Kedves Kryon!

Eddig se a könyvekben, se a „Kérdések és válaszok” között nem találtam információt az ősi Egyiptomra vagy a piramisokra vonatkozóan. Nemrégiben egyesek azt állították, hogy megtalálták a Nagy Szfinx alatt a Lemezek Csarnokát. Van olyan dolog, amit megoszthatsz ma velünk az ősi Egyiptomra, a piramisokra és a Lemezek Csarnokára vonatkozóan?

Ne keverd össze a Lemezek Csarnokát a Teremtés Barlangjával, ahol az Akasha Krónikát őrzik. Bár fizikai, ez utóbbit soha nem fogják megtalálni és még csak közelében sincs Egyiptomnak.

A Szfinx nem több annál, aminek látszik. Lehet, hogy felfedezik mi van alatta, de ez csak az egyiptológusoknak lesz fontos felfedezés. Az, hogy mi van benne, ténylegesen sokkal fontosabb. A piramisok szintén érdekelhetnek benneteket, különös tekintettel a matematikával és naprendszerrel kapcsolatos utalásaikra, bár ezek többsége egy babonával, az adott kor vallásával és a naprendszer imádatával függött össze. Adjátok még ehhez hozzá történelmetek néhány nagyon misztikus és igen fontos hiányzó részletét – a kirakós játék egy olyan darabját, mely csak arra vár, hogy felfedezzétek. Vannak emberek, akik ennek feltárására hivatottak. A mi tanításaink azonban a Földön élő emberek egy másik csoportjára fókuszálnak... rátok. Ezért van, hogy olyan kevés időt fordítunk a régmúltatokat illető információk közlésére.

Néhány olyan tény, melyet történelmetekkel kapcsolatosan mondtunk, erősen megosztott benneteket. Miután a tőlem hallottakat összevetették a múltról tanultakkal, többen kétségbe is vonták Kryon hitelességét. Amit én mondtam, az más volt és a régi információ „győzött”. Ez is mutatja, mennyire „fogva tartanak” sokakat a múlttal kapcsolatosan kialakult elképzelések. Teljes mértékben a tanultakra hagyatkoznak, elzárva magukat a „most” paradigmájától és a valós történéseket illető új információktól. Mivel sokan hajlamosak vagytok "lehorgonyozni" saját elképzeléseiteknél, csak ritkán beszélünk a valós történésekről. Ezért inkább arra kérünk, nézz szét magad körül a jelenben és éld meg, ami most történik. Arra biztatunk, hogy dobd el régi félelmeidet.

Engedd, hogy hited egy új helyen, az állításaink bizonyosságánál vessen újra horgonyt. Vizsgáld meg te magad: vajon igazolják-e a Föld energetikájának változásai mindazt, amiről az utóbbi tíz évben beszéltünk. Ennek során logikus gondolkodásodat és intuíciódat használd és ne azt vedd alapul, amit valaki egyszer mondott neked. Ma egy egészen új paradigmában élsz. Egyik próféta se mondott semmit arról, ami ma történik. Észrevetted? Lehet, hogy spirituális valóságotok is megváltozott? Vagy néhányan annyira odaragadtatok volna a múlthoz, hogy minden másra azt hiszitek, csakis „csalás” lehet? Néhányan ugyancsak megütköznétek, ha ismernétek valós történelmeteket. De mit fogtok akkor tenni, mikor ténylegesen fény derül majd mindenre? Talán sorra megtagadjátok a Földből felbukkanó összes bizonyítékot?

Többé már nem az a kérdés, hogy mi történt régmúltatokban. Ezzel foglalkozzanak mások. Jelen pillanatban csak egyetlen dolog fontos: a munka, amit fényküldöttként végeztek.