Kedves Kryon!

Mindig is képes voltam érezni az emberek érzelmeit és érzelmi szinten képes vagyok kapcsolódni hozzájuk. Tavaly elkezdtem látni különböző energiákat és entitásokat, de lassan mindez eltűnt. Tudom, hogy személyiségemben nagyon gyorsan fejlődtem – spirituálisan, érzelmileg és mentálisan. Tudnál nekem segíteni, hogy vajon ezek a képességek miért tűntek el?

Igen! Olyat tapasztalsz, amiről sok megvilágosodó már tud. Az „ajándékaid” egy régi rádióadóhoz hasonló energiához volt kapcsolva. Amikor ez az adó megújult, megváltoztatta a frekvenciáját egy magasabb szintű adósávra. Azok, akik továbbra is folytatják a régi adóra való „hangolódást”, azok már csak nagyon kevés információt fognak ott találni. Azok, akik az új állomást és az új frekvenciát keresik, azok egy megújult és megnövekedett erőt fognak találni!

Szóval kezdjetek neki az új állomás keresésének. Hogyan? Úgy, hogy elkezdetek új spirituális utakat kipróbálni. Változtassátok meg a meditációs technikátokat. Dobjátok el az eljárásokat. Kezdjétek el kérni az iránymutatást a Szent Szellemtől, hogy megtaláljátok az új energiát. Itt nem a sötétségben vagytok. Amint elkezditek ezt a folyamatot, a válasz megérkezik. Mindig lesz válasz azoknak, akik kérdeznek: „Kedves Istenem, mond el nekem, amit tudnom kell!”

Keresd a válaszokat olyan módokon, ahogy még nem is vártad. Told félre az előítéletedet azzal kapcsolatban, hogy „gondolsz” valamit arról, Isten mit fog válaszolni, vagy a válasznak miként kéne megjelennie a valóságodban. Engedd áramlani az energiát olyan módon, amit eddig sohasem képzeltél!