Az egyik könyvben említetted, hogy a feltöltött részecskék mágneses mezővel szembeni merőleges árama zérót és mágneses tömeget indukál. (Remélem, jól értettem.) Mondanál erről többet és esetleg előre jeleznéd, hogy mikorra várhatjuk az erre épülő technológiát?

A tömeg nélküli (vagy ahogy ti nevezitek „anti-gravitációs”) testek létrehozásához bizonyos sokdimenziós ismérvek négydimenziós valóságotokba való beillesztésére van szükség. Ezt azután tudjátok megtenni, miután megértettétek a mágneses mezőkön belüli mágneses mezők egymás közötti néhány sajátos és könnyen megvalósítható kapcsolatát. Ilyenkor tömeg nélküli testet kaptok. Ha mindezt egy tárgy belsejében teszitek, majd elvégeztek bizonyos kiigazításokat, a tárgy tömeg nélkülivé válik. Ezt „irányíthatod” azzal is, hogy magát a mágnesességet használod a tömeg nélküli állapot előidézésére. De ez az „irányítás” arról szól, „milyen térben” létezik és nem arról, hogy „jobbra vagy talán balra kell-e fordulni”.

Bár csak néhányan értik majd meg, miről is beszélek, később lesznek többen akik ezen a sorokat olvasva teljesen „tudni és érezni” fogják, hogy ez így van, így mindezek közvetítése szükséges. A Földön ma csak néhány olyan tudós van, aki az itt olvasottakat kapcsolatba tudja hozni a következő állítással: A tömeg nélküli testek „csodája” a mágnesességtől megfosztott mágnesesség maradványait jelentő energia képződményekben rejlik. Ezek az energia képződmények sokdimenziós aranyszínűek (legalábbis számotokra) és ez azt jelenti, hogy ez az az esszencia, melyet kerestek és hogy tartalmuk megváltoztatja majd fizikai valóságotok „szabályait”, mivel az anyagról alkotott elképzeléseitek átalakítására késztet benneteket.

Ismerjétek fel, hogy az interdimenzionalitás négydimenziós valóságotokon belül is létezhet (mint például a gravitáció és a mágnesesség is) és ugyanakkor részét képezi négydimenziós valóságotoknak. De csak reakciós fizikai valóság marad, mert mindössze csak annyit tehettek, hogy megfigyelhetitek, mi okozza őket és ennek megfelelően manipulálhatjátok bekövetkezését. Később képesek lesztek a négy dimenzión túlra látni és elkezditek a többi dimenzió jellemzőit manipulálni és különböző reakciókat előidézni.

Minden dimenzió ott van előtettek. Ebben nincs semmi titkos, vagy a spirituális törvények ellen vétő dolog. A mágnesesség az interdimenzionális fizikának csak az első, de egyben a legnyilvánvalóbb területe, mivel négydimenziós valóságotokban is látható és manipulálható. Ügyeljetek rá, hogy a kísérletek kimenetelére vonatkozóan ne legyen túl sok előzetes elgondolásotok. Véssétek emlékezetetekbe az egyik legfontosabb kvantumfizikai szabályt: amikor interdimenzionális régiókba kerültök, a távolság nem tényező.