Kedves Kryon!

Milyen okból teremtetett az ima és a gyógyítás energiája az imán keresztül? Emberek százai imádkoztak közösségünk gyermekeinek nevében, akik rákban szenvednek. Ez az értékes lélek úgy döntött, hogy nem folytatja ezt az életét tovább. Bármennyire is szívszaggató ez, tudom, hogy az energia ami már megteremtődött, többé nem megsemmisíthető és kíváncsi vagyok ha ezeket az imákat nem ezen gyermekek gyógyulása érdekében „használták fel”, akkor mi lett velük? Belement a Föld belsejébe, az energia rácsba, vagy talán más gyermekekhez, akiknek szükségük volt gyógyulásra?

Igen! A megérzésed erős. A szeretet sosem vész kárba. A szeretet eljut azokhoz a különleges gyermekekhez, hogy segítse őket és azokhoz is, akik ezekért a gyermekekért imádkoznak. A szeretet eljut Gaiahoz is és segít megváltoztatni a földet körülötted. A szeretet csökkenti a tragédiákat és gyógyítja a szerkezetet is, ami ezeket az eseményeket körülveszi... ami minden és mindenki.

A szeretet ereje hatalmasabb, mint minden más érzelem. Egyszer megteremted és saját élettel rendelkezik és csak folytatódik és folytatódik és folytatódik. Elgondolkodtál-e azon valaha is, hogy az a gyermek tudta ezt? Talán a gyermek jött és hamar el is távozott erről a Földről, hogy ez a szeretet megteremtődjön, mint egy örök jelzőfény, ami sosem huny ki? Na ez a Világítótorony!