Kedves Kryon!

Ausztrália jelenleg krízishelyzetben van az extrém forróság és bozóttüzek miatt. A tűz néha az „újjászületést” jelzi. Ez az, ami Ausztráliában is éppen történik a földdel és az emberekkel, ahogy a mágneses háló megszilárdul? Szükséges még több szeretetet és békét adnunk egymásnak? Hogyan segíthetnék többet? Köszönöm nektek Kryon és Lee a szeretetet és örömöt a szívemben, amit a szavaitokon és tanításaitokon keresztül kapok.

Csakugyan, a kontinensetek egy tisztuláson megy keresztül. Ez nem kimondottan a hálóról szól, hanem inkább az energiáról, amit kértetek. Amikor ilyen helyzeteket láttok, amelyek egyediek és erősek, akkor azok körül mindig valami nagyobb cél van. Ez is az energia megtisztításáról és a Föld megmetszéséről szól.

Amit te tehetsz, az az, hogy megtartod az energiát és törekedsz a lehető legkisebb energiaveszteségre. Valamint engedj el minden félelmet, ami benned van és horgonyozz le ezen a földön szeretettel! Habár a hazátok fiatal emberi történelemmel rendelkezik, mégis ez a pontos oka, amiért valami sokkal különbre készül most fel energetikailag. Ausztráliának jelentős szerepe lesz a bolygó spirituális növekedésében. Azt hiszem te ezt már tudtad.