Kedves Kryon!

Az életben mennyi a csak egyszerű és világos szokás? A szokás jelentése, hogy az ember úgy teszi dolgát, hogy nincs mögötte tudatosság vagy a „szabad akarat projekt” tudása? Van valamilyen ajánlatod a gyors transzformációra?

Köszönöm!

Micsoda egy grandiózus kérdés! A válaszom a következő: Hacsak te nem keresel tovább aktívan, hogy erről többet megtudj, az életed ezt a „szokást” fogja követni életed végéig.

Ez valahogy így néz ki: Egy lenyomattal születtek ide, amit sokan szerződésnek hívtok. Ez olyan erős, hogy még csak a fénymunkások érzik, hogy ez annyira értékes, hogy követniük kellene teljes mértékben. Térdre ereszkednek és kérik a segítséget, hogy teljesíthessék ezt a „szerződést” és sosem jönnek rá, hogy a fénymunkás teljes munkája az, hogy ezt megváltoztassa!

Ezért is van az, hogy ez csak egy kezdeti szerződést, ha ti úgy akarjátok. Ez az, amivel ide érkeztek és ti választottátok. Ti választottátok a szüleiteket, a fajotokat, az országotokat sőt még a biológiai jellemzőiteket és hajlamaitokat. Az elmúlt életekből származó karmáitok is mindennek a része és amit ti „előző életbeli tapasztalásnak” hívtok, az is benne van. Ez összetett dolog, de gyakran érzitek sejtszinten. Ez az, ami hajtja az embert szenvedélyesen, hogy művész, zenész, anya és apa, sőt még akár bűnöző legyen. Ez egy erőteljes hatalom.

És... ez csak egy szokás.

Ha semmit sem tesztek, akkor beteljesíti önmagát olyan mértékben, amennyire azt követitek. Szabad akarttal rendelkeztek, hogy körbe járjátok olyan módon, amilyen módon csak akarjátok, de sokatoknak eszébe sem jutott, hogy mindig is meg volt a szabad akaratotok ahhoz, hogy akár töröljétek is!

Sokan vannak manapság, akiknek megváltoztatták a nevét. Miért? Amikor ők törölték ezt a kezdeti energiát... ami nem illet hozzájuk (a szokás), azt érezték, új életet kaptak! Sokaknak ennek köszönhetően szenvedélybeli mélyreható változásaik voltak. Egész életükben tanultak, hogy egy valamik legyenek és most mégis mások. Megengedték maguknak, hogy átvegyék az irányítást a saját hajójuk interdimenzionális „kormánylapátjuk” felett!

Változtassátok meg a DNS-eteket. Szüntessétek meg az ember család biológiai hajlamait. Ez mind nemcsak, hogy lehetséges, hanem az, amit tanítunk nektek, hogy megtegyetek.