Kedves Kryon!

A Mer-Ka-Bá-ról kérdezlek: az előírt légzés gyakorlása az egyetlen módja annak, hogy kapcsolatba léphessek a saját Mer-Ka-Bámmal, vagy más eljárásokkal is elérhetem ugyanezt a célt? Ha igen, kérlek, világosíts meg a többi módszert illetően. A dohányzás – az egészségügyi hatásai mellett – a spirituális fejlődésnek is akadálya?

Sok Mer-Ka-Ba erősítő eljárás létezik, a légzés szabályozása nagyon is jó módszer. Másik a rácshoz való hangolódás. További még a sejtek emlékezetének a felfrissítése, amit éppen most tanultok és amit nehéz volna részletezni úgy, ahogy azt szeretnétek. Még ennél is több lehetőség kínálkozik majd és amikor a rács az új képességeitekhez való igazodás végett elmozdul, akkor ezek megmutatkoznak.

Maga a dohányzás nem akadályozza a spirituális fejlődést. Ám minden, amit önként teszel azért, hogy rövidítsd az életedet, az a tested valamennyi sejtjének és a spirituális segítőidnek azt az üzenetet küldi, hogy nem számítasz teljes életre. Ez arról árulkodik a sejtjeidnek, hogy nem akarod hasznosítani a neked adott ajándékokat.

Ugyanez vonatkozik azokra, akik túlságosan sokat esznek vagy önként átadják a fizikai testüket egyéb kihívásoknak. Minden különösebb megrázkódtatás nélkül képesek vagytok a legsúlyosabb szokások feladására is. Tőletek függ, ahogy mindig is rajtatok múlt. Hadd lássák ezt a tanárok...  a lehető legtökéletesebb példává kellene válniuk mások előtt.