Nagyon kíváncsi vagyok a Chiron aszteroidával kapcsolatos meglátásodra. Ismerem a történetét ennek a „megsebzett gyógyítónak”, mindabból, amit a hatásáról olvastam a mágikus asztrológiai alkalmazásokban. Te te mindig is nagyon pontos információkat adtál ebben a vonatkozásban (ami a mágnesességet és a kapcsolatokat illeti). Ki tudnád ezt jobban fejteni?

Hasonlóan, az asztrológiai mágneses kapcsolatok is erősen hatással vannak a spirituális jellemvonásaitokra a bolygón (ezért a mágneses rács változásban van), megmutattuk nektek, hogy a potenciál egy jövőbeni energiára szintén megtalálható a megfigyelhető mozgásokban a naprendszeretekben.

Chiron-nak jelentősége, mitológiája és egy pályája van, ami ismert. Azt mondod, hogy ismered a történetét? Akkor tudsz a potenciálról is. Vess egy pillantást, hogy éppen hol van éppen és merre tart. Mik a bolygók asztrológiai aláírásai, amik megfelelnek?

Amit felfedeztek, az maga a felfedezés. Amit láthattok a kapcsolatokban az engedélyezés, sőt még beteljesedés. És ez nem egy utalás. Ez egy könyv, melyet azok olvassák, akik ismerik ezeket a szavakat.