Kryon, ebben az új energiában képesek leszünk jobban kommunikálni az égi vezetőinkkel?

A kérdés az kéne, hogy legyen: „Mikor lesztek hajlandóak jobban odafigyelni?”. A valóság az, hogy egyre jobban interdimenzionálisabbá váltok, mint valaha is voltatok. Ez megenged egyfajta kommunikációs áramlási állapotot, ami mindig is ott volt, hogy most meg is „halljátok”. Sokszor beszéltünk 2000 környékén erről, rámutatva, hogy akarnotok kell a változást a kommunikációról alkotott múltbeli eszméitek paradigmáiban. Továbbra is használni fogjátok a 4D-s eszmét, amikor meditáltok és semmi több nem fog változni számotokra.

Ülj le a Szent Szellem elé és kérd, hogy képes legyél ráhangolódni a „Harmadik Nyelvre”. Ezután ne tölts időt a „hallgatózással vagy a kérésekkel”! Ehelyett hívd a Szent Szellemet és ünnepeld az életed a nap minden órájában. Légy felkészült, hogy „meghalld” az ötleteket, gondolatokat és szerető energiákat a nap folyamán és amikor a legkevésbé várnád. Figyeld meg, hogy ez a „Harmadik Nyelv” az, ami képviseli magát a vezető energiákon keresztül mindennapi élet minden pillanatában, ahol az energia érett rá és nem kimondottan azalatt, amit ti „spirituális pillanatoknak” hívtok.

Hadd kérdezzek valamit: ha szükséged lenne egy térképre az utazáshoz, melyiket választanád inkább? (1) Egy térképet, ami egy privát beszélgetésben elmagyarázná neked az utazás előtt, hol kell emlékezned és jelentkezned mindenre, ahogy haladsz? Vagy (2) Egy dinamikus térképet, amelyik pontosan elmondja neked, amikor tudnod kell, hogy merre is kell menned? Ez a különbség a régi és az új energia között!