Kedves Kryon!

Én még nagyon új vagyok a Kryon írásokban és értékelem a csodálatos újságokat, amelyeket tőled kapunk. A kérdésem: Megértem, hogy mi angyalok vagyunk emberi formában. Lehetséges az, hogy mi vagyunk azok a bukott angyalok, amelyeket a Biblia említ?

Kedvesem: Sokan vannak, akiknek nem fog tetszeni ez a válasz, mert ők azt akarják, hogy a mennyország és a pokol úgy jelenjen meg a mitológiában, hogy az kimentse őket a saját cselekedeteik felelőssége alól.

Nem létezik olyan, hogy bukott angyal. Nem kell mindent szó szerint érteni, ahogy azt a történelmi, szent könyveitekben lefordították. Sokkal inkább úgy, hogy azok a mi metaforáink, amelyeket azért használunk, hogy segítsenek minket a tanításban, erről van szó itt is.

Ha megnézed a kifejezést, megérted, mit is jelentett eredetiben: Ez hivatkozás a te isteni mivoltodra, a Földön. Ti mindannyian „alászállt angyalok” vagytok és ebbe ti beleegyeztetek, hogy félretéve a nagyszerűséget, lineáris időben éljetek itt. Ez nem negatív jellegű kifejezés vagy egy olyan angyalnak a leírása, aki kegyvesztett. Ilyen dolog egyszerűen nem létezik. Nincs ördög és nincs pokol. Ahogy azt már mondtuk korábban, az elképzelhető legsötétebb dolgok egyenesen az emberi elméből származnak, a szabad akarat következtében. Még a saját pápátok is megerősítette (idézet): „A pokol az elme állapota, amiért ti vagytok a felelősek, és ti magatok teremtettétek azt. Ahogy eltávolodsz Istentől, megteremted a saját sötétséged.” (Internet hivatkozás)

Ha egyszer része vagy annak, amit ti Istennek hívtok, akkor egy elhatárolt része vagy egy interdimenzionális levesnek. Ennek a levesnek az alkotórészei soha nem lázadnak, vagy ellenkeznek az egésszel, mivel mind részei az egész szerkezetének. Elfogultak a leves jóindulatával kapcsolatban, azt is mondhatnánk, elfogultak a szeretetben.