Kedves Kryon!

Itt egy kérdés, amit senki nem tudott eddig megválaszolni nekem. Ez egy olyan kérdés, ami már régóta zavar és összekuszálja gondolataimat. Nagyra értékelném, ha egy olyan választ tudnál adni, amit képes vagyok megérteni.

Miért van az egyáltalán, hogy mi itt vagyunk? Nem értem a célját ennek az Emberi kihívásnak. Miért van erre szükség? Miért viseljük a feledés fátylát, amíg Emberi formánk van? Miért történik mindez egyáltalán?

Kedvesem, ezt a kérdést már jó néhányszor feltettétek és jó néhányszor megválaszoltuk az elmúlt évek során. Te azt kérdezed, hogy mi az élet értelme! Habár, ez az egyik leggyakrabban feltett kérdés, egyike a kérdéseknek, amelyiket igen nagyra becsülünk. Soha nem fogunk belefáradni újra és újra válaszolni rá.

Gondolkodjatok csak el egy kicsit. Ha csakugyan örökkévalóak vagytok és Isten darabkái, saját akaratotokból jöttök ide, akkor itt valami rejtőzködik, vagy nem? Végül is miért jönnétek különben? Mire való a szabad akarat? Mire való az emberiség szenvedése és minden küzdelem? Spirituális összefoglalásként mindehhez még hozzá kell adni valami jelentős, de rejtett dolgot.

Kíváncsi vagyok, el tudsz-e képzelni valamit, amit Isten/a Szellem ne tudna véghezvinni? Eleve azt mondhatod „nem”. Isten mindent meg tud tenni. A válasz természetesen a következő: Isten elfogult! Isten részrehajló a szeretetben. Ezért, ha adott egy helyzet a Világegyetemben, ahol részrehajlás nélkül kell dönteni, – egy elfogulatlan és semleges játéktéren, kívül Isten tudatosságán, itt egy példa. Ebben az esetben ezt Földnek hívják.

Hallottad már a kifejezést, „A szabad választás Egyedüli Bolygója”? Fölmerült-e benned a kérdés, mit jelent ez? Azt jelenti-e, hogy egyetlen másik, élettel rendelkező bolygónak sincs választási lehetősége? Természetesen nem. Azt jelenti, hogy ez az egyetlen (pillanatnyilag), amelyik megváltoztathatja rezgésszintjét. Ez az egyetlen bolygó, amelyik rendelkezik hatalommal és képességgel, hogy (1) Felismerje saját spirituális forrását és (2) Használja azt, hogy megváltoztassa a Föld valóságát. Pillanatnyilag a Föld az egyedüli bolygó, amely isteni tulajdonságokkal rendelkező teremtményekkel van benépesítve.

Rengeteg tájékoztatást adtunk már nektek erre vonatkozólag a múltban. Nézz csak utána. Azt is megmagyarázza ez, miért jönnek-mennek a földönkívüliek, ám nem sok mást tesznek ezen kívül (mint leszállnak, megmutatkoznak). Azt is megmagyarázza, miért akarnak párosodni veletek a földönkívüliek (megtehetik biológiailag, de nem spirituálisan). Megkísérelték „klónozni” Felsőbb Éneteket! (Nem ment nekik.) Érzik hihetetlen hatalmatokat, ti viszont nem! Dualitásotokat kozmikus humor veszi körül. Ez a magyarázata annak is, miért egyedül nektek van egy nap az égen (legtöbb élettel rendelkező bolygónak bináris naprendszere van.) Sokkal nagyobb az esély az élet kifejlődésére, ha két nap van a rendszerben és nagyobb az „életre alkalmas zónában” lévő bolygók lehetősége. Nektek csak egy van és ez teszi jelenléteteket sokkal kevésbé nyilvánvalóvá és behatárolhatóvá minden más élet számára.

Nevezd kísérletnek, ha akarod, de ez a kísérlet nem rólad szól. Ez egy olyan teszt, ami csak az energiával és a vibrációval foglalkozik. Ebből kifolyólag, ha nevet akarsz neki adni, mondd hogy ez egy „tapasztalat”, amiben részt veszel, nem kísérlet. Sokkal jobban megfelel az igazságnak. Ti vagytok az önkéntes kísérletezők, Földi tapasztalatokat gyűjtve. Persze ez teljes mértékben rejtve van előled, ahogy jössz és mész és újra csak jössz és mész. Ez az „egyenlőnek teremtve” kifejezés alapvető jelentése is. Azt jelenti ez, hogy isteni tulajdonságokkal rendelkező teremtmények vagytok mindannyian, akiknek a spirituális képességei azonosak. Attól függően, hogy mit teszel vele, megváltoztatja valóságodat és a bolygó valóságát is.

