Kedves Kryon!

Kérlek világosíts fel minket két nagyszerű tanító, Buddha és Krisztus szerepével kapcsolatban. Ha valaki tanulmányozná mindkét mester életét és munkásságát, az derülne ki, hogy nem ugyanazt az igazságot tanították. Mégis, ha egy Isten van, akkor egy igazságnak kéne lennie. Mi az igazság ezzel a két szemben álló tanítással kapcsolatban? Az egyikük azt tanította, hogy a vágyaink megszűnése a halhatatlanság kapuja, vagyis a nirvána, míg a másik azt tanította, hogy a keresztrefeszítéssel végződő megváltás munkáját elfogadva, megteremtettük a békét Istennel és számunkra az örökkévalóság biztosított.

Ezt a kérdést azon hozzáállás miatt tetted fel, ahogy a mai időkben gondolkodtok. Ha értenéd, hogy miről beszélt mindkét tanító, fel sem tetted volna ezt a kérdést. A mai „történelem” ennek a két vallási szervezetnek a vezetői által manipulált történelem.

A megváltás elfogadásának eszméje és a kereszt általi halálnak semmi köze a szeretet mesterének valódi céljához, aki a Krisztus volt. A teljes forgatókönyv később lett létrehozva egy hamis feltételezésből és jól szolgált azoknak, akik a valláson keresztül akarták irányítani a lakosságot. (a történelem meg is fogja mutatni, hogy ez így volt). A Buddha (Siddhartha) sem mutatta meg igazi szenvedélyét teljes mértékben. Mindkettőjük tanításait korán különválasztották és átalakították, hogy megfeleljen azon vezetők céljainak, akik a tanítások birtokában voltak.

Lehet, hogy a fenti információ elszomorít, de legyél vele tisztában, hogy bármikor „bekopoghatsz” mindkét mesterhez, ha úgy kívánod. És amikor ezt megteszed, fel fogod fedezni, hogy mindkettő igazsága ugyanaz. A végső megszabadulás minden lény számára, ott van bennetek. Örökre biztosítva van számodra a béke Istennel, mert Isten egy darabkája vagy. Már a mester, Krisztus is mondta, hogy pontosan olyan lehetsz, mint ő... Istennek egy fia. Hogy állítod szembe ezt az információt azzal, amiből végül a dogma lett? Vajon egyáltalán törődsz azzal, hogy nem volt Elragadtatás, amikorra „tervezték”? Vajon tudtad, hogy Krisztus tanított az elmúlt inkarnációkról? Hol van ez a Szentírásban? Miért hiányzik belőle?

A dolgok nem mindig olyanok, amilyennek látszanak és neked most „túl kell lépned” azon, hogy mit kaptál, vagy mit vettek el tőled. Lépj túl azon, hogy mit igazítottak és mit vettek el mindkét tanításból és helyette most itt az idő, hogy a bennük lévő igazságot emeljük ki. Amikor ezt megteszed, békésen igazat adsz a nagy mesterek összes tanításának, legyenek azok bármely kultúrában és amelyek az egyetértést tanították mindenki számára, kiemelve az emberi lény nagyszerűségét.

Ne hagyd, hogy ez felkavarja a hited, mert Isten szeretete a legfontosabb mindezen dolgok közül és ha keresed, majd felfedezed az igaz üzeneteket és akkor egyre jobban fogod szeretni ezeket a mestereket.