Kedves Kryon!

Mindig is képes voltam megérezni mások érzéseit és érzelmileg ráhangolódni másokra. Tavaly érzékelni kezdtem a különböző energiákat és entitásokat is, de aztán lassan az összes képességem elveszett. Tudom, hogy emberként rengeteget változtam – spirituálisan, érzelmileg és mentálisan is. Segítenél nekem kideríteni, hogy miért tűntek el a képességeim?

Igen! Te épp most tapasztalod meg azt, amin már sok fényküldött átment. „Képességeiteket” metaforikusan egy régi rádióadóval hoztam párhuzamba. Amikor felújították, megváltoztatta a sugárzás frekvenciáját, új és magasabb frekvenciára állt át. Azok, akik ezután a régi állomás frekvenciájára „hangoltak”, nem találták meg az adást. Azok viszont, akik az új állomást és az új frekvenciát keresték, megújult és erőteljesebb műsort tudtak fogni!

Kezd hát keresni az új rádióadást. Hogyan? Kezd azzal, hogy új spirituális utak felé nyitsz. Változtasd meg meditációs technikádat! Dobd el eddigi szokásaidat! Kérd a Szellemet, hogy vezessen az új energia felé. Nem kell sötétben tapogatóznod. Ahogy elindulsz, a segítség rögtön meg is érkezik. Mindig jön válasz azok számára, akik felteszik a kérdést: „Istenem! Mondd, mi az, amit tudnom kellene?”

Számíts nem várt módon érkező válaszokra. Dobd félre összes elvárásodat, mindent, mely gondolatod szerint Isten válasza lehetne, mindent, amiről úgy tartod, hogy a saját realitásod szerinti helyes válasz lenne. Hagyd, hogy az energia soha nem várt, különleges módokon is elérhessen hozzád!