Aztán van itt még valami megfontolni való: Miért van az, hogy egy életen át való próbálkozás, szenvedés és szomorúság után az Ember mégis vissza akar jönni? Márpedig így van! Meg tudod ezt magyarázni? Én igen. Amikor nem itt vagytok, látjátok a nagyobb képet. Amikor nem itt vagytok, nagyon nehezen tudjátok kivárni, hogy visszajöjjetek, hogy még többet tegyetek – hogy folytassátok a tapasztalást és hogy segítsetek az energiakísérletben.

Válaszolj nekem erre: Miért jöttél vissza ez alkalommal? Armageddon fenyegetésével és amikor a legtöbb földi prófécia arról beszélt, hogy a „vég” fog bekövetkezni, miért választottad pont ezt az időt arra, hogy itt legyél? Úgy gondolod, hogy ez véletlen volt, (vagy, ami még rosszabb, valamiféle büntetés)? NEM! Néhányan pontosan arra vártatok, hogy ezt az időpontot választhassátok. Miért? Úgy gondolod, azért választottad pont ezt az időt, hogy visszajöhess és szörnyű halált halhass? A válasz ismét csak nem! Inkább alig tudtad kivárni, hogy visszajöhess és megváltoztasd mindezt! A túloldalon tisztában vagy vele, hogy nincs meghatározott jövő. A dolgok, amik „meg voltak írva” legjobb prófétáitok által, csak lehetőségei voltak annak, ami megtörténhet a pillanatnyi energiák állapota alapján.

Emiatt meg kell értened, hogy létezik egy „nagy titok” ... mindenki számára ismert, a tudatosság szintjén még elrejtve. Egy új Univerzumról van szó és annak kezdő energiájáról. Arról, hogy a Föld szolgáltat egy elfogulatlan választ a Világegyetem nagy kérdésére. Hol állapodik meg az energia? Amikor a végső mérés is megtörténik, mi lesz az eredmény?

Egyenlőre jól állunk: Ha a végső mérés most lenne esedékes. Minden prófétátok így írta le. Ezt az időt mind a „vég idejének” nevezte. Ám ti megváltoztattátok a dolgokat és elmozdultatok a régi próféciák pályájáról. Olyan valamit teremtettetek, ami mindenki számára váratlan volt és eltért bármelyik prófécia nyomvonalától. Keress magadnak bizonyítékot! Keress olyan próféciát, amelyik a jelen helyzetre vonatkozik! Nem fogsz találni. A régi próféciák bekövetkeztek? Nem következtek be! Ez az, ami miatt a rácsot is igazítottuk és amiért még itt ültök ezen a helyen, amelyet a kísérlet kibővített.

Ami a Földön történik végső fokon hatással lesz az életre egy új Univerzum egészében. Amit jelen pillanatban cselekedtek, mindenki számára ismert a „fátyol” túloldalán. Ez volt az oka minden tanításnak és annak, hogy miért épp most jut el olyan sokakhoz ugyanaz az üzenet, egy felemelő üzenet, ami arra buzdít, hogy folytasd, találd meg a megoldásokat arra, ami régebben megoldhatatlannak tűnt... és hogy végül is fedezd fel isteni mivoltodat.

Ezért beszélünk a „big-bang”-ról is, mert nem volt big bang. Az egy egyetemes dimenzióváltás volt, látszólag a semmiből lett teremtve minden, minden egyszerre. De, hogy hogy is történt, létezik ennek egy gazdag és terjedelmes spirituális története és hogy mi volt az indító energia. Itt voltatok akkor is, bár akkor... de ez már egy másik történet.

Isten „elfogultsága” a szeretet. Amikor majd felkapaszkodtok a magasabb vibrációkra, ez a nagyon is elfogult éljenző csapat „hallhatóvá” válik majd sejtjeid számára is.

Ez az, amiért annyira szeretünk benneteket.