Kedves Kryon!

Kérdeztelek már egyszer a barátommal kapcsolatban, akit húsz év börtönbüntetésre ítéltek, amit egy déli börtönben kell letöltenie. Ártatlan a bűncselekményben, amivel vádolják. Nagyszerű fényű emberi lény. Tehetne valamit azért, hogy felszabaduljon ez alól a tapasztalás alól, hogy megváltoztassa? Volna valami vizualizációs vagy egyéb energia-munka, amit megtehetne a szabadulása érdekében? Köszönöm!

Azoknak, akik más Emberi Lények igazságtalansága miatt szenvednek, igen erős megegyezésük van erre – ott lenni, ahol változást idézhetnek elő. Ez az életleckéjük. Szabadulni? Nem lehet addig, amíg föl nem mentik magukat a szellemi gyötrődés és az áldozati szerep átélése alól. Ha egyszer mindettől megszabadítják a tudatukat azáltal, hogy igazán elfogadják ezt a földi munkájukként, akkor a helyzetük többi négydimenziós vonatkozása is föltisztulhat, amennyiben úgy döntenek.

Azt ajánlom, próbáljon ki valamit az új energia módszerei közül. Ezek egyike az EMF Kiegyenlítő Technika. Az elméleti háttere az, hogy amilyen a békéd, olyan az életed. Ha valóban békés vagy a megegyezéseddel kapcsolatban, akkor nagyobb képet látsz. Így a bölcsesség eldöntheti, „szükséges-e” ott lenned, vagy legjobban teszed, ha továbblépsz. Figyelj! A legteljesebb hatalommal ruház föl az a helyzet, amelyikben az ember az irányítása alá vonja a saját valóságát. Ezt tanítom.