Kedves Kryon!

Kérdésem egy nagyon kedves barátomról szólt, aki egy déli börtönben van 20 évre... és, aki ártatlanul üli a büntetését. Ő egy nagyszerű fényhordozó emberi lény. Tehet valamit, hogy megszabaduljon ettől a tapasztalattól? Megváltoztathatja? Egy vizualizáció... vagy egy bizonyos energiamunka gyakorlása segíthetne, hogy szabad ember lehessen? Köszönöm!

Akik más Emberek igazságtalanságának áldozatai, azokat alapos szerződés köti arra, hogy itt legyenek... egy olyan helyen, amit megváltoztathatnak. Ez az ő életfeladatuk. Szabadnak lenni? Ez nem történhet meg mindaddig, amíg nem szabadok a lelki gyötrelmektől és attól, hogy ők áldozatok. Ha egyszer tudatilag mindezektől szabaddá válnak és tényleg elfogadják, hogy ez a feladatuk a földön, akkor szándékuktól függően a körülöttük levő többi 4D dolgok is elkezdhetnek letisztulni.

Azt javasoljuk, próbáljon ki néhány új energia technikát... például az EMF Kiegyenlítő Technikát. Ahogy a béke benned, úgy az életed is. Ha valóban békében tudsz élni a szerződéseddel, akkor láthatod a nagyobb képet. Ez felhatalmaz arra a bölcsességre, hogy dönthetsz arról, hogy ott van rád szükség ahol éppen vagy, vagy érdemes továbbmenni.

Figyeljetek! Ez egy teljes felhatalmazásról szóló szituáció, ami az embert saját valóságának ellenőrzőjévé teszi. Ezt tanítjuk.