Kedves Kryon!

Egy spirituális cikkben olvastam, hogy Fidel Castro küldetése az, hogy megmutassa, hogyan lehet pénz nélkül megtenni dolgokat és ez volt az oka annak, amiért ő és a trópusi forradalom életben maradt. Ez igaz? Ha nem, akkor Kuba miért nem változott, amikor Kelet-Európa is változott? Fidel Castro a fényért dolgozott vagy ő is a régi energia része volt?

Ez a vezető még a régi energiához tartozik, de szükséges volt. Az igazi ok az volt, hogy a Szovjetúniót közelebb hozza a partjaitokhoz, hogy segítégetekre legyenek a 2000-ben várt világvége helyzetben, ami nem következett be. Az evilági mesterek, nagyon fontos szerepet játszottak volna Kuba történetében a nukleáris háborúval kapcsolatban, amire megint nem került sor.

Ez a teljes oka és Fidel Castro most úgy létezik, mint ereklyéje annak, ami meg sem történt. A népe szegény és a kultúra pedig nem emelkedett és nem elégedett önmagával. Ez az energia hamarosan megváltozik... hamarabb, mint ahogy te gondolod. Akkor majd találkoztok egy olyan Kubával, ami nagyon hosszú ideig rejtve volt, s még az egyenlőtlenséget és a kulturális gazdagságot is észre fogjátok venni, ami mindvégig jelen volt.