Kedves Kryon!

Van egy fénymunkás barátom, aki még azelőtt részesült olyan Kryoni információkban, amit Lee Carroll később könyvek formájában adott közre. Amikor feltettem neki a kérdést, hogy mitől van az, hogy fókuszálási problémáim vannak a szemeimmel (bár folyamatosan kérem az isteni egészséget), ő azt válaszolta, hogy olyan nagy mennyiségű fényenergia lép ki a szemeken keresztül hogy ezáltal válik nehézzé a jelen dimenzió érzékelése (ahelyett, hogy arra koncentrálna, hogy a körülötte lévő dimenziót érzékelni tudja, inkább olvasó szemüveget visel).

Ezzel kapcsolatban egy kérdés merül fel bennem. Hosszú időt kell eltöltenem ezen a síkon és ezzel mindig is tisztában voltam, azonban logikus, hogy ahhoz, hogy ebben a dimenzióban létezni/élni tudjak az egész testemnek itt kell működőképesnek lennie, függetlenül attól hogy a rezgésszintem milyen értéket mutat. Tehát... ez a jelenség mással is megtörténik, vagy valamilyen belső dráma folyik bennem, amivel nem vagyok tisztában és ezt kellene felkutatnom, hogy dolgozhassak rajta? Valahogy hihetetlen számomra hogy ennek a lénynek aki én magam vagyok, egy mechanikus eszközre lenne szüksége a látása megjavításához. Van bármi javaslatod?

Kedves Kryon!

Nemrégiben egy szédüléses élményben volt részem. 84 éves vagyok és életem nagy részében nagyon jó egészségnek örvendtem. A fent említett élményem óta nagyon sok idős nőről hallottam, akiknek hasonló problémájuk van. A gyógyszerek bizonyos fokig segítettek, de még mindig vannak pillanatok, amit leginkább a tengeren történő utazás, ringatózó érzéséhez tudnék hasonlítani. Van ennek bármi köze a változó fizikai Emberi Lényhez, amint szén alapú lényből kristály-lénnyé változik?

Kedveseim,

Sokkal alapvetőbb dologról van szó, mint bármi amit elmondtatok. Ne próbálkozzatok egyik-másik szempont beskatulyázásával! Amikor egy Emberi Lény akár a legcsekélyebb mértékű interdimenzionális változáson megy keresztül, sokminden megváltozik. Olyan hamis érzetek kelnek, mint aggodalom, szédülés, fókuszálási nehézségek, néha fülcsengés vagy esetenként akár „fényjátékok”, amelyek a megváltozott alapvető érzékszervi érzékelés miatt alakulnak ki. Amikor a változás teljes szín-spektrumát megtapasztaljátok, nem mondhatjátok azt hogy az egyik színről elmozdulok a másikra. Inkább azt, hogy egy teljesen új színskálát fejlesztetek ki.

Ez a negyedik dimenzióból való továbbhaladás és ez nagy hatással van a biológiátokra. Egy darabig használhattok gépezeteket, hogy a segítségetekre legyenek még kiegyensúlyozó gyógyszereket és természetes anyagokat is. De végül az lesz a feladat, hogy együtt változzatok a dimenzió váltással, álljátok meg egyedül a helyeteket mindenféle segédeszköz nélkül.

Említetted, hogy „ebben a dimenzióban” élsz. Pontosan mit érzel, mi „ez a dimenzió”? A negyedik dimenzióba születtél és az ezen való túljutás folyamatát éled. Tehát megváltozik maga a „normális” szó jelentése is. Van arra lehetőség, hogy kiegyensúlyozd magad és ellensúlyozd a változások hatását? Igen! Van lehetőséged beszélni a sejt-rendszereddel? Igen... ezt mondjuk már évek óta. Most már tisztában vagy azzal, hogy miért adtuk át ezeket a tanításokat.

Talán már kezded megérteni annak a fontosságát, hogy miért szükséges még inkább egységbe kerülnötök a biológiátokkal!