Kedves Kryon/Lee!

Lenyűgözött ez a sok információ és szeretet, amit a könyvekből kapok. Nagyon köszönöm, hogy a remény üzenetet hozzátok el a bolygónak. Az első kérdésem a pénzügyekkel kapcsolatos. Hiszek abban, hogy megtartom a szavamat és az integritásomat, de nemrégiben elvesztettem az állásom és úgy találtam, hogy egyre nehezebb tovább fizetnem a kiadásaimat és meg kell fontolnom a kijelentést a 7. fejezetben.

Anélkül, hogy megvizsgálnánk minden részletet arra vonatkozólag, hogyan jutottam ide (nem akarok belemenni az áldozat szerepbe) nagyon rosszul érzem magam amiatt, hogy nem fizetem mindenkinek vissza a pénzt. Kikértem egy ügyvéd tanácsát, és ő azt mondta, hogy több pénzt teremtenek, mint amennyit rám költöttek és ne érezzem rosszul emiatt magam, mert ez néha mindenkivel megtörténhet.

Kedvesem, ne ostorozd magad emiatt. Néha szükséges, hogy teljesen lezárj életed könyvében egy fejezetet, hogy megnyiss egy másikat. Ha vannak benned érzések arra vonatkozóan, hogy megadd a tartozást, akkor ahogy halad az idő, ajánld fel, hogy visszafizeted a jogi paramétereken kívül. Ez a saját választásod integritási kérdése.