Kedves Kryon!

Régóta Kryon rajongó vagyok, emlékszem, hogy olvastam közelgő járványokról. Csak szeretnék felvilágosítást a SARS vírusról. Mi a jelentősége ennek? Miért és hogyan jelenik meg? Mit tanulhatunk belőle? Meg kell védenünk magunkat vagy bíznunk kell a saját immunrendszerünkben, hogy meg tudunk birkózni vele?

Kedves Kryon!

Tudnál egy kicsit beszélni nekünk az új SARS vírusról, az eredetéről és vajon lesz rá gyógymód? Úgy tűnik, hogy Ázsiában (és sok más országban) elég nagy bajt kavartak és reméljük, hogy a helyzet hamarosan megoldódik.

A SARS vírus nem különbözik az AIDS-től abban, hogy itt is el kell indulni a gyökerektől és valamit tenni kell a természeti források pusztítása elkerüléséért. Habár ez most bizonytalannak tűnhet, egy napon ez a tény megmutatkozik és a SARS vírus eredetét arról a területekről fogjátok eredeztetni, ahol az erdőket egyszerűen „eltörölték”.

Hacsak az emberiség nem akar megtapasztalni újabb betegségeket, amelyek felveszik veletek a harcot és hatalmas emberi áldozatokat követelnek majd, akkor meg kell értenetek, hogy van egy egyensúly amit a Föld erdői tartanak fel és érintetlennek kell maradniuk. Ezek a területek egyensúlyban tartották már akkor is a földet, amikor az emberek még sehol sem voltak. Ha viszont betörtök az ökológia ezen szentélyeire, a vírusok, amelyek nyugalomban voltak hosszú időkön át, most felébrednek és meg fognak találni benneteket.

A SARS vírus gyógyítható. Igen. Ahogy az AIDS is. De miután ezeket meggyógyítottátok, minden egyes vírus meglepetés lesz és mindegyikre újabb kutatásokat kell elindítani. Ehelyett miért nem tisztelitek az erdőket és hagyjátok őket létezni!