Kedves Kryon!

Egyik barátommal egy nemrég történt cápatámadáson meditálunk és úgy érezzük, hogy a planetáris változásokkal van összefüggésben. Nem értjük, hogy miért váltak agresszívvá. Milyen üzenetet hoznak a cápák? Miért történik mindez? Köszönöm,

Maryann

Valóban változások következtek be a környezetben és a biológiában is a 12 éves Háló változásával párhuzamosan. Elmondom nektek mi történt lényegében: láthatjátok, hogy emlősök, kétéltűek, rovarok, sőt még halak is olyan területeken jelennek meg, ami új számukra... minden életforma ami mozog, a mágnesesség hatása alá kerül. Az életformák egy bizonyos táplálkozási szokásokat követnek és „követik a táplálékot”, ami potenciálisan érintett. Ezzel jár a föld mágneses hálóvonalának változása, amit már korábban is megállapítottunk.

Azok a területek ahol a legtisztábban lehet látni az óceánt, azokon a vonulási mintákon belül találhatók amelyek legközelebb vannak a szárazföldhöz. Ahol az óceán találkozik a szárazfölddel ott kihívások várhatók legalább egy generáción keresztül. A bálnák partra vetik magukat, követve a régi mágneses vonalakat amelyek most a kismértékben a régi útvonaluk határára eső, félsziget és más szigetek területeire „vezetik” őket. Madarak, kétéltűek, rovarok egy ideig furcsa dolgokat fognak művelni.

Szóval ezek a cápahalak, nagy számban fordultak elő ezeken a parti területeken, de a megnövekedett agresszív magatartásuk oka más volt. Hatalmas energiák szabadultak fel a szeptember 11-i események kapcsán. Hasonlóan a földrengés energiájához és más földmozgás esetén a környezet nagy része érzi közeledtét. Beszéltünk már arról, hogy szeptember 11. mennyire nem volt váratlan a föld számára. (Lásd Lee cikkét „Kryon tippeket adott nekünk?” címmel)

Ha odafigyelsz, felmerülhet benned az a kérdés: „ez azt jelenti hogy az emberi tudat eseményei hatással vannak a tényleges földre?” Igen hatással vannak. Kezded érteni, hogy a tudat hogyan kötődik, milyen szorosan kapcsolódik a környezethez, sőt a fizika alapjaihoz és a realitáshoz is. Nincsenek elválasztva, soha nem is voltak. A bennszülöttek tudták ezt, és most a „modern” világ is kezd rácsodálkozni.

Áldott az az Emberi lény, aki megérti, amit gondolnak, tesznek szándékoznak tenni a bolygó szennyezettségének megszüntetéséért.