Csőd

Kérdés:

Kedves Kryon/Lee!

Lenyűgözött ez a sok információ és szeretet, amit a könyvekből kapok. Nagyon köszönöm, hogy a remény üzenetet hozzátok el a bolygónak. Az első kérdésem a pénzügyekkel kapcsolatos. Hiszek abban, hogy megtartom a szavamat és az integritásomat, de nemrégiben elvesztettem az állásom és úgy találtam, hogy egyre nehezebb tovább fizetnem a kiadásaimat és meg kell fontolnom a kijelentést a 7. fejezetben.

Anélkül, hogy megvizsgálnánk minden részletet arra vonatkozólag, hogyan jutottam ide (nem akarok belemenni az áldozat szerepbe) nagyon rosszul érzem magam amiatt, hogy nem fizetem mindenkinek vissza a pénzt. Kikértem egy ügyvéd tanácsát, és ő azt mondta, hogy több pénzt teremtenek, mint amennyit rám költöttek és ne érezzem rosszul emiatt magam, mert ez néha mindenkivel megtörténhet.

Kryon válasza:

Kedvesem, ne ostorozd magad emiatt. Néha szükséges, hogy teljesen lezárj életed könyvében egy fejezetet, hogy megnyiss egy másikat. Ha vannak benned érzések arra vonatkozóan, hogy megadd a tartozást, akkor ahogy halad az idő, ajánld fel, hogy visszafizeted a jogi paramétereken kívül. Ez a saját választásod integritási kérdése.