Amerikai Indiánok

Kérdés:

Bennszülött indián asszony vagyok. Szeretném megtudni, mit gondolsz a bennszülöttek tradicionális gyógymódjáról, amely egy gyógyító vezetésével izzasztó kunyhókban történik? Mit tegyünk, hogy az emberek megértsék végre, hogy valóban segítünk nekik?

Kryon válasza:

Többször említettük, hogy az indiánok „földi bölcsességgel” rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy szoros, mély kapcsolatban állnak a Földdel és ezek a módszerek a modern világból kivesztek. Ezért tiszteljük nagyon azokat, akik megosztják ezt másokkal és újra felismerik ennek fontosságát.

Mint bármely más esetben is, az, hogy a társadalom milyen gyorsan fogadja el ezt, függ attól, hogy az Öregek mennyire szigetelődnek el és hogy mennyire képesek megőrizni a régi társadalmukat. Még mindig a leigázott társadalom félelme és neheztelése van jelen köreikben. Lehetőség szerint még mindig elutasítják a protokollt és a ceremóniákat. Ennek következtében a fiatalok, akik nem tartoznak a törzsükhöz, nincsenek jelen köreikben. Eljön az idő, amikor az indiánok félelmek nélkül felfedik mások előtt a tudásukat, megértve, hogy sokan vannak a bolygón, akik készen állnak befogadni és tisztelettel viseltetnek eziránt.

Hagyjátok, hogy az Öregek bölcsessége átszálljon a fiatal indiánokra… és lesznek bölcs fiatalok, akik felkeresik az új kultúrát, mely végül megérti és tisztelettel magához öleli a régi módszereket. Igen, lehet, hogy megváltoztatják majd, egy kicsit korszerűsítik azt, de megtartják a tudás magját és hitelt adnak azoknak, akik szerették az Emberiséget annyira, hogy végül is megosztották őseik tudását.