Kedves Kryon!

Van egy fiam, akit nemrégiben diabétesszel diagnosztizáltak. Tiszteletben kívánom tartani lelkének azt a döntését, hogy ezt a betegséget választotta egy egész életre, de ugyanakkor kétségbeesetten akarom, hogy meggyógyuljon. A fiam még csak 4 éves és a gondolat, hogy egész életében injekcióznia kell magát és kontroll alatt tartja ez a betegség, ez nagyon nehéz számomra. Ha nem figyel oda az ember kellőképpen, akkor ez a betegség okozhat vakságot, vese-elégtelenséget, szívproblémákat és még láb amputációval is járhat.

Annyira nagyon akarom, hogy a fiam egészséges legyen és jól érezze magát, hogy már hihetetlenül tehetetlennek érzem magam. A kérdésem pedig: Hogyan közeledjek a fiamhoz ebben a helyzetben? Csak el kéne fogadnom ezt a helyzetet, vagy segítenem kéne neki meggyógyítani önmagát? Egyszerűen elvesztem az okok keresésében a történések hátterében és, hogy folyamatosan azon vagyok, hogy megtudjam a célját ennek a betegségnek a fiam életében.

Köszönöm az idődet,
Bryan

Néhány szempontból már meg is válaszoltad a saját kérdésedet. Teljesen megérted a fő elvet, ami szerint ez most történik: A gyermek kiválasztotta, hogy elhozza ezt a történést a kollektív életetekbe. Azt is tudod, hogy nincs erőd ahhoz, hogy megváltoztasd az ő biológiáját... és azt is tudod, hogy ő egyedül képes csak változtatni azon, amit magával hozott ebbe az életébe. Mint szerető szülő, megtennél akármit, hogy segíts neki. Ezért vagy frusztrált attól, hogy ezt végig kell nézned, de nem tehetsz semmit.

Kedvesem, ez a valóság. Emlékezz, hogy az a fiad spirituális döntése, hogy beengedte életébe ezt a betegséget... MINDKETTŐTÖK életébe... Akkor most kezdjük el megváltoztatni ezt: Először is, muszáj elfogadnod ami VAN. Már megértetted a feladatod lényegét, cselekedj eszerint! Küldj a fiadnak fényt, minden egyes nap. Élj oly módon, amivel megmutathatod ennek a fiúnak, hogy az Emberek képesek megváltoztatni magukat! Légy bölcs példa számára és élj örömmel telve! Beszélj neki gyakran arról, hogyan képes az Emberi Lény megváltoztatni a saját biológiáját és egy nap, ő is megteheti ezt, ha akarja. Ültesd el benne az erő magjait... a szülő bölcs szavait, aki becsüli és odaadóan szereti őt. Ne mutass félelmet vagy aggodalmat vagy bármit, ami elbátortalaníthatja.

És akkor kedves Bryan, amikor a legkevésbé számítasz rá... vagy amikor már nem is a Földi létet gazdagítod... ez a gyermek emlékezni fog az örömre, amit tőled kapott és a bölcs szavaidra. Talán majd körbenéz és felteszi a következő isteni kérdést: „Valóban képes vagyok megváltoztatni DNS-emet?” Akkor megkezdődik a gyógyulási folyamat, ami meg tudja és meg is fogja semmisíteni ezt a biológiai egyenlőtlenséget a fiad sejt felépítésében. Volt erre már precedens! Ez lehetséges és sokan közületek alkalmazzák is ezt!

Azáltal, hogy odafigyelsz magadra és a tudatosságodra, megmutatod fiad számára a fényt, amire majd törekedhet. Ez a felvilágosult élet csodája. A fény, amit ma megmutatsz, sosem tűnik el. Elraktározódik egy örök raktárban és a gyermeked bármikor hozzáférhet élete során. Kezd el raktározni a Fényt!