Szia Kryon!

Pablo vagyok Ausztráliából. Barátnőmmel Rachellel úgy hisszük, hogy a mi dolgunk megmenteni a világot. Érezzük, hogy fontos szerep vár ránk, de az ehhez elvezető konkrét lépéseket valahogy nem találjuk... az információ átadás, a tiltakozás, az igazságtalansággal szembeni harc vagy mi más vezethetne el hozzá? Vagy csak várnunk kell még? Úgy érzem, hogy a várakozás és énünk stabilizálása az út, de néha úgy érzem, valami mást, ennél többet is kellene tennünk. Van bármi tanácsod?

Drága barátom!

Teljesen igazad van. Két lépés vezet el ahhoz, amit magatok elé tűztetek, ugyanakkor ez erős frusztráció érzetet is kelt. Magaddal törődj! Ezt már régóta tanítjuk. „Miért – kérdeznek vissza néhányan –, az mennyiben segít?” Erre válaszunk a következő: Ha győzni szeretnél egy autóversenyen, akkor vajon fordítanál-e időt az autó felkészítésére is, vagy csak egyszerűen beugranál a volán mögé és már adnád is a gázt? A válasz, természetesen az, hogy az autó felkészítése jóval több időt vesz igénybe, mint maga a futam. A bölcs Ember pontosan tudja ezt. Minél inkább felkészültél feladatodra, amiért a Földre születtél, annál nagyobb hatása lesz ténykedésednek. Ezért hát, készítsd fel magad! Emeld rezgésszintedet, válj bölcsebbé és fordíts időt lelki-szellemi éned nemesítésére.

Amikor elkészültél, növeld fényed erejét és kezd meg a munkát. Ez pedig a tudat koncentrálásában és a sötét helyek fénnyel való feltöltésében áll. Ne elméleteidet vagy gondolataidat küld... csak a fényt. Dolgod a sötét helyek fénnyel való feltöltése, hogy így az ott élők képesek legyenek, szabad döntésük alapján, felfedezni mindezidáig ismeretlen elméleteket, melyek között ott rejtőzhet néhány olyan is, mely a Föld legnagyobb problémáira megoldást hozhat. Ez nem olyan fény, amely igét akar hirdetni; ez a fény a bölcsesség szerető fénye. Ez a fény tiszteletben tartja az emberiség jogát a szabad döntésre és mégis, egy olyan kiegyensúlyozott állapotot teremt, melyben jól láthatóvá és értékelhetővé válik minden lehetőség. A politikában ez olyan megoldási javaslatokban ölthet testet, melyeket korábban nem vettek észre. A járványok sújtotta vidékeken békét és reményt teremt. A tudományban olyan ötleteket és találmányokat, melyek mindaddig rejtve voltak a tudósok elől. Ahol harc dúlt, ott megszületik a béke; ahol gyűlölet uralkodott, ott a megértés lesz az úr.

És hogy hol van ebben a frusztráció? Bár küldöd a fényt, sokáig nem érzékeled majd semmi hatását. Nincs azonnali válaszreakció, mint ahogy azt mindennapi valóságodban megszoktad. Mivel minden Emberi Lény vágya, hogy tevékenységének eredményét lássa, elkeseredsz majd, hogy ez nem lesz azonnal látható. Elkeseredésed olyan mértéket ölthet, hogy alapjaiban megkérdőjelezed, egyáltalán történt-e valami?

A legnagyobb dolog, amit a bolygóért tehetsz, nem más, mint hogy a jövőbe vetett remény energiáját megőrzöd és a sötét helyekre isteni fényt küldesz.

A szerkesztő megjegyzése: A honlapon a „fénymunkás” (angolul: Lightworker)  kifejezést időnként „megvilágosodó”-ként jelzem.