Kedves Kryon!

Habár ezidáig nem sokat olvastam metafizikai dolgokról, az a kevés ismeret amit olvastam az Ember/Föld problémákról, nem említik társadalmunk droghasználat témáját. Mi a drogok szerepe és miért játszanak ekkora szerepet társadalmunk életében? Hogyan tudnám elmagyarázni mind a tanulóknak, mind a fogyasztóknak, hogy hogyan illeszkednek bele a Nagyobb Képbe (vagy hogyan nem)?

Mint minden más a bolygón, így az élet is változó. A droghasználat minden társadalomban egyfajta energia rész, ami helyénvaló. Van aki úgy hívja ezt, a kísértő (Sátán). Minden jó szerepjátékban, gyakran ott van a választás, hogy akárki odaadhatja energiáját a földi vágyaknak, vagy annak, hogy bármi amit lát az becsületes, jó és helyes. Ez a klasszikus történet.

Amit mondani szeretnénk, hogy a tesztjeid sosem lesznek eredményesek, ha ezek a dolgok nem léteznének. Ezért, igenis a drogok helyénvalóak és korrekt részeit képezik a Földön történő választások körforgásának.

A jó hír, hogy minden választás ami egyfajta függőségi létet és sajnálatot alkot, amögött ott rejtőzik a lehetőség ennek megoldására. Nem adatott az embernek olyan csábítás, amihez ne kapott volna egyenlő erejű megoldást ugyanazon az „isteni választások tálcáján”, mint mások. Akkor elkezded megérteni, miért is olyan a teszt, amilyen.

Áldottak az Emberek, akik újra alkotják az egészségüket az anyaggal szemben, ami leigázza és elrontja azt. Ezért gyakran legyél világítótorony, aki mutatja az utat mások számára a biztonságos kikötőbe, ahol megoldásra és békére lelnek, az élet békéjében.