnod kell? A válasz igen, de a Szellem adhat neked ekkora mennyiségnyi alvást még úgy is, hogy közben nem alszol! Hiszen tudod, itt is csak energiáról van szó.

Próbáld ki a következőt: (1) Amikor álmatlanul fekszel, mondj köszönetet Istennek, hogy vibrációd oly magas, mely mellett nem lehetséges az alvás - hogy DNS-ed átalakítása oly nagy erővel zajlik, mely mellett képtelenség elaludni. (2) Kérd meg a Szellemet, hogy bocsásson rendelkezésedre annyi energiát, mintha rendesen aludtál volna. Ha például általában hét órányi alvásra van szükséged, akkor köss egy egyezséget Istennel: megkapod a hét óra alvásnak megfelelő energiát (a Szellemtől), még akkor is, ha nem aludtál (négy dimenziódban) és te pedig ígérd meg, hogy nyugodtan, mosolyogva fekszel, nem leszel mérges vagy frusztrált, míg dolgoznak rajtad. Közben pihenj. Ne kelj fel, ne kezdj takarítani vagy mást csinálni. Ne olvass, semmi más dologgal ne foglald el magad. Csak pihenj és ünnepelj. Majd pedig figyeld, mi történik. Másnap sokkal több energiád lesz, mint gondoltad volna. Ismételd ezt mindaddig, amíg már egyáltalán nem zavar, hogy nem úgy alszol, ahogy régen. Nem gondolod, hogy ideje hozzászoknod az új forgatókönyvhöz?