EMF Kiegyenlítő Technika a börtönben

Kérdés:

Kedves Kryon!

Kérdésem egy nagyon kedves barátomról szólt, aki egy déli börtönben van 20 évre... és, aki ártatlanul üli a büntetését. Ő egy nagyszerű fényhordozó emberi lény. Tehet valamit, hogy megszabaduljon ettől a tapasztalattól? Megváltoztathatja? Egy vizualizáció... vagy egy bizonyos energiamunka gyakorlása segíthetne, hogy szabad ember lehessen? Köszönöm!

Kryon válasza:

Akik más Emberek igazságtalanságának áldozatai, azokat alapos szerződés köti arra, hogy itt legyenek... egy olyan helyen, amit megváltoztathatnak. Ez az ő életfeladatuk. Szabadnak lenni? Ez nem történhet meg mindaddig, amíg nem szabadok a lelki gyötrelmektől és attól, hogy ők áldozatok. Ha egyszer tudatilag mindezektől szabaddá válnak és tényleg elfogadják, hogy ez a feladatuk a földön, akkor szándékuktól függően a körülöttük levő többi 4D dolgok is elkezdhetnek letisztulni.

Azt javasoljuk, próbáljon ki néhány új energia technikát... például az EMF Kiegyenlítő Technikát. Ahogy a béke benned, úgy az életed is. Ha valóban békében tudsz élni a szerződéseddel, akkor láthatod a nagyobb képet. Ez felhatalmaz arra a bölcsességre, hogy dönthetsz arról, hogy ott van rád szükség ahol éppen vagy, vagy érdemes továbbmenni.

Figyeljetek! Ez egy teljes felhatalmazásról szóló szituáció, ami az embert saját valóságának ellenőrzőjévé teszi. Ezt tanítjuk.