Kryon, tudsz-e valamit is mondani a közeljövő (és a távolabbi jövő) oktatásáról? Mik a kilátások?

Nincs olyan entitás, aki meg tudná mondani a jövőtöket, de mindent elárulunk nektek, amit az energiákban látunk, annak alapján, amit jelen pillanatban tesztek.

Az oktatás lehetséges jövője a következő generációval kezdődik. Ez egy olyan dinamikus rendszer lesz, ahol a gyerekek akkor léphetnek másik osztályba, ha elsajátították az anyagot. Ez így menne osztályról osztályra. A tanárnak egyedüli egy célja lenne... hogy a gyerekek megtanuljanak bizonyos fogalmakat az időszak végéig és bizonyságát adják, hogy mindent tudnak, ami elő volt látva. Minden osztály képes lesz dönteni arról, hogy meddig tartson egy időszak és hogy mennyi időt szánjanak egy fogalomra vagy lépésre, a tanuló csoport kollektív döntése alapján. Ez fog végül is jellemezni egy fejlett osztályt, ahol a tanulók fogják, teljesítményük alapján kialakítani a tanulási időszakot. Azok az osztályok, amelyek előbb befejezik az anyagot, hosszabb vakációhoz jutnak.

Ráadásként, az osztályok képesek lesznek arra, hogy elküldjék az osztályból az olyan tanulókat, akik visszatartják a többieket és/vagy egyedileg segítenek azoknak, akiknek szükségük van segítségre. Így ahelyett, hogy a rendszer határozná meg ki felel meg egy osztályba, a tanulók fogják. Ez messzemenően bátorító rendszer lesz, mindamellett folyamatosan a pedagógus irányítása alatt. Ennek ellenére nagyon különbözni fog a mai iskolarendszertől, ahol a rendszer szorítja a tanulókat. A jövőben a tanuló fogja ösztönözni a rendszert.

Nem lesz azért káosz, ahogy sok pedagógus jósolhatná. Érdekes dolog történik majd, ha azokra bízod a vezetési elveket, akik értenek hozzá: Ők fognak!