Kedves Kryon!

Reagáltam a Szellem hívására. Sokat változtam az elmúlt időkben és tudom, hogy sokat fejlődtem spirituálisan (talán túl gyorsan). A férjem és a gyermekeim elhagytak, a karrierem odalett és a legjobb barátom is elment (a fátyol másik oldalára). Elengedtem a fogadalmaimat és megszabadultam az ábrándtól, hogy a mennyország eljön, amit születésem óta magammal hordtam. Nem akarok meghalni (elfutni) és feladtam a reményt, hogy társam legyen. Valamennyire boldog vagyok és a Hármas Nyelv is működik. A koncentráció is működik és bőségben élek (a te kifejezéseddel élve). Fizikailag különböző állapotokban vagyok és sok dolog elapadt 2002-ben. Nem érzem mindig a „spirituális könnyűséget”.

Csodálkozom, hogy a fény a „világítótoronyban” gyengül (ha így van, miért működnek jobban az ajándékok, mint azelőtt?). Úgy érzem, hogy egy üres, alulmotivált váz vagyok, amely rétegekben pereg lefelé. Már nem érzem a szeretetet és a könyörületet, amit korábban éreztem. Már csak saját magam érdekel. Úgy tűnik, hogy hátrafelé megyek, ugyanakkor úgy érzem, hogy ez normális és helyénvaló. Mi történik velem?

Visszaolvashatod a kérdésedet, mikor nem vagy fáradt. Minden megtörtént, amit kértél. Az életed minden negatív sajátossága megtervezett és az engedélyeddel eltávolítható. És az ajándékok még mindig működnek! A kihívás, mellyel most szembenézel az, hogy a felemelkedés jelei vesznek körül és nem tudod, hogy merre tartasz. Ebben az évben számos információt fogunk adni ezekről a dolgokról a „felemelkedés tükrében” címmel.

Hogy lehet az, hogy a mesterré válás útján vagy és nem veszed észre? A válasz az, hogy csaknem teljesen a régi energia szerint ítéled meg a dolgokat. Ott vagy, ahol lenned kell, látod, mi történik és a folyamat közepén azt gondolod, hogy vége van? A hajós, aki átszeli az Atlanti-óceánt, vajon megáll-e a tenger közepén jajgatni, hogy minden elveszett, mert nem látja a földet sehol? Vagy megérti, hogy tovább kell eveznie valamerre és folytatnia kell az útját? Becsülünk azért, amit véghezvittél. A többit hagyd, hadd történjen meg!