Kedves Kryon!

Azt olvastam, hogy a fénymunkások extra védelemmel rendelkeznek ezekben az időkben. Mindig védelem alatt állunk más láthatatlan erőkkel szemben, amelyek természetesen el akarnának téríteni minket? Emlékszem Jézus szavaira, miszerint angyalok serege kísérte őt és képesek lettek volna megjelenni, ha Jézus hívja őket. Helyes-e a meglátásom, hogy mióta Jézus lábnyomain járunk, azóta az előbb említett képességek számunkra is elérhetők? (Hiszek benne, hogy a dolgok eleve adottak számunkra a hitünk szerint és minden, ami szükséges, ezen hiedelmek elfogadása. Már meg is válaszoltam a saját kérdésem?)

Egy megvilágosodott ember mindegyik mester lábnyomait követi, nemcsak a zsidó mesterét.

A védelmetek egy megnövekedett interdimenzionális tudatosságból ered, hogy mi vesz körül titeket és ez megadja számotokra a korok bölcsességét, valamint a megérzést, hogy jókor legyetek a jó helyen. Az „angyalok serege” mindig is veletek volt. De amikor megkezditek az önismeret útját, felismeritek, hogy ők valóban jelen vannak és csatlakoztok a kollektív bölcsességhez. A mesterek tudták ezt és ez az utalás, amit idéztél.

Ez a titok a társ-teremtéshez és, hogy fénymunkássá váljatok. Amikor a fény felé fordultok egy sötét helyen, mindent „látni” fogtok, ami eddig rejtve volt. Ez a ti védelmetek és ez a ti érdemetek , amelyet egy új eszközzel értetek el és nem egy külső erő által.

A 3D-ben élő ember Istentől várja, hogy mindent megtegyen érte: teremtsen meg dolgokat, megvédje őket a veszélytől és így tovább. Az valódi igazság az, hogy amikor megteremted a mesterit önmagadban, Isten azon darabkájává válsz, amit védelmeződ közelében éreztél. Ezért te magad vagy önmagad védelme!

Áldott az emberi lény, aki megérti ezt. Miért lennétek tovább Isten védelmező karjai között, mikor ti magatok vagytok Isten? Amikor a dolgok nem haladnak túl jól körülöttetek, forduljatok a fény felé és lássátok meg, ami rejtve van! Akkor, saját erőtök által, döntést hozhattok, mely békés, védett életet hoz létre.

A honlap szerkesztőjének megjegyzése: A honlapon a „fénymunkás” (angolul: Lightworker)  kifejezést időnként „megvilágosodó”-ként jelzem